attīrīt organismu

Aizsāka Kasparus 

attīrīt organismu
02.02.2010 19:53
Jūtos nelāgi, saguris. Biju poliklīnikā pie ģimenes ārsta - iztaisīja visādas analīzes, viss ir normā. Bet nekas nemainās. Man pateica, ka droši vien organismā ir sakrājies daudz šlaku visādu. Pameklēju Internetā - visādas firmas piedāvā dažādus līdzekļus. Bet kuri ir tiešam efektīvi? vai kādam ir pieredze šādās lietās?
Re: attīrīt organismu
02.02.2010 23:30
1. vairāk gaismas
2. vairāk svaiga gaisa
3. fiziskās aktivitātes
4. pozitīvas emocijas
...

...i nekāda attīrīšana no mistiskām šlakām nebūs vajadzīga.
Re: attīrīt organismu
03.02.2010 15:38
Alvejas želejas sulas sastāvā ir vairāk kā 300 dažādus komponentus, ieskaitot 20 minerālvielas, tieši tās kuras nodrošina visa organisma funkcionēšanu, tādas pazīmes kā nogurums, galvas sāpes, locītavu un muskuļu sāpes liecina par to, ka mūsu organismā ir nepietiekams daudzums minerālvielu. 8 aminoskābes, tai skaitā visas neaizvietojamās aminoskābes ir tieši saistītas ar to šūnu atjaunošanos, kuras neizstrādā cilvēka organisms. Satur follijskābi, kuru ārsti iesaka lietot visām sievietēm grūtniecības laikā, 12 vitamīnus, tai skaitā reto vitamīnu B12, kurš ir atrodams gandrīz tikai dzīvnieku proteīnos un to ārsti iesaka lietot, lai aizsargātu organismu no slimībām un saaukstēšanās. Lietojot šo dzērienu jūs uzlabojat un nostiprināt savu veselību. Alvejas želejas dzēriens, katra cilvēka organismā individuāli spēj sameklēt problēmu un iedarboties uz to. Īpašas atsauces no klientiem ir par kuņģa, divpadsmitpirkstu zarnas, ēdiena pārstrādes problēmu ārstēšanu. Lieliski rezultāti ir ādas problēmu ārstēšanai (psoriāzis, ekzēma). Novēroti pozitīvi rezultāti astmas, artrīta, reimatisma un alerìiju ārstēšanā.
Alvejas želeja satur:
8 organismam nepieciešamās aminoskābes, kuras organisms pats nespēj ražot. Tās ir – angl. Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Valine, Tryptophan;
Vitamīnus - A (beta-karotīns un retinols), B1, B2, B3, B6, B12, C, E un folija skābi.
Fermentus - Amylase, Bradykinase, Catalase, Cellulase, Lipase, Oxidase, Alkaline Phosphatase, Proteolytiase, Creatine Phosphokinase, Carboxypeptidase.
Minerāļus – kalcijs, hroms, dzelzis, magnijs, mangāns, varšs, kālijs, nātrijs, fosfors, cinks.
ogļhidrātus, tai skaitā polisaharīdus, kas stiprina imūnsistēmu, enzīmus, kas palīdz sašķelt un sagremot barību, augu sterolus, kas ir spēcīgi pretiekaisuma aìenti, lignīnu (polisaharīds) — vielu, kas ļauj alvejas želejai iespiesties dziļi ādā,
saponīnus, vielas ar pretmikrobu iedarbību,
antracēnatvasinājumus — vielas, kas sekmē vēdera izeju un ir dabiski pretsāpju līdzekļi,
salicilskābi, kas ir pretiekaisuma līdzeklis, palīdz sašķelt mirušos audus.



Edited 1 time(s). Last edit at 03.02.2010 17:53 by puce.
mikus
Re: attīrīt organismu
03.02.2010 16:57
Preparāti no dziedniecisko sēņu ekstraktiem.
Piemīt piecas galvenās dziednieciskās īpašības.
Pirmā - spēcīga pretaudzēju darbība, kā labdabīgu, tā ļaundabīgo.
Otrā – palīdz dziedēt sirds-asinsvadu, dzimumsfēras saslimšanas.
Trešā – palīdz pie psihiskām saslimšanām.
Ceturtā – palīdz dziedēt alerģiskas saslimšanas.
Piektā – palīdz pie jebkādām plaušu saslimšanām.
Protams, dziedniecisko sēņu ekstraktu pielietojums
ir ilgstošs process, bet iedarbīgs, un neizsauc nekādus blakus efektus!
skatīt: http://neslimo.eu/produkti.htm
Re: attīrīt organismu
03.02.2010 17:00
...šitās tās interesantās halucinogēnās sēnes? tad may be i slimība piemirstas...
Re: attīrīt organismu
03.02.2010 17:54
mikus Rakstīja:
-------------------------------------------------------
palīdz pie jebkādām plaušu
> saslimšanām.

mjaaaa......
Re: attīrīt organismu
03.02.2010 18:46
Jāsāk ar sportiņu. Navajag jau uzreiz parpūlēties, tie paši stiepšanās vingrojumi, muskuļu sasprindzināšana un atslabināšana. Neemu pats rīta rosmes fans.:)
Par nogurumu. Domaju, ka vajag pārskatīt ēdienkarti, daudzi produkti var veicināt miegainību, radīt iekšēju smagumu, garastāvoklu maiņas. Izsvītrot to garšīgo neveselīgo pārtiku!
Re: attīrīt organismu
04.02.2010 12:38
Dabā ir daudz indīgu augu vai dzīvnieku, bet mazās devās to inde dara brīnumus - kaut vai tā pati čūsku inde. Un, starp citu, mušmire (halucinogēns - kā augstāk rakstīja ,,,) arī ārstē - mana mamma taisīja mušmires šņabī un ierīvēja savas sāpošās vēnas kājās. Dabai ir liels dziedniecisks spēks, tikai mēs esam farmaceitisko firmu reklāmas apstulbināti. Un ārsti arī (tiem laikam piemaksā par to) - mūžīgi izraksta tikai ķīmiju. Un kad nopērc un atnāc mājās un izlasi blakusparādības, tad nu nemaz vairs dzert tās negribas. Un tā krājas mājās visādas zāles.
Es uzskatu, ka uztura bagātinātājiem ir nākotne.
fox
Re: attīrīt organismu
04.02.2010 14:52
Man tā ziemā vienmēr ir, nevar kājas pavilkt. Sveigs gaiss vislabākais, bieži vēdināt istabu, iet pastaigāties, un visādus augļus un dārzeņus paēst.
Re: attīrīt organismu
24.02.2010 14:50
Lūk, ko raksta profesors N. Alekseevs savā grāmatā «Par apģērba kaitējumu un par atsegšanās labumu» - „Vīriešu dzimumdziedzeri atrodas nevis iekšpus organisma, kā sievietēm, bet gan no ārpuses speciālā ādas maisiņā ar liela skaita ielokiem. Tas ir sēklinieku maisiņš, kas izpilda radiatora funkciju, saglabājot savā saturā zemāku temperatūru, nekā pārējā ķermenī. Vēl jo vairāk, daba ir izveidojusi automātisku sēklinieku maisiņa lifta pārvaldes mehānismu. Paaugstinoties apkārtējai temperatūrai tas nolaižas lejā, „attālinās” no ķermeņa, un, pretēji, apkārtējai temperatūrai pazeminoties — paceļas augšā pie ķermeņa.

Visiem autoamatieriem ir zināms, ka, aizsprostojot radiatoru, tie riskē pārkarsēt motoru. Bet tiem pašiem cilvēkiem, vīriešiem, absolūti neienāk prātā, ka, uzģērbjot biksītes, tie ne tikai apgrūtina savas kustības, bet arī bloķē atvēsinošā gaisa piekļuvi pie dabiskā radiatora. Pie tam potences samazināšanās, neauglība un hemoroīdi ir to veselības pašas mazākās problēmas.

Pēdējo gadu bestsellers, grāmata «Streļņikovas elpošanas vingrošana» (M., Metafora, 2002.g.) pazīstamais ārsts, M. Šetiņins, Dabaszinātņu Akadēmijas prēmijas laureāts raksta: «Pašlaik jauniešu vairākums nēsā biksītes, kas cieši pieguļ dzimumloceklim un sēklinieku maisiņam. Tādējādi oliņas atrodas pa pusei nospiestā stāvoklī, kas sekmē stagnācijas parādības sēkliniekos (tiek nosprostotas sēklas izvades notekas, to artērijas un vēnas, venozais kārklveida pinums, kā arī sēklinieku artērijas un limfvadi).

Pie tam vēl, sēklinieku ādā ir liels daudzums sviedru un taukdziedzeru, kuru funkcija nospiežot tos, tiek izjaukta. Kas attiecas uz dzimumlocekli, tad, atrodoties saspiestā stāvoklī visu dienu (bet daži jaunekļi pat gulēt dodas peldbiksēs), tas pakāpeniski zaudē savu iekšējo tonusu, jo izveidojas asins stagnācija dziļajā artērijā, kas iet katra kavernozā ķermeņa centrā un dziļajā dorsālā vēnā, kur asinis atplūst no kavernozajiem ķermeņiem.

Bet jaunība un veselība, — turpināsim citēt M. Šetiņinu, — ir pilnībā atkarīgi no dzimumsfēras labklājības. „Kad nomirst miesa — pamostas tikumība!“ — jokojot, sacīja kāds no Izcilajiem. Es gribu piemetināt: „Bet kopā ar to jebkura slimību kaudze!“ Jo endokrīno un, pirmkārt, dzimumdziedzeru darbība nodrošina labu organisma pretošanās spēju. Un tieši, ar tās pazemināšanos ir izsauktas slimības”.
Re: attīrīt organismu
24.02.2010 18:45
puce [ PM ]
Re: attīrīt organismu jauns
02.02.2010 23:30 Moderators
Piedalās jau: 4 gadus
Ieraksti: 5'386

1. vairāk gaismas
2. vairāk svaiga gaisa
3. fiziskās aktivitātes
4. pozitīvas emocijas
......................................................................................................................................................................
Vēl piebildes un nelieli papildinājumi šim saprātīgajam apkopojumam.
Varētu būt "ziemas " nogurums.
1) Vairāk gaismas.Jāizmanto arī spēcīgas gaismas lampu efekts.Tādas ir pārdošanā.
2) Eleuterekoka vai Ginseng preperāti.
3) saprātīgās devās piena šokolāde ( satur pret depresijas vielas).
4)"C" vitamīna avoti(citrons,apelsīni,kiwi....)
5) drošs,dziļš miegs.(izslēgt jebkuru troksni, arī muziku,gaismu) vismaz 6-8 stundas.
6) samazināt pārtiku ar konservantiem(visi dzērieni un ēdieni ar ilgu derīguma termiņu).
7) vēlreiz un vēlreiz padomāt par slodzi aknām un zarnām.
8) mērenas fiziskas slodzes.
Piebilde par sēklinieku pārkaršanu.
Samazinoties testosteronam zūd enerģija,seksualitāte.Ļoti pareizi!
Tomēr jāatceras pēdējie secinājumi.Pie pārāk liela testosterona līmeņa asinīs,samazinās indivīda imunsistēmas spējas.
Lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 12?
Ziņa: