Augšanas hormona deficīts bērnam

Aizsāka dacedace 

Augšanas hormona deficīts bērnam
19.03.2010 10:57
Sveicināti!
Manam deelam ir 5.4 gadi un vins ir mazs augumā, veicot paarbaudes BKUS uzstaadiita kliiniskaa diagnoze: Augssanas hormona deficiits. Noziimeetas Omnitrope (http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/pharmaceuticals/documents/community-register/2006/2006041211093/anx_11093_lv.pdf) augssanas hormona injekcijas katru vakaru līdz laikam kad zeens sasniegs savam vecumam atbilstossu auguma garumu (truukst aptuveni 14-15 cm). Izlasot par ssī preparaata iespeejamajaam blakusparaadiibaam mani paarnjeema reaals ssoks un galvaa viens vieniigs jautājums - KO ES IESPEEJAMS NODARĪSSU SAVAM BEERNAM injiceejot hormpnpreparaatu???
Vai vareetu kaads aarsts speciālists ssajaa jomaa, vai kaads vecaaks, kuru ir skaarusi līdziiga nelaime, luudzu padalieties ar mani savaa pieredzee.

Vai ir kādas alternatīvas hormonterapijai?
Kādas var būt sekas neuzsākot šo terapiju?
Cik sen sso preparaatu izmanto AHD gadiijumos?
Kadas sekas sii preparaata lietosana var atstat uz cilveka reproduktiivo veseliibu?

Jau iepriekš pateicos!

Dace.
Re: Augšanas hormona deficīts bērnam
19.03.2010 14:43
Šādi jautājumi endokrinologam jājautā (forumā tādus neesmu redzējusi), es tik piebildīšu - ja neārstēsi - neievadīsi mākslīgi šo hormonu - būs kā bijis - t.i. neaugs.
Homeopātija? Nedomāju, ka augšanas hormons būtu pieejams graudiņos.
Tev tiešām derētu laba, zinoša endokrinologa konsultācija - tāda, kas saliek visu pa plauktiņiem. Veiksmi!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 11?
Ziņa: