Plaušu problēma

Aizsāka Aidzis 

Plaušu problēma
27.12.2009 22:16
Jau mēnesi, problēmas ar elpošanu. It kā trūkst elpa un gribās to dziļi ievilkt, kad ir ieelpots dziļi, viss kārtībā uz kādu pusstundu, pēc tam atkal sajūta, ka smoc nost, un centies ķert elpu vēl un vēl. Pirms gada, arī ziemā, tā jau bija kādu mēnesi, tad pārgāja. Ta novērojams nekustīgos brīžos, vairāk sēžot un it sevišķi pēc ēšanas.
Tā nav astma, zinu!
Jā esmu smēķētājs, bet šobrīd esmu samazinājis smēķešanu, taču tas diez ko nelīdz.
Varianti?
Re: Plaušu problēma
28.12.2009 05:06
Izstaastiet par sevi. Jav apnika prasiit. Vecums. Dziives veids. Slimiibas. Svars, garums. U.t.t.
Re: Plaušu problēma
28.12.2009 07:21
Es atvainojos,bet man arī ir līdzīga vaina,grūta elpošana,man ir 53.gadi,izskatās pēc Veģetatīvās distonijas ,jo cits nekas nav atklāts,jo visas asins analīzes ir nodotas,kas vēl varētu līdzēt šādai vainai?
Re: Plaušu problēma
28.12.2009 13:33
Vecums: 21 Svars: 81, Augums: 178, Slimības - alerģiska astma no ziedputekšņiem pavasarī,3 gadus atpakaļ bijis meningīts, arī plaušu karsonis bērnībā, palielināts sirds kreisais priekškambaris (saistībā ar sportošanu un slodzi), pirms pāris gadiem novēroti sirds pārsitieni. Agrāk 8 gadus aktīvi sportoju 2-3 reizes ned., tagad dzīvesveids mazkustīgs kādus 3 gadus, tos pašus 3 gadus smēķēju. Mācos, stresa nav.
Šobrīd parādījies arī klepus, brīžiem krēpains.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 22?
Ziņa: