kakla iekaisums

Aizsāka jeena 

kakla iekaisums
09.01.2010 16:36
Esmu mazā nesaprašanā par savu kaklu. Pirms nedēļas dakteris man izrakstīja antibiotikas,jo man bija/ir kakla iekaisums(sajūta,ka kaklā ir kaut kāds kunkulis;spļaujot nāk arī asinis nedaudz;nenormāli sāpēja,kad riju siekalas un attiecīgi arī temperatūra). Antibiotikas jādzer 5 dienas,bet teicās,ka pāriešot jau ātrāk un aisinis esot,jo tas "kunkulis"esot pārsprādzis. Šodien beidzu dzert antibiotikas,bet vng sāp,kad riju siekalas(plus vēl sajūta,ka tur ir kaut kas ass man tajā kaklā),pieskaroties pie kakla vng ir diezgan nepatīkama sajūta un plus vēl sāp auss-visa labā puse(auss,žoklis,mute) ir jūtīga(tas parādījās tikai vakar) un asinis spļauju vēl joprojām.Temparetūra visu laiku ir 36,8-37,00. Protams,šo vairs nevar salīdzināt ar tām izjūtām,kas bija sākumā.,bet nju vesela nejūtos Es vnk nesaprotu-tā ir normāli-viss iet uz labo(respektīvi pēc pāris dienām pats no sevis pāries) vai arī tur nekas nav pārgājis un atkal steidzami jāiet pie ārsta? Varbūt,kads zinošāks kakla ārsts šeit ir?
Re: kakla iekaisums
09.01.2010 16:50
No šāda stāvokļa visādi var būt. Var gan uz labo pusi gan uz slikto iet...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: kakla iekaisums
09.01.2010 16:57
Ehh,un nez cik ilgā laikā apmēram tādam kaklam būtu jāpaliek labāk,ja viss it kā ir kārtībā?
Re: kakla iekaisums
09.01.2010 23:02
Principā pec 5 dienām bija jājūtas labāk.
Jāiet vēlreiz pie LOR daktera.
Pagaidām skalot ar kumelītēm,klinģerītēm,sodas šķīdumu (t/k uz glāzi ūdens) vai sāls šķīdumu.
Uz nakti ko siltu apkārt kaklam.
Neredzot kaklu,grūti dot padomu.
Cieņā.
Re: kakla iekaisums
09.01.2010 23:07
Nju par cik skalošanu un sildīšanu esmu darījusi arī līdz šim,bet stāvoklis ir tāds kāds ir,tad laikam vaina tajā,ka tomēr nav viss veiksmīgi sadakterēts. Paldies!
Re: kakla iekaisums
09.01.2010 23:24
Ā un vēl ir tā,ka sēnīte man arī līdz ar to iekaisumu bija ieviesusies-tos baltos plankumus kaklā es redzu un pretīgo garšu mutē jūtu vēljoprojām-tātad acīmredzot arī tā nav prom. Vai arī tai nebija jāpazūd ar antibiotiku beigšanu?
Re: kakla iekaisums
10.01.2010 11:35
Tad jau labi būtu ar sodas skalošanu. Multivitamīni un biokefīri, jogurti un citi zarnu nūjiņas preperāti.Smaku labi noņem ari zilo graudiņu rozā šķīdums. Skalošana.Tikai jāpārliecinās,ka glāzē nav palicis neviens Kālija permanganāta graudiņš.
Bet kopā ar dakteri.
Domāju ,uzvara būs mūsu pusē!
Veiksmi
Re: kakla iekaisums
10.01.2010 11:56
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 23?
Ziņa: