Esmu patiešām satraucies

Aizsāka Andriic 

Sveiki, man ir tikai 18 gadu, sekss nav ļoti bieži, bet pēdējā laikā ir sanācis ar vienu partneri vairākas reizes.

Lieta tāda, ka man pa laikam uznāk tādā kā niezoša sajūta urīnizvada galā, kad sāku čurāt tad ir tāda kā dedzinoša/niezoša, pēc pačurāšanas arī, kādu mazu laiku, tad pāriet, bet daudz gribas čurāt, un izčurāju normāli (citur lasīju, ka priekšdziedera iekaisums vai kas tur, tad maz iztek, man normāli). Un šodien skatījos uz to galiņu, saspiedu, paspaidīju un no urīnvada iznāca tāda, baltveidīga viela, ļoti līdzīga spermai, bet nav, aromāts nekāds nebija, tāds bišķīt lipīgs, un tad atceros, ka ievēroju to kādu pusnedēļu atpakaļ, ka uz melnās apakšveļas ir tādi balti pleķīši visur, tas man bija tāds liels - WTF?

Ko vēl varētu pierakstīt, lai būtu vairāk informācijas?

Labi, gaidu atbildi :)

Paldies.
patiešām, es nevaru iet gulēt, jo pa laikam gribas čurāt un dedzina.

Kāds? palīdz|?
Re: Esmu patiešām satraucies
29.12.2009 00:41
Urologs var Andrītim palīdzēt, nevis internets. Ja mājās ir, uz ātro paprovē uzkost sauju dzērveņu. Tās palīdz dažām čurāšanas vainām. Ja nepalīdzēs, tad nekaitēs. Nebūtu labi no pieauguša vīrieša puses izvairīties no daktera un pēcāk riskēt aplipināt savas draudzenes ar visādu zarazu.
Nū, dzērvenes vakar saēdos vairāk kā vajag, nepalīdz. Dedzin vienalga, balts kautkāds arī nāk, un miegs tomēr ir traucēts, bet pa nakti čurāt negāju, jāsamēģina aiziet tad pie tā dakteri, savādāk, tas, kas tagad man ir, baigo diskomfortu rada.
Re: Esmu patiešām satraucies
29.12.2009 17:59
ja nu tas ir sifiliss?

ja neārstēsi, vari dabūt smadzeņu formu un sajukt prātā.
Rama
Re: Esmu patiešām satraucies
29.12.2009 20:07
Izklausās pēc STS. Vai seksiņš bija droš? Esi iegrābies ne visai jaukā lietā.... Obligāti un jo ātrāk jo labāk pie ārsta, kamēr pazīmes ir jūtamas.
Re: Esmu patiešām satraucies
29.12.2009 20:14
Nevilcinies ar urologa apmeklējumu!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 6?
Ziņa: