Enterococcus faecalis

Aizsāka delfīniņš 

delfīniņš
Enterococcus faecalis
18.07.2009 09:09
Pirms divām nedēļām atgriezos no slimnīcas,kur ārstēju nieru infekcijas. tagad bija jānodod atkal uzsējums, a tur- enterokoks faecalis...pie tam vairāk par 100.000 kolonnām no 1ml.pašsajūta arī sāk pieklibot, nevar saprast vai sutīgā laika vai atkal infekcija iet vaļā. nu kur rodas šitādi zvēri-ar sexu neesmu nodarbojusies, un vai atkal būs jāārstējas???Zinātāji, help lūdzu,lūdzu!!!!
delfīniņš
Re: Enterococcus faecalis
19.07.2009 10:51
...nevienam nav nekāda pieredze ar šito mošķi???
Re: Enterococcus faecalis
19.07.2009 17:56
Ģimenes ārstam jāpieprasa analīze uz antibiotikku jūtību. Kad būs noteikt mikroba jūtība uz attiecīgo antibiotiku, tad kurss jāatkārto.
Diemžēl no nierēm infekciju izdzīt praktiski nav iespējams.
Jāceļ organisma imunitāti.
Jālieto nieru tējas.
Vārdu sakot kombinētā cīņa:
-antibiotikas kursa veidā ar stingru ārsta kontroli;
-nieru skalošana;
-antiseptisku tēju lietošana;
- nepieļaut saaukstēšanās slimības;
-imūnsistēmas stiprināšana.
Veiksmi.
Re: Enterococcus faecalis
19.07.2009 19:23
Tas enterokoks ir parasta zarnu mikrofloras sastāvdaļa. Ievazāt urīnceļos ir viegli- nepareizi skaukoties pēc tualetes ( meitenēm jāslauka no priekšpuses uz mugurpusi), kā arī valkājot stringu biksītes.
Tā arī ir, ka vislabāk pēc urīna uzsējuma un antibiotiku jūtības pārbaudes jāiziet diezgan ilgs antibakteriālās terapijas kurss, paralēli, vai starplaikos lietot uroseptiskās tējas, dzērveņu kapsulas.
delfīniņš
Re: Enterococcus faecalis
20.07.2009 09:08
Un kā ar pašsajūtu, ja šitāds mīt nierēs? man galvas reiboņi, nespēks, šilierē gar acīm, un protams, sāpes- nevar saprast vai vnk karstums pie vainas vai šitā infekcija var dot kaut kādu sliktumu?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 19?
Ziņa: