jautājums ārstam par nesaprotamu alerģiju

Aizsāka kalnasieksta 

jautājums ārstam par nesaprotamu alerģiju
30.03.2010 10:37
5 gadus vecam bērnam gada laikā bijuši 8 bronhīti. Pirms 3 nedēļām izslimojusi vējabakas, pēc tam atkal sācies bronhīts. Visu laiku doti arī medikamenti. 21.03. pamostoties bērnam uz visa ķermeņa konstatētas sarkanas līnijas-apļi, pat uz pēdām. Uz sejas simetriskas līnijas ap acīm, degunu, muti. Pirmdien aizvesta uz slimnīcu. Slimnīcā veiktas sistēmas, bet bērns nevarējis pačurāt. Dots urīndzenošs preparāts un palicis slikti ar sirdi. Kardiologs licis sistēmas noņemt. Piektdien bērns no slimnīcas izrakstīts , bet joprojām šodien ir putojoša caureja. Sonogrāfijā konstatētas palielinātas aknas, nieres, kuņģa sienas, aizkuņģa dziedzeris. Ko darīt vecākiem? Kas tas ir? Vai tiešām tikai parasta alerģija, kā teikts slimnīcā? http://content5-foto.inbox.lv/albums126122407/s_aigars/30-03-2010-2/2-slimn-082.jpg
Re: jautājums ārstam par nesaprotamu alerģiju
30.03.2010 12:01
Grūts gadijums... simetriski pleķi galvenokārt raksturīgi alerģijām bet tas tā var arī nebūt. Diemžēl informācija par to jāmeklē vecākos medicīnas izdevumos jo mūsdienu medicīna praktiski ir zaudējusi spēju noteikt diagnozi pēc ādas plankumiem un jūtīguma zonām...

Vispār ļoti daudz viņš slimojis... nav kaut kādi slikti apstākļi vai kas cits kas to rosina...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: jautājums ārstam par nesaprotamu alerģiju
30.03.2010 12:08
Labi speciālisti ādas alerģijas seku likvidēšanā ir Rīgas STS centrā. Briāna ielā. Ja tās nosaukums nav kārtējo reizi mainīts. 6 nodaļa atrodas Rīgas 1ās slimnīcas teritorijā. Parunājiet ar ādas nodaļas speciālistiem pirmajā stāvā.
Bet baidos,ka bērnus viņi neārstē.
Uzvar tas ,kas cīnās.
Re: jautājums ārstam par nesaprotamu alerģiju
30.03.2010 13:05
vai bērnu ir skatījis dermatologs vai infektologs vai kaut kas tāds?
Re: jautājums ārstam par nesaprotamu alerģiju
30.03.2010 15:19
Bērns(meitene) bija slimnīcā, no kurienes viņu pēc 4 dienām izrakstīja. Nu jā, analīzes neesot visai labas, bet tā jau pie alerģijām gadoties. Bērna mamma uzstāja par vēdera dobuma sonogrāfiju, jo mazā sūdzējusies par sāpēm vēderā.
Es meitenes mammai lūdzu nokopēt slimnīcas izrakstu, kā arī palūdzu zāļu sarakstu, ko viņa lietojusi. Viņa ir uzrakstījusi kādam dermatologam, aizsūtījusi arī bildes, bet atbildes vēl nav.
Jocīgi tas, ka līdz 4 gadu vecumam viņa bija normāls, veselīgs bērns.
Man nav tik dziļu medicīnisko zināšanu, lai saistītu daudzos bronhītus, tikko pārslimotās vējabakas un to, ka pirms gada viņai bija kontakts ar cilvēku, kurš mira no plaušu audzēja, bet viņam uzrādījās arī tuberkuloze.
Mājās ir dzīvnieki un viņa nav bijusi pret tiem alerģiska, viņa nevarēja piekļūt bīstamām vielām un medikamentiem un ēdienkarte netika mainīta. Tātad, loģiski domājot, alerģija varētu būt tikai no saņemtajiem medikamentiem, kuru rezultātā tika traucēta iekšējo orgānu darbība un parādījās uz ādas tie simetriskie plankumi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 10?
Ziņa: