wireless starojums

Aizsāka dzuksters 

wireless starojums
27.01.2010 12:14
Vai bezvadu ruutera starojums ir slikts veselibai? Ir sanacis ta ka mana gulamistaba ir sis bezvadu interneta ruuteris, viss jau butu labi un par sevi neuztraucos, bet mana gulamistaba ir ari ziidainis par ko uztraucos.
Re: wireless starojums
27.01.2010 17:27
jebkuras elektronikas magnētiskais lauks nav nekaitīgs. pat aiz sienas esoši elektrības skaitītāji ar laiku var izraisīt leikozi bērnam.
opaaaa
Re: wireless starojums
28.01.2010 10:48
pucei laikam ir maza izpratne par elektroniku un magnētiskajiem laukiem. ņem vērā, ka jebkurš mobilais ir neskaitāmas reizes jaudīgāks par parastu wifi rūteri - padomā cik stiprs ir signāls, ka ķer praktiski caur jebkurām sienām un pagrabos. arī wifi rūteri - noliec citā istabā, tāpat signāls būs pieejams arī pie zīdaiņa gultiņas, tas nozīmē, ka radioviļņi tiek arī līdz viņam. ņem vērā, ka arī parasts radio un tv ir nekas vairāk kā radioviļņi (tādi paši kā wifi rūtera, bet citā frekvencē). bet principā zemei ir savs magnētiskais lauks, pietam ļoti spēcīgs, pie kura cilvēce ir pieradusi gadu tūkstošiem un šie mazie ietekmē salīdzinoši maz. cita lieta ir dažādas ietaises, kas raida ultraskaņu, kas nav dzirdama cilvēka ausij, bet var radīt galvassāpes, nepatīkamas sajūtas, utt. arī dažādas dūkoņas (no transformatoriem pamatā) nenāk par labu.
pietam nav īsti arī pierādīts, ka elektromagnētiskie lauki un radioviļņi slikti ietekmētu cilvēku - kopš elektrības un radio izgudrošanas cilvēka dzīves ilgums ir tikai un vienīgi palielinājies, ņemot vērā krasi pieaugušo piesārņojuma līmeni un neveselīgo pārtiku.
teiksim tā, ēst sālītu ēdienu arī esot kaitīgi. bet nav pierādīts, ka tas ir kaitīgi, un nav pierādīts, ka tas nav kaitīgi. tieši tāpat ir ar visu šo tematiku.
Re: wireless starojums
28.01.2010 17:32
opaaaa Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> pietam nav īsti arī pierādīts, ka
> elektromagnētiskie lauki un radioviļņi slikti
> ietekmētu cilvēku - kopš elektrības un radio
> izgudrošanas cilvēka dzīves ilgums ir tikai un
> vienīgi palielinājies,

...uz citu slimību rēķina, bet onkoloģija?
opaa
Re: wireless starojums
31.01.2010 18:11
onkoloģija, ja nemaldos ļoti labi tiek "padota tālāk" ģenētiski. vēl onkoloģija ir tieši saistīta ar smago rūpniecību (ķimikālijas, starojums), kura pie mums par laimi vai nelaimi ir nopostīta. un kā jau teicu - mēs ikdienā lietojam ļoti daudz pārtikas piedevas, kuras oficiāli ir atzītas kā kancerogēnas. tam diemžēl neviens īsti negrib pievērst uzmanību.
Nu atkarigs no frekvences,ne tikai jaudas.
Cik GHz ir ruterim?
Frekvence?
opaa
Re: wireless starojums
01.02.2010 22:02
2.4 ghz ( sīkāks dalījums aiz 4 aiziet atkarībā no kanāla)

sīkāk te: http://en.wikipedia.org/wiki/Radio_spectrum
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 1?
Ziņa: