Reiboņi / slikta dūša

Aizsāka tikaiunvienigies 

Jau ceturto dienu nedzudz reibst galva kad kustos, staigāju (kamēr guļu gultā viss itkā ir ok) no reibšanas uzreiz sāk palikt biki slikti, uzpūšās vēders un pazūd apetīte. + Vakar galva nenormāli sāpeja.
Kādam ir kaut kāda nojausma kas tas varētu būt? Es jau sevi tik tālu novedu, ka domāju par smadzeņu audzējiem. Iepriekš tā nekad nebija bijis.
Re: Reiboņi / slikta dūša
09.02.2010 13:21
nu ko jaaiet pie aarsta, jo neredzot tevi un nenododot analiizes neviens neko nepateiks. arii iedomas var tikai pastiprinaat visu...
Re: Reiboņi / slikta dūša
09.02.2010 14:51
Man simptomi ir tieši šādi + vēl džinkstēšana ausīs un nu jau 8 gadus man ir uzstādīta diagnoze Menjēra slimība. Nav ārstējama, jāmāk sadzīvot ar to. Lēkmes nāk un atkārtojas, kad pašām to iegribas, pārsvarā rodas no stresa. Noteikti dodies pie neirologa, jo lēkmju laikā ir jālieto medikamenti un jāievēro gultas režīms, savādāk uz gultas vari palikt ļoti ilgi. Cerams, ka tev šī slimība netiks apstiprināta, jo tas patiešām ir briesmīgi. Arī man pašlaik ir kārtējā lēkme, bet paldies Dievam šoreiz iztiku bez slimnīcas, jo laicīgi sāku dzert zāles, pagājušas jau aptuveni 3 nedēļas, bet vēl jo projām jūtos kā dulla muša. Jātaisa magnētiskā rezonance un citas procedūras, jo šo slimību ir samērā grūti noteikt, tas var būt arī kas cits un ārstējams. Arī manā situācija ārsti domāja, ka ir galvas audzējs, bet aizdomas neapstiprinājās. Veseļojies! :)



Edited 1 time(s). Last edit at 09.02.2010 14:54 by mimi.
Ņja ausī arī žinkst jau kopš vasaras, laikam pievienošos tavam klubiņam... Rīt izteikšu šo variantu ārstam, lai norīko uz pārbaudēm.
Re: Reiboņi / slikta dūša
09.02.2010 20:19
Viegli jau tā teikt, bet nedomā to sliktāko! Reiboņi uznākt arī no pavisam kā cita, bet pārbaudīties noteikti vajag. Stradiņos ir iespēja pārbaudīties pie lora un citiem ārstiem, lai gan tagad tur ārsti ir nomainījušies. Šī konkrētā kaite ir saistīta ar iekšējo ausi, ja bērnībā vai arī nesen esi slimojusi(-is, nezinu, kas īsti esi) :) ar sāpošām ausī, kā tas ir manā gadījumā, tad principā viss ir skaidrs. Man personīgi galva sāp visu laiku, dažreiz vienkārši piemirstās. Pats trakākais jau ir tas, ka nākas dzīvē atteikties no ļoti daudzām lietām! :( Centies ierobežot sāls patēriņu uzturā, tas palīdz samērā labi, principā Menjēra slimnieki diennaktī drīks patērēt 1gr sāls. Tas tā, starp citu!
Re: Reiboņi / slikta dūša
10.02.2010 01:27
ja jau reibst, tad uzreiz jautājums - uz kuru pusi griežas istaba?
Reiboņi ir minimāli. Nu vasarā kārtīgi dalēkājos uz batuta (atcerējos bērnību) un kopš tā brīža ausī džinkst, pie ārsta nebiju ar laiku pieradu un džinksēšanu jūtu tikai tad kad atceros.
Re: Reiboņi / slikta dūša
11.09.2011 18:29
Menjēra slimība
Magnetiska rezonanse ir vajadziga tikai tad, ja dzinkst viena ausi, lai izslegtu dzirdes nerva audzeju, kas ir labdabigs
Analizes? Ja kads man var atbildet, ar kadam anilizem nosaka ieksejas auss skidruma palielinasanos, laipni lugts.
Slimiba tiesam nav pilniba arstejama, bet ir aparstejama, tapat ka visas slimibas kuras neiejaucas kirurgiski.
Ar berniba saposam ausim nav nekada sakara, isteniba neviens no arsteim isti nezin kadel palielinas sis skidrums, zin tikai to ka sastita ar antiduiretisko hormonu. Ja tu ejot pie arsta pateiksi, ka tev dzinkst ausi pec vakardienas diskotekas, vainiga bus skala muzika, ja tev draudzene iedeva plauku, vainiga bus plauka...utt.
Neesot arsts, varu jums ietekt dzert daudz udens, apm 3L diena, tas cien varetu palidzet.
Un ja dzinkstesana nerada problemas, pie arsta ari nav jaiet...iznemot, ka jau teicu pirms tam, par vienu ausi, jaizsledz dzirdes nerva audzejs.
Zinu, ka rakstits ir labu laiku atpakal, bet varbut kadam noder.
Lai saprastu...stradaju Italija kopa ar arstu, kurs veiksmigi arste sis problemas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 24?
Ziņa: