Laima slimība

Aizsāka cheesy3 

cheesy3
Laima slimība
08.09.2009 17:24
Labdien!

Sakiet lūdzu, pēc cik ilga laika var veikt analīzes pārbaudei uz Laima slimību? ērce iekodusi un izvilkta laukā 6.septembrī, vai varu jau tagad noteikt, vai nav inficēšanās ar Laima slimību? Pret ērču encifalītu esmu potējusies.

Paldies par atsaucību
Re: Laima slimība
08.09.2009 17:50
Nav jēga taisīt tās antivielu pārbaudes. Rūpīgi jāvēro koduma vieta, vai neparādās zilgansārtas ādas laukums tajā rajonā. Ja āda tīra, tad tās analīzes nav jātaisa vispār.
( IgM klases antivielas parādās 2-4 ned pēc inficēšanās, IgG apmēram pēc 6-8 ned)
BORELIJA
Re: Laima slimība
18.09.2009 13:45
ZILGANSĀTS PLEĶIS IR JAU 3 STADIJĀ! STELLA NEVAJAG MULSINĀT CILVĒKUS! PLEĶIS VARBŪT VNK SARKANS, VAI BALTU VIDU (MANĀ GADĪJUMĀ BIJA VNK SARKANS UN UZ ROKĀM - BRŪNI IZKAISĪTI PLEĶĪŠI) , VISPĀR JAU PLEĶI VAR BŪT DAŽĀDI, BET JA TIE IR ZILGANI TAD ĀDA IR JAU STIPRĀK BOJĀTA. PLEĶI GALVENAIS IR NESĀPĪGI UN NENIEZ!!! TĀ TO VAR ATŠĶIRT NO ALERĢIJAS. PATAUSTOT - NEDAUDZ JŪTĪGI UN ĀDA PIEPACELTA. PLEĶI RODAS NO ĀDAS BOJĀJUMA (BOJĀ IZRAISĪTĀJS -BORELIJA).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 10?
Ziņa: