Alergija

Aizsāka Aleks 

Alergija
17.10.2009 05:36
Labdien, varbuut taads neljoti par teemu jautaajums, bet veelos zinaat, vai aarsts (iisti nezinu kas vinji skaitaas - lors, vai vienkarsi - degunu aarsts), var noteikt no kaa man ir alergija (no putekliem, kakiem utt). pec dazam konsultacijam pie vinja. Proceduras nekadas nebij veiktas, vienkarsi apskatiija un viss...
Taads jautaajums radaas - jo man pateica, ka ir alergija pret kakiem. Bet peec tam es saaku domaat, peec kaa tad taa var noteikt, un vai tas ir iespeejams.
Ceru uz kaadu atbildi :)
cccccc
Re: Alergija
17.10.2009 11:35
parasti jau nosaka no ka ir alergjija njemot asins analizes un uz katru no shim lietam kaa piem. kakji skatas reakciju. kka taa tur tas viss notiek. vismaz man ta abija. varbut ivnjs tads dikti gudrs ka vnk paskatoties uz degunu redz no ka aalergjija :D
Re: Alergija
18.10.2009 21:05
Ir speciaali testi, ko veic alergalogi/pulmanologi. Vinjiem ir speciaali sjkjiidumi, es saprotu - katrs ir noteiktam alergeenam.(Tur augiem, dziivniekiem un produktiem).
Uz rokaam sapilina dazjaadus pilienus, tad ar taadu kaa adatinju viegli iedur pilienaa. Peec kaada laika skataas, tur kur izaug sarkans pleķis/vai kaut kas liidziigs izvirziijumam, izaugumam, tur arii ir alergija (laikam saakot ar noteiktu izmeeru).Vinji nomeera.
Proceduura nav briesmiiga/saapiiga.
Veic Paula stradinja universitaates polikliinikaa.
Ja ir aizdomas par alergiju, tad Loram buutu jaasuuta pie shii speciaalista, jo vismaz agraak shaada veida paarbaudes veica tikai alergologs.
Re: Alergija
18.10.2009 23:20
Alerģijas testus veic alergologi, piemēram, Alergoloģijas centrā Sadovņikova ielā- 20 ( tur ir doc. Lozovskis un vēl daži dakterīši)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 5?
Ziņa: