ilgstosi paaugstinata temperatura

Aizsāka mnt 

Man nu jau vairāk kā gadu temperatūra reti kad nokrītās zem 37 grādiem. Biju slimnīcā,taisīja man visvisādas analīzes - nekā. Izrakstā rakstīts "Saslimšana". Zemāk izlasīju,ka man esot atklājies arī neliels gastrīts,bet tas jau jauniešiem esot normāli. Nekādas zāles,lai viņu ārstētu arī man neuzrakstīja,ieteica vienīgi jogurta kapsulas padzert. Esmu diez gan ļoti nokritusies svarā,apetīte arī nav nekāda īpašā,lielākoties ēdu vienkārši ēšanas pēc,lai nesabojātu organismu vēl vairāk. Diez gan bieži sāp galva,bet tas esot no temperatūras. Paracetamolu varu dzert,varu nedzert - temperatūra nekrītās. Pie ārstiem man vairs nemaz iet negribās,jo visticamāk būs vienkārši nekam nederīgi iztērēta nedēļa.
Varbūt kāds,kam bijis līdzīgi,vai vienkārši ir zinoši, varētu ieteikt kādu tiešām labu speciālistu vai arī kādu metodi,kā to temperatūru dabūt mazāku?
pingvins
Re: ilgstosi paaugstinata temperatura
17.09.2009 16:46
Kāpēc t 37 tiek uzskatīta par slimību? Tas vien, ka nepārtraukti mērat t, nav īsti normāli, īpaši ja visas analīzes normā. Izklausās pēc nerviņiem...
Nav jau tā,ka temperatūru mēru visu laiku. Un nav viņa visu laiku 37. Svārstās no apm.36,6 līdz 38. Vienkārši,tas,ka viņa ir,ir pat ļoti apgrūtinoši. Sāp galva un ir drebuļi,kā dēļ arī skolā ir gūti. Aizmigt vakarā arī bieži vien nav viegli. Bet atkal, piebāzt ar pretsāpju zālēm es sevi negribu. Un kā jau minēju,arī ar zālēm temperatūru nosist nevaru. Ko tad man vajadzētu domāt, Pingvīn? Ka tas ir normāli?
Re: ilgstosi paaugstinata temperatura
18.09.2009 03:40
Nezinu.FORUMĀ TEV DIAGNOZI NEUZSTĀDĪT.
Es tavā vietā veiktu plaušu un deguna blakusdobumu rtg.Tos jānes ārstam.
Ir tādi simptomi ļoti daudzām saslimšanām.
Arī tuberkulozei, klepum obligāti nav jābūt.Pārbaudes tajā sl-cā būs bezmaksas,jo tā infekcija ir.ES NESAKU KA TEV VIŅA IR VAI KĀ.
Var būt haimorīti,labirintīti,hroniski u.c.
Zinu ,ka man bija zems asinsspiediens un reizēm sāpēja galva,nogurums.Temperatūras nebija.Izmeklējot atrada sausu iekaisuma procesu haimora dobumos.Strutu nebija, tikai tūska un tā tālāk.
Vispār ieteicams kārtīgi pārbaudīties.
Diagnozi nevar forumā uzzināt!!!!
Bet,ja tev ir temperatūra paaugstināta un ēstgribas nav, tad jāmeklē cēloņi noteikti.
Ja tās analīzes sen taisītas,tad jēga atkārtot analīzes ir.
Galva no temperatūras ne visiem sāp.Pie attiecīgiem papildu apstākļiem var sāpēt galva.
Drebuļi gan drīzāk no temperatūras celšanās.
No gastrīta neliela gan nekādas temperatūras nav paaugstinātas.
tikai ceru,tu nesabīsies no manis rakstītā,jo forumā nevar tevi izmeklēt un uzstādīt diagnozi.



Edited 1 time(s). Last edit at 18.09.2009 03:42 by joll.
pingvins
Re: ilgstosi paaugstinata temperatura
18.09.2009 08:16
Nē,nu ja 38 , tad tiešām nav labi, es sapratu, ka 37...Tad jau gan jāmeklē iekaisums...
Re: ilgstosi paaugstinata temperatura
18.09.2009 09:12
Vēl viens variants ir homeopātija. Pazīstu vienu sievieti, kas vairākus gadus staigāja ar paaugstinātu temp, visu ko pārbaudīja, neko neatrada. Pēc tam gāja pie homeopātes un temp. pamazām normalizējās
Paldies par ieteikumiem.
Joll,es sen jau pati sevi esmu pārbaidījusi ar visādiem kuņģa audzējiem un tādām briesmu lietām. Gan jau būs labi,sarunāju ar tēvu,ka viņš pierakstīs mani uz izmeklēšanām savā pilsētā,tur labāki dakteri. Es pārbaudījos Cēsīs,šajā pavasarī. Ne šai slimnīcai,ne ārstiem īpaši laba slava nav. Tur pat,gadījumā,ja sāp mugura lejasdaļā,rtg taisa tikai vīriešiem un vecākām kundzēm. Meitenes par tādu "ekstru" var pilnīgi aizmirst!
Strawberry,homeopātiem īpaši neuzticos. Protams,man pieredzes ar viņiem nav,bet tomēr,tā būtu viena no pēdējām vietām,kur meklēt palīdzību. Gan jau,ka savu darbu viņi padara ļoti labi,bet tomēr,nu nav kaut kā tās uzticības.
Bet nu,tiešām,paldies.
mnt: Homeopātija ir laba un salīdzinoši patīkama, tā ir dabīga ārstniecība, bet nav laikam no tām lētākajām.
Kad biju maziņš un ļoti, ļoti daudz slimoju, visu laiku ārstēja mani ar antibiotikām. :( Bet tā kā nekas īsti negāja uzlabo pusi, mani sāka ārstēt ar homeopātiju un gandrīz no paša sākuma jau sāka palikt labāk, kamēr mierīgi un lēnām atkopos!
Re: ilgstosi paaugstinata temperatura
30.11.2015 17:07
To Hei


Tu esi 6 gadus nokaveejies ar saviem ieteikumiem ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 24?
Ziņa: