citomegalovīruss

Aizsāka aliksons 

citomegalovīruss
10.10.2009 17:31
Sveiki!

Man analīzēs atklāja hronisku citomeglovīrusu. ārsts teica, ka to specifiski neārstējot. Pie kāda ārsta man griezties ar šo problēmu, ja ir sūdzības? Internetā lasīju, ka tas var izraisīt virkni veselības problēmu.
Vai kāds šo vīrusu ir ārstējis un ar kādām metodēm? Varbūt homeopāts var palīdzēt?
ja nemaldos,tas ir kaukas lidzigs Epsteina Barra virusam...
ta ir hroniska kaite,kuru lidz galam nevar izarstet.regulari jastiprina imunsistema un jasarga organisms
Re: citomegalovīruss
13.10.2009 00:36
Sveikiņi!

Es pirms kādiem 5 gadiem sastapos ar šo kaiti. Vispār lai to atklātu pagāja mēnesis. Ilgstoši turējās temperatūra 37,2 -38 robežās, vājums, slikta pašsajūta. Tiku sūtīta pie dažādiem dakteriem. Līdz tiku nosūtīta uz Infektoloģijas centru. Tur man veicot dažādas analīzes atklāja šo vīrusu. Šis vīruss man bija ļoti novājinājis imunitāti. Aptuveni 2 nedēļas pavadīju slimnīcā. Katru dienu gulēju pie sistēmas un skaloju organismu. Novājinātās imunitātes dēļ pat uz Ziemassvētkiem netiku palaista uz mājām. Pastāvēja risks saķert kaut ko klāt. Pēc tam kad izrakstījos pēc kādām 3 nedēļām man vajadzēja braukt uz slimnīcu atrādīties dakterei. Kopš tā laika man vēl vienu reizi ir bijis tā, ka ilgstošākā laika periodā pieturās nedaudz paaugstināta temperatūra. Bet tad dzerot vitamīnus un daudz šķidruma tiku galā mājas apstākļos. Nezinu vai tas ir kaut kādā veidā saistīts ar šo vīrusu, bet man ir pazemināts hemoglobīna līmenis asinīs (dzelzs deficīta anēmija). Vispār galvenais ir stiprināt imunitāti! Man, piemēram, pagājušo ziemu ļoti palīdzēja dzērveņu sīrups ar ehināciju!
Re: citomegalovīruss
13.10.2009 11:59
varu palīdzēt,noskaties video: http://www.youtube.com/watch?v=8dmihVdlhio&feature=related
meladze
Re: citomegalovīruss
16.10.2009 13:01
hronisks tas ir gandriz visiem.jauztraucas par akutu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 8?
Ziņa: