Zems asinsspiediens.

Aizsāka Raita 

Zems asinsspiediens.
14.07.2009 23:45
Jau vairākas dienas man ir pārāk zems spiediens. Parasti ar to nav lielas problēmas, jo esmu pieradusi , ka man normas asinsspiediens ir 110/70 . Bet šoreiz aizdusa un nespēks, pie nelielas slodzes jau sirds lec. Sajūtas ļoti nepatīkamas,izmērot speidienu tas ir tikai 97/ 65. Tā tas ir vairākas dienas un nesaprotu , kas ar mani notiek. Vai vēl kādam šis dienas ir pasmagas? Kā nomalizēt spiedienu , lai varētu normāi strādāt un justies? Varbūt ir kādam padoms!
Re: Zems asinsspiediens.
15.07.2009 00:08
JĀIET PIE SAVA ĀRSTA.
lĪDZ TAM VARĒTU PAMĒĢINĀT kORDIAMĪNA PILIENUS. 15-20 PILIENUS UZ NELIELA DAUDZUMA ŪDENS VAI CUKUR GRAUDA.
Re: Zems asinsspiediens.
15.07.2009 00:14
Spiedienu paaugstina- eleuterokoka pilieni, žeņ- šeņ, šķištošais C vit, zaļā tēja, kofeīns. Bet jāiet pie ārsta, jo iemesli var būt visādi- mazasinība, vairogdziedzera probl., sirds ritma traucējumi utt..
Paldies. Tas tiešām varētu būt arī vairogdziedzeris,jo analīzes parāda izmaiņas.Pie ārsta esmu griezusies jau agrāk, bet atbilde ir viena, ka tas nav nekas briesmīgs. Ja nebūtu jāstrādā, tad varētu gulēt un nekustēties. Vai pie šada zemā spiediena var būt arī sāpes un spiedoša sajūta krūtīs? Elpas trūkums un tāds kā klepus?
pingvins
Re: Zems asinsspiediens.
16.07.2009 09:50
hm,es ar pirms pāris gadiem dikti mocījos ar zemo startu, līdz izrādījās,ka tas ir dēļ infekcijas slimības...taka,patiesībā plašs lauks,jāmeklē cēloņi.ģā bieži vien šai problēmai pieiet pavirši
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 25?
Ziņa: