Nakts svīšana.

Aizsāka svīdone 

Nakts svīšana.
29.09.2009 16:03
Kādus nujau pēdējos 4 gadus naktī tā svīstu, ka burtiski pil. Pārvalks slapjš, spilvens slapjš, mati slapji :( Svīšana pat neatceros kā sākās vai pēkšņi vai pa bišķim. Tā kā ir liekā svara problēmas, tad noņemos šad tad ar dažādām diētām un esmu ievērojusi, ka ja ieturu mazkaloriju vai ar mazu ogļhidrātu saturu pārtiku, tad svīšana praktiski nav. Svīšanu neietekmē tas vai esmu ēdusi ļoti vēlu vai ne. Tam nekādas nozīmes nav, svīstu arī, ja esmu brokastīs piemēram daudz pīrādziņus apēdusi.
Citas veselības sūdzības nav. Pa dienu arī nekāda nekontrolējama svīšana nav. Cukura līmenis arī ir oki.
Man 30 tā kā klimaks tak vēl nevajadzētu būt?!
Re: Nakts svīšana.
29.09.2009 16:11
kalcija varbūt par maz?
svīdonis
Re: Nakts svīšana.
29.09.2009 16:20
Nu te vienu brīdi dzēru kalcija tabletes. Nemanīju, ka kkas mainītos. Vienīgās izmaiņas jūtu kā jau minēju, ja neēdu ne labības produktus, ne gaļu, ne balto miltu izstrādājumus, ne kko treknu. Bet pietiek kādu dienu kko tādu saēsties, kad viss, svīdonis klāt atkal. Nu labi, varētu neēst tās lietas, bet gribas ta tomēr saprast no kā man tas?! Un arī dzīvot tikai no dārzeņiem, siera, olām un augļiem kkā nespēju. Gaļu un maizi šad tad gribas :( Nevarētu būt kkas saistībā ar neta fermentiem, neta vispār organisma pārtikas pārstrādi? Kā vispār noteikt kas kait? Kkādas vispārējās analīzes jātaisa? Mainīju dzīvesvietu un ģimenes ārsta nav pa rokai...nav tādas attiecības ar viņu, lai zvanītu un jautātu par to visu. Nu kad diētojos viss oki, bet šobrīd nediētojos un svīstu kā ruksis, nespēju vairs izturēt. Blakus gulētājam ar nepatīk, ka pielīp pa nakti man :)
Mums ar līdzīga ķibele. Nakts svīšana piemeklēja parasti pēc intensīvāka darba perioda vai uztraukumiem ārsts ieteica MagneB6.un tiešām līdzēja. Tas varot būt saistīts ar veģetatīvās nervu sistēmas traucējumiem, tāpat ar vairogdziedzera darbības traucējumiem. Bet noteikti aizej pie ārsta un izmeklējies. Veiksmi!
Nakts murgs
Re: Nakts svīšana.
15.10.2009 10:03
Es arī svīstu, pa dienu ne, bet kā nakts tā sākas. Visu laiku domāju, ka tas no sintapona segas, kaut nu jau zinu, ka tas nav no segas, jo guļu ar aitas vilnas segu tagad.Tieši tā mati slapji pakausī, mugura slapja, nometos pilnīgi kaila, kaut istabā ir auksti, un tad tik varu pagulēt. Vakar ievēroju, ka visu ķermeni, it sevišķi rokas apskauj tāds kā vēsums, it kā man apkārt būtu vēl vēss kokoniņš. Nu pilnīgs murgs. Tagad tas viss atkārtojas jau gandrīz katru nakti, brīžiem sajūta kā šausmu filmā. Stress? Ir jā, bet kam tad viņa nav?Help vēl kaut ko!!!Ne tikai MgB-6. To noteikti pamēgināšu.
ik
Re: Nakts svīšana.
15.10.2009 18:52
"Tā kā ir liekā svara problēmas.."

"...svīstu arī, ja esmu brokastīs piemēram daudz pīrādziņus apēdusi."

"Vienīgās izmaiņas jūtu kā jau minēju, ja neēdu ne labības produktus, ne gaļu, ne balto miltu izstrādājumus, ne kko treknu. Bet pietiek kādu dienu kko tādu saēsties, kad viss, svīdonis klāt atkal."

a varbuut pameegjini kaadreiz nepieriities pa daudz piiraadzinjus? pati tak izsecinaaji ceeloni cuuciskai sviishanai naktiis, nu tad kaada probleema neriit taa, lai nav jaasviist!?
sisie
Re: Nakts svīšana.
16.10.2009 11:53
pirma doma vairogdziedzeris.kas butu japarbauda
Re: Nakts svīšana.
17.10.2009 12:49
starpcitu svīšana naktīs norāda uz problēmām ar sirdi, kā arī iespējamām problēmām ar nierēm. no personīgās pieredzes.
Re: Nakts svīšana.
24.11.2009 21:42
Man ir jautaajums. Man jau no dzimsanas ir pimpiits 3cm. Tagad man ir 3.7 cm un man ir 18 gadi. Kad sacelaas man pimpis ir 4 cm liels. Es nezinu, man patiik viena meitene varda Katriina, bet es baidos vinjai kautko jautaat, ja nu vinja grib nodarboties ar seksu, tad man jaavelk buus pimpiits aaraa no bikseem. Es esmu tikai savu sudi draazis, neko citu nee, ja atskaita meeģinaajumu ar foreli... bet lai paliek. Ko lai es daru. aa un man uz olaam ir taadi izsitumi kautkaadi zivs veida. kad eju dusaa masgaties es ieraugu kad naw apgriesti kaajaam nagi, bet tas laikam cits staasts. No dziives varu pateikt, ka ja tev pimpiits ir pusmetriigs ar to vari ar zirgu meerities un muti noslauciit .

G.

Par olaam. Piedod veciit bet man olas ne iipasi negarso un es uz olam nekad pumpas neredzu.
Re: Nakts svīšana.
24.11.2009 23:52
wtf.
izdzeest
katee
Re: Nakts svīšana.
25.11.2009 07:31
Vaskiit!Ja godīgi, tad tik tiešām nu nav asprātīgi!Piedod, čali, bet humora izjūtas Tev trūkst..ĻOTI!
Re: Nakts svīšana.
15.07.2010 17:21
Sveicināti mani jau kādu laiku ir problēma svīšana vispār un arī naktī bet ne gluži vienmēr.Nesaprotu vai tas ir uz nervu pamata vai kā ,pagājušā gada nogalē apglabāju savu mammīti man 42.liekā svara šķiet ka nav, .arī patreiz rakstot svīstu diezgan vairs jau nesaprotu un vēl sakarā ar to no sākuma uz kakla un uz ķermeņa parādijās tādi kā izsitumi ko darīt kā rīkoties?Liekas ka šie izsitumi ir lipīgi jo arī kundzei tādi ir!
xtra
Re: Nakts svīšana.
16.07.2010 00:01
Man taa sviishana ir peec taada normaala kodiena,vismaz 3-4 dienu garumaa :D uz paaris naktiim ... Varbuut var vilkt kaut kaadas paraleeles...
bet kā ir ja es svīstu tikai naktīs, kurās esmu kopā ar savu draudzeni. vienkārši guļot. citās naktīs, nē, bet kad vinja blakus tad ir beigas :D
Re: Nakts svīšana.
19.01.2011 19:00
iespejams ka jums istaba ir loti saus gais.es iesaku pie gultas turet burku ar udeni.
Re: Nakts svīšana.
18.02.2012 06:50
Sveiki man tada problema paradijas pirms kada menesa. Man ir 18 gadi es svistu pa nakti no muguras lidz vederam ta ka pill,bet ne zemak pa jostas vietu un ne augstak pa kaklu. Dazkart celjos augsa pa 10 reizem citreiz nomainu visas maikas kas ir,bet nepalidz,paliek tikai trakāk. No sakuma domaju ka tas ir delj meitenes,bet pamaniju ka ari vinjas prombutnes laika es svistu. Dzivoju dzivokli jau 14 gadus ,bet saaskaaros ar to tikai tagad vai tas ka var but saistits ar to ka nesen atlidoju no anglijas? Ieprieks tadu prikolu nebija :/ help.
Re: Nakts svīšana.
18.02.2012 21:38
Augums,svars.Pinnes? Kādus ēdienus ēdam (asus vai normālus)? Vai ir kādas veselības problēmas (Klepus, iesnas, nespēks,mēles aplikums....)?
Re: Nakts svīšana.
09.01.2017 14:37
Man svars ir 53 kg ar augumu 166 m. Un arī ir šāda pati problēma.
Kā arī, ja apēdu, piemēram, šokolādi max 3 gabaliņus - tad mēdz nosvīst seja.

Nevajag visur bāzties ar saviem infantīlajiem komentāriem par rīšanu un lieko svaru. Personīgi pazīstu pat vairākus cilvekus, kuri sēž principā uz salātlapām, bet vienmēr ir un paliek ar saviem +15/+10 kg virs normas - JO CILVĒKIEM MĒDZ BŪT IEDZIMTAS VIELMAIŅAS PROBLĒMAS VAI CITAS GREMOŠANAS SISTĒMAS PROBLĒMAS. Nav tā, ka visi, kuriem ir liekais svars nemaņā rij un tup dīvānā pie TV. KAD BEIGSIES ŠĪ IDIOTISKĀ STEREOTIPISKĀ DOMĀŠAN???
Re: Nakts svīšana.
09.01.2017 18:07
Sušķītim. Tā ir normāla parādība. Jaunība un divi ķermeņi silda. Vajag gulēt atsevišķi.Pēc tā...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 15?
Ziņa: