kārpa

Aizsāka Knifs 

Knifs
kārpa
28.12.2009 11:09
Kāda ir jūsu pieredze, kā labāk tikt vaļā no kārpām? Dermatologs ieteica lāzerklīniku (piesaldēšanas paņēmiens man īsti neder, jo kārpa uzmetusies uz pieres...). Vai tā ir tikai viena jeb to dara vairākās? Varbūt ir kāds cits risinājums?
anest
Re: kārpa
28.12.2009 22:51
nopērc aptiekā Wartner, zinu vairākus cilvēkus, kam lieliski noņēma kārpas. tiesa gan, tie bija roku un kāju pirkstiem domāti, bet izmēģināt jau var :D
lilita
Re: kārpa
29.12.2009 22:07
Vispirms pamēģini tā-nevārītu kartupeli pārgriez uz pusi,sasmērē kārpu ar kartupeļa suliņu,un pār plecu aizmet prom atpakaļ neskatīdamies,sakot tādus vardus 'kārpa pazūdi".......varbūt liksies naivi,bet visiem kam šo esmu ieteikusi ir palīdzējis,ari man pašai.Tas ir tautas līdzeklis.
Lai veicas,ja nelidzēs,sliktāk tak nebūs....un ja tiktā ir īsta kārpa.
Knifs
Re: kārpa
17.03.2010 15:29
Bija kārpa, dermatoloģe tā teica.
Smieklīgi, bet nu tā ir tikpat kā bez pādām pazudusi. Vēl dažas dienas jāpaciešas. Pēc manipulācijām ar kartupeli. Zināju jau to joku, bet iepriekš mēģināju ar ābolu - tāpat pārgriež uz pusēm, pasmērē kārpu, sakot Dilsti kā vecs mēness un norok kaut kur, kur ātri sapūst. Toreiz nesanāca, varbūt zeme sasala un ābols vēl nebija sapuvis... Tagad ņēmu kartupeli. Un neraku, bet iemetu atkritumu konteinerī pagalmā. Kaut gan tas pēc visiem priekšrakstiem bija jādara tā, lai neviens neredz, pie miskastes tusēja pāris sētnieku, kas visu varēja novērot. Tik un tā pāris nedēļās kārpa noiet! Varbūt kāds sētnieka paziņa bomzis to tupeni atrada un paņēma? Tas ir vēl viens paņēmiens - priekšmetu, ar kuru paberzē kārpu, nolikt ceļmalā, krustcelēs, kur to kāds pacels. Un, kas pacels, tam kārpa pieķersies... Ceru, ka bomzis tomēr to kartupeli neatrada.
Paldies, lilita!
Re: kārpa
18.03.2010 14:58
vel esot jaiet pie liepas un jaberzee pret sumbru ta kaarpa un jasaka shadi vardi: Liepa ar karpu cinijas, liepa ar karpu cinijas, liepa uzvareja , karpa zaudeja. Man palidzeja :) lai gan es izmgjinaju daudzas metodes, ta ka isti nevar zinat kas lidzeja... :P
Re: kārpa
18.03.2010 15:13
Ar kartupeli nav nekādas maģijas, kartupeļa sastāvā ir viela, kas iedarbojas uz kārpas ierosinātāju. Pazaudēju to saitu internetā, citādi varētu ielikt.
Vēl palīdz melnās ķimenes eļļa.
Re: kārpa
29.03.2010 15:03
50 ml aqua argentum - 25 ppm ar sudraba koncentrāciju (Ag) un biosignālu.

Līdz šā gadsimta sākumam koloidāls (ļoti smalks), sudrabs bija ļoti liela medicīniskā nozīme kopš tā laika kļuva vairāk un vairāk aizmirsts. Tikmēr koloidāls sudrabs kā "dabiskā antibiotika" bija no jauna atklāts. Ir zināms arī kā efektīvs pret vairāk nekā 600 vīrusiem, baktērijām un sēnītēm, bez blakusparādībām, pat gluži pretēji, tas stiprina imūnsistēmu.


Vairākas publikācijas liecina, ka tas ir efektīvs pret baktērijām (piemēram, stafilokokiem un streptokokiem), vīrusiem un sēnītēm.Šie patogēni visi aiziet bojā dažu minūšu laikā ar aqua argentum.

Aqua Argentum var izmantot profilaksei.Ir novērots ka tas veicina jaunu šūnu rašanos un paātrina brūču sadzīšanu,arī gados vecākiem cilvēkiem.

Tomēr, protams, koloidāls sudrabs nav brīnums vai panaceja. Daži autori pat aprakstījuši ,ka dažas baktērijas var būt izturīgas.



Aqua Argentum pielietojums: ādas slimības, pinnes, dermatīts, ādas vēzis, ādas sēnīšu infekcijas, ādas tuberkulozi (lupus), herpes simplex, herpes zoster (jostas roze), impetigo, skalpa pustules, psoriāze (psoriāze), rosacea (vara spurām), seboreja, saules apdegums, nātrene ( * nātrene), kārpas, balsta un kustību aparāta artrīts, reimatisms * acs iekaisums, acu plakstiņu iekaisums, konjunktivīts, keratīts, radzenes čūla, asaru maisiņā iekaisums * slimību gremošanas traktā, caureja, gastrīts, hemoroīdi, nieze anusa, dizentērijas, salmonelozes infekcija * Elpošanas gripu (gripa) , garo klepu, leģionelozi, pneimoniju, tonsilīts, deguna katara, rinīts, pleirītu, tuberkuloze * slimības nervu sistēmas, meningīts, Menjēra slimības, neirastēnija * slimību uroģenitālā trakta cistīts (hronisks), gonoreja (aplaudēt), izdalījumi no maksts (Fluor albus), epididimīts, prostatas problēmas * citas slimības, asins saindēšanās, diabēts, iekaisums kanālu,čūlas, dzemdību drudzis, spitālību, malārija, paratīfu, Periodontīts (strutains), celulīts, poliomielīta (poliomielīts), skarlatīnu, sprue, sifilisu, stingumkrampjiem (stingumkrampjiem), vēdertīfs, apdegumi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 10?
Ziņa: