Atpalicis bērnīņš.

Aizsāka Zane (!) 

Zinu,ka varbūt nemaz nevajadzēja rakstīt,bet mani moka kāds jautājums! Man ar māsīcu ir ļoti sliktas attiecības,vinai pirms 9 mēnešiem piedzima bērniņš,problēma ir tāda,ka viņa neko daudz par bērnu nestāsta un īpaši nevienu nelaiž klāt! Es novēroju,ka bērniņš ir tāds apātisks,kad redzēju viņu 6mēnešos,viņš gandrīz neizdvesa nekādas skaņas,ne priecājās,ne raudāja,lai gan pati māsīca ir ļoti nervozs cilvēks,un jau tad brīnījos,kā tādai sievietei var būt tik mierīgs bērns! Bet pats trakākais ir tas,ka tagad savos 9 mēnešos viņš NESĒŽ un NERĀPO! Par ko tas varētu liecināt!?
ari atpalikusii
Re: Atpalicis bērnīņš.
01.03.2010 21:34
Iedzer, kadu nomierinosho lidzekli! Tas vareetu paliidzet! Tew!
Re: Atpalicis bērnīņš.
01.03.2010 21:38
varbūt, ka viņa zina, kāda bērnam ir problēma, bet negrib neko teikt un jūtos nomākta vai pat ir depresijā... varbūt vari pajautāt, vai nevari kā palīdzēt, protams, ja attiecības nav pārāk sliktas. kas tas ir, to gan neviens tā uz dullo nepateiks.
eseses
Re: Atpalicis bērnīņš.
01.03.2010 22:25
Man liekas, ja jūs esat sliktās attiecībās, tad tev gar bērniņu, diemžēl, nav nekādas daļas. Tiešām, iedzer tik nomierinošu līdzekli un liec māsīcai un viņas bērniņam mieru. Gan viņa pati par to parūpēsies.
tara
Re: Atpalicis bērnīņš.
01.03.2010 22:25
Zane, vai tev ir bērni? Vai tu esi mediķis? Cik bieži tu redzi šo bērnu?
1kārt. 9 mēnešos var arī nesēdēt un nerāpot, ja ir paaugstināts muskuļu tonuss. tam palīdz masāžu un vingrojumu kurss un tas neliecina par atpalicību.
apātisks - varbūt miegains?
arī "trakām" mātēm piedzimst ļoti līdzsvaroti bērni :))))
Bet māsīca grūtniecības laikā smēķēja un pa reizej lietoju grādīgos(tā ka apreiba),visi viņai teica,ka nebūs labi,bet viņā ir nedaudz citādāka ar saviem glupajiem uzskatiem,tādēļ arī uztraucos. Un bērniņam ir jau 9mēnesi un 5dienas,bet nav izlīdis ārā neviens zobiņš.
Re: Atpalicis bērnīņš.
02.03.2010 11:56
Par zobiem es nesatrauktos, man pašai pirmie izlīda pēc gada.
Starp citu - kā tik labi zini par zobiņiem, ja jūs gandrīz nekontaktējat?
Labi jau, ka satraucies, bet te nebūs īstā auditorija šai problēmai - sociālie dienesti, tie gan, ja viņi tādas lietas vispār risina un ja tur vispār ir problēma.
mākonītis
Re: Atpalicis bērnīņš.
02.03.2010 22:16
varbūt zane parunā ar bērna ārstu vai kaut kā tā. noela iespējams,ka viņām abām sliktas attiecības,bet bērnu viņa noteikti satiek.māte varbūt kā raksta runcene pati labi saprot,ka kaut kas nav kārtībā,tāpēc jūtas nomākta. es gan domāju,ka bērna māte pati labāk zinās ko darīt ar savu mazuli.ja jauksies būs tikai strīdi un pie teiciena,ka pati esi pie visa vainīga,bet tas ir labi,ka tev bērns rūp
Nofija
Re: Atpalicis bērnīņš.
03.03.2010 18:18
Man liekas, ka tā ir tikai ziņkārība!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 4?
Ziņa: