uztura bagatinataju, zalu ietekme uz cilveku

Aizsāka madam 

Musdienas cilvekam atliek tikai izdzert tabletiti un ceret, ka viss bus labi, bet kaut ko darit sevis laba necelas rokas.
Piemeram, pec manas pieredzes arstejot hronisku slimibu, ieguvu vel dazadas novirzes bonusa, kuru protams ieprieks nebija. Es vairak papetiju manas zales un secinaju, ka tas patiesam ta ir, kaut gan arsti var ari neko nepateikt, ja jus meginasiet uzdot jautajumu par so zalu ietekmi uz cilveku.
Uztura bagatinataji ari ir loti liels biznes, un butiba cilveka organismu vel vairak piesarno. Es agrak skatijos video, kur teica, ka tas vitaminu, mineralvielu, mikroelementu normas, kuras ir jauznem, ir (nedaudz) par lielu, jo kaut, piemeram, lai cilveks varetu pilniba uznemt c vitaminu, ka noteikto dienas devu, tad ir jaaped neskaitami daudz apelsini, citronu. Uztura bagatinataji, zales ar laiku var izmainit cilveka DNS.
Uztura bagatinataji jau iedarbojas tikmer kamer cilveks tos lieto, bet mes jau nevaram tos lietot muzigi.

Es paslaik lietoju homeopatiju un ir redzami jau rezultati pec trim menesiem. Mana gadijuma es arstejot JRA labak lietoju homeopatiju, neka dzeru zales, no kuram man ir osteopenija.

špecialisti var teikt, ka nevajag aizrauties ar uztura bagatinatajiem, jo vienmer jau var atrat kadu atrunu. Bet es tajos nesaskatu neko labu, jo protams, vieglak ir izdzert tableti un zinat, ka esi sanemis nepieciesamo vitaminu devu, neka rupigak sakt piedomat pie savas edienkartes un ari daudz no tas izskaust lieka.

Protams, nopietnas slimibas ir jaarste, tomer ir ari kadreiz jasak aizdomaties par savu veselibu, par dzivesveidu kadu piekopjam, ja gribam dzivot pilnvertigi, jo par savu veselibu aizdomajamies tikai tad, kad kaut kas ir sacis sapet.


Es veletos uzzinat jusu pieredzi un domas par so temu.
es domāju - ej izgulies!
Re: uztura bagatinataju, zalu ietekme uz cilveku
08.01.2010 10:55
Neizlasiju visu bet kapēc nevar lietot uztura bagātinātājus mūžīgi? Tos ir jālieto mūžīgi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: uztura bagatinataju, zalu ietekme uz cilveku
08.01.2010 15:53
Uztura bagatinataji, zales ar laiku var izmainit cilveka DNS. Asj? no kurienes tas? Domātas somātiskās mutācijas kautkādas? Var, lūdzu, precīzāk? (uztura bagātinātājus nelietoju un neuzskatu, ka tie būtu jālieto visiem un mūžīgi)
Homeopātiju gan arī uzskatu par šarlatānismu (izņemot dažas labas aktīvās vielas pavisam mazus atšķaidījumus, t.i. ar molekulu nospiedumiem lūdzu netraucēt)



Edited 1 time(s). Last edit at 08.01.2010 15:54 by Noela.
Re: uztura bagatinataju, zalu ietekme uz cilveku
11.01.2010 13:23
lielāku skaidrību iegūsiet pēc filmas noskatīšanās: http://rutube.ru/tracks/2057931.html?v=b9bead500aba8c865d5490704d9d6a8e
Re: uztura bagatinataju, zalu ietekme uz cilveku
11.01.2010 14:03
Ir ok filmiņa... tikai varēja būt īsāka...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 21?
Ziņa: