Papillomavirus humanum

Aizsāka JJānis 

JJānis
Papillomavirus humanum
08.02.2010 19:55
Kādu laiku pēc dzimumakta, bez prezervatīva, pamanīju ka ir uzradušās tādas kā kārpas, vairākas, un dažādās vietās ap dzimumlocekļa pamatni. Papētot internetā, atradu ka tā varētu būt viena no STS slimībām- Papillomavirus humanum (genital warts), vismaz tā man šķiet. Vai tā ir kaitīga, vai lipīga vai var būt kādas sekas? Iesākumā mēģināju tās nokasīt, bet sāka asiņot, strutas nebija. Pie ārsta neesmu bijis, jo nezinu speciālistu Liepājā, kurš var palīdzēt vai konsultēt par šādu tēmu. Varbūt par daudz satraucos un vienkārši ir vajadzīga dermataloga vai urologa palīdzība? Pie kā griesties? Vai kāds varētu ieteikt kā rīkoties šādā situācijā, jo dēļ darba uz Rīgu nesanāk aizbraukt un tā kā šīs kārpas nepazūd, sāku uztraukties. Būtu pateicīgs par kāda speciālista atbildi vai kontaktinformāciju. Paldies.
Re: Papillomavirus humanum
08.02.2010 20:18
Līpīga. Līdzēs dermatovenerologs, kas piededzinās vai nosaldēs tos veidojumus.
JJānis
Re: Papillomavirus humanum
08.02.2010 20:46
Vai būs garantija ka pēc apsaldēšanas vai apdedzināšanas neparādīsies atkal? Lasīju ka tās kārpas pēc laika atkal var parādīties. Vai ir iespējas tās likvidēt pavisam un nenodot tālāk? Bērnus varēs radīt? Viņi būs sveiki un veseli?
nu
Re: Papillomavirus humanum
09.02.2010 22:47
aizej pie Plavokas, laba daktere, jo var izrunāties
Tas pats vīruss ierosina dzemdes kakla vēzi. Vai sievietei viss kārtībā?

Nav 100% garantijas, ka neradīsies atkal kārpas (pēc piesaldēšanas). Vismaz man ir tāda slikta pieredze ar varžacīm, kuras arī izraisa HPV. Veselus bērnus radīt varēs, bet nu jāvaktē, lai tās kārpas nerodas no jauna.
Re: Papillomavirus humanum
10.02.2010 09:26
vēzi rada citi šī vīrusa tipi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 11?
Ziņa: