PSORIAZE

Aizsāka beautiful 

PSORIAZE
22.08.2009 19:55
Psoriaze, ko darīt? kā cinīties? Vai vispār no tās var tikt vaļā?
Re: PSORIAZE
25.08.2009 20:03
Cik zinu ir ziemas un vasaras formas. Ir cilveki, kam tiesi vasarā, respekt. no saules pastiprinās, bet ziemā pazūd. Ir cilvēki, kam otrādi. Man pašai ari ir, zvīņojosi pleķi uz elkoņiem, un saules iedarbibā tie pastiprinās.Pati esmu izmēginajusi visādas smēres, nekas nav palidzejis. Ir bijis kad pazūd pats no sevis, tad atkal parādās. Cik zinu tad zvīņu ēde nearstējas, Jums varbūt cits kāds veids?Vajag palasities google.Pec netradicionālās medicinas-kaut kur lasiju, ka tā ir cilvēkiem, kas uzliek sev bruņas un nelaiž nevienu sev klāt. Varbūt kāda psihologiska trauma bijusi? Ja jau kādi mazi pleķīsi, tad vienkarši jāsadzivo. Zinu cilvekus kam viss kermenis noklāts, un kas tik nav mēginats darit jau krievu laikos ar visadam metodēm-asins parliesanam, naftām un tml.bet nekā.
Re: PSORIAZE
28.08.2009 17:08
Sveiki, man psoriaze ir jau gandriz 10 gadus, un tikai tagad es atradu vienigo medikamentu, kas man palidz. Iesaku to visiem EXOREX Lotion, ir ari tads krems, arsts man izrakstija losijonu, jo man bija bojata ada liela daudzuma. Rezultats redzams pec otras lietosanas reizes!!!!
Piebildisu, ka sis zales nopirku Irija, tapec nezinu vai Latvija tadas ir!
Re: PSORIAZE
28.08.2009 17:10
Aizmirsu pateikt, ka psoriaze ir pargajusi uz kermenja pavisam, palika tik nedaudz vel uz galvas!!!
Re: PSORIAZE
24.10.2011 10:16
Man ari bija tada problema..tad, kad apnika klausities, ka nearstejama, saku rikoties, vienigais, ko es iesaku ir BAOBABS!!!Vislabakais kas var but..jo vins arste bojatas sunas un lidz ar to slimiba,kas atrodas bojatajas sunas izzud pa visam!!Un vel liels plus, ka vins sakarto nervu sistemu un visu organismu..Ar nanotehnologijam apstradats muziga koka Baobaba-auglis bundzina ir tada kvalitate,ka butu tikko noplukts no koka..Es sevi milu un tapec daru visu sava kermena un prata laba..Ja gribat noliekat, ja gribat neticat, man vienalga, es tikai un vienigi dalos ar savu veiksmigo pieredzi-esmu vesela..nesaku,ka uz visiem laikiem,jo savu muzu neesmu vel nodzivojusi, jo si slimiba uznak un pariet un dara ka grib, bet nu es varesu parliecinaties varbut, vairs nekad vinu nesatiksu..un ja ari satiksu, tad par to nesatraucos,jo zinu,ka vinu dabusu nost:))



Edited 1 time(s). Last edit at 24.10.2011 10:18 by sandce.
Re: PSORIAZE
24.10.2011 21:42
Neesmu dzirdējis, ka Baobabs līdzekļa izgudrotāji ir saņēmuši vai vismaz ir izvirzīti Nobeļa prēmijai.Jo tad par šo ārstēšanas spēju runātu visa zinātniskā pasaule.
Psoriāze ir hroniska sistēmas slimība. Ar šo grupu slimībām šodienas medicīna tiek galā slikti , lai neteiktu vairāk.Nav īsti skaidrs šīs slimības grupas izsaucējs.
Viena no teorijām ir ,ka tās provacē supermazo vīrusu darbība. Tie ir vīrusi, kas nav saskatāmi pat elektron mikroskopā un praktiski nav iznīcināmi. Viņi neiet bojā zem rengena stariem.Tos neiznīcina pat vārīšana un konservēšana. Uz tiem neiedarbojas dezinficējošās vielas, pat sublimāts. Viņi pārvar pretvīrusu filtrus,jo ir tikai vīrusu sastāvdaļa.Vienīgais līdzeklis ir degšanas temperatūra.
Ir bēdīgi, kad īslaicīgu uzlabošanos pēc preperāta pielietošanas pasludina par panaceju šarlatāni un
" brīnumlīdzekļu" izplatītāji.
Lai Dievs mums stāv klāt.
Re: PSORIAZE
24.10.2011 23:15
Nja..es ari maku atrast gudribas neta un ar copy-paste palidzibu patelot gudrinieci....es dalos pieredze..es 2 nedelu laika no adas dabuju nost so *nearstejamo* virusu bez jebkadam degšanas temperatūraam..un ne es vieniga..iedomajies?ir ari cilveki, kuri netelo cietejus un nekunkst, bet dara savas veselibas un labsajutas laba visu iespejamo...Jo Baobabs arste sunas...un kur rodas slimibas????vai tik ne sunas?varbut izklasti man ari kaut ko par cilveka sunam???ar prieku palasisu...
Re: PSORIAZE
25.10.2011 00:16
Nu es nerunāšu medicīniskos terminos.Bet no pieredzes varu teikt,ka tiešam "Baobablife" palidz cilvēkiem , kas gadiem mokās ar psoriāzi.Un tādu gadījumi ir neviens vien pēdējā gada laikā.Es pieļauju,ka šai slimībai ir vairāki cēloņi. Bet cik nu es esmu lasījusi,tad pamatā sakums ir nervu sistēma.Un ja "Baobablife" palidz atjaunoties organisma šūnu līmeni,un atjauno zarnu trakta mikro floru (un zarnu trakts atbild par organisma imunitāti), tad nav jābrīnās, ka sakārtojoties nervu sistēma un nostiprinoties imunitātei, organisms pats tiek gala arī ar šo slimību.Es protams nepretendēju uz medicīniskiem skaidrojumiem, bet vienmēr būs cilvēki, kas visu jauno noliks.Bet tā ir katra mūsu izvēle, tēlot upuri vai kaut ko darīt savas veselības labā.Varbūt ir vērts vispirms iepazīties ar šo produktu un tad izdarīt secina jumus.Būt vai nebūt veselam un dzīvot harmonija ar sevi, ir tikai un vienīgi no mums pašiem atkarīgs.
Re: PSORIAZE
30.10.2011 02:15
Smird pēc pretīgas reklāmas kampaņas.. ar 1 dienas intervālu 2 cilvēki slavē kaut kādu mistisku "baobablife" burciņā.. saprastu, ja slavētu kaut kādu augu vai citu figņu, kuru katrs cilvēks var dabā atrast vai arī dabūt citā ceļā pa velti, bet te kaut kādu preperātu reklamē.. Es tomēr vienmēr protu atpazīt muldētājus no patiesības runātājiem, tāpēc klausat man - reklāmas triks! Viss par to liecina
Re: PSORIAZE
01.11.2011 18:57
Es gan neko nesaozu, ja nu vien cilveku,kurs noniecina to, ko nav nemaz iepazinis un izmeginajis.........un parliecinajies par saviem anticildinajumiem......
Re: PSORIAZE
02.11.2011 18:06
Izskatās, ka te briest kašķis, pārceļam diskusiju uz citu forumu: http://www.dermatologs.com/forum/
Re: PSORIAZE
23.01.2013 16:33
sveiki,,vai tiesam jums palidzeja EXOREX Lotion cinoties pret psoriazi??es jau ilgi cinos bet nekas nelidz...:(
Re: PSORIAZE
23.01.2013 16:39
24 gadi Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sveiki, man psoriaze ir jau gandriz 10 gadus, un
> tikai tagad es atradu vienigo medikamentu, kas man
> palidz. Iesaku to visiem EXOREX Lotion, ir ari
> tads krems, arsts man izrakstija losijonu, jo man
> bija bojata ada liela daudzuma. Rezultats redzams
> pec otras lietosanas reizes!!!!
> Piebildisu, ka sis zales nopirku Irija, tapec
> nezinu vai Latvija tadas ir!


SVEIKA vai tiešam jums palidzeja exorex lotion?es jau ilgi cinos ar to psoriazi bet man nekas nelidz,,,
Gvido
Re: PSORIAZE
23.01.2013 16:43
Tas Exorex losjons satur darvu, darvu, principā, psoriāzei lieto, bet tas ne tuvu nav no tiem efektīvākajiem līdzekļiem. Ko tu esi psoriāzei lietojusi?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 9?
Ziņa: