Varikozas vēnas.

Aizsāka poga 

Varikozas vēnas.
14.04.2010 15:01
Vai varat pastāstīt, kā esat cīnījušies ar varikozām vēnām un vai ir bijuši rezultāti, cik ilgi? Lietoju tagad Venox pirmo nedēļu, nekādas dižās pārmaiņas nav saskatāmas, bet sapratu, ka jālieto ilgāks laiks. Vai ir kāds līdzeklis, kas labi palīdz samazināt mazo vēnu tīklojumu un stiprināt vēnu sieniņas?
Re: Varikozas vēnas.
14.04.2010 15:13
Varbūt ir jēga skatīties uz to lietu globālāk un lietot kaut kādus vitamīnus, minerālvielas un mikroelementus kas stiprinatu saistaudus un visu organismu kopā... jo kamēr vingros ap vēnām, skat, izlīdīs kāda cita vaina...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Varikozas vēnas.
14.04.2010 15:30
Man vēnu problēma ģenētiski iedzimta lieta.
Tad man vajag kādu konsultantu, kurš labi pārzina anatomiju. Nezinu, kas tās vēnas tur kopā. Noteikti pajautāšu aptiekā kādu konsultāciju. Ģimenes ārste paskatījās un pateica, lai pasmērēju tik kādu ziedi. Bet nu mani nenomoka karstumi tajās vietās, atvēsināt nav vajadzības. Gribu kaut ko darīt jau laicīgi, ja vien tas ir iespējams. Vingrinājumi, vitamīni, homeopātija. Zinu, ka tad, kad mammai taisīja operāciju, ķirurgs teica, ka ļoti plānas sieniņas vēnām.
Re: Varikozas vēnas.
14.04.2010 16:21
Es tā uz sitiena nepateikšu kuri elamenti dominē tajā vēnu stiprināšanā bet zinu, ka tā problēma attiecas uz saistaudu grupu... Bet jebkurā gadijumā pirmkārt vajag kādus labus kombinētos vitamīnus, nu tipa Vitamax un Calcigran lietot jo tāpat tās vielas atrodas savstarpejā mijiedarbībā. Un kad tas jautiek darīts tad sākt izcelt vēl kādus papildus. Ja nemaldos. tad kalcijs kā reiz vija viens no tiem kas piedalijās tajā saistaudu stiprināšanā... Viņu varētu kādas 2 tabletes pa dienu lietot un vēl C vitamīnu kadus 200...300 mg.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Varikozas vēnas.
14.04.2010 19:00
Paldies, ņemšu vērā.
Re: Varikozas vēnas.
14.04.2010 20:02
Iedzimta venu vārstuļu vaina.
Proces faktiski nav apturams. Bet cīnīties vajag.
Ja seko Ku noradījumiem tad vajadzētu lietot Venorutonu.Šī vitamīnu kombinācija stiprinot kapilārus.
Venozā asins rite pec šodienas teorijas funkcionē uz vairākiem faktoriem.
1) Lielo vēnu vārstules,kas neļauj venozām asinīm plūst atpakaļ.
2)Muskuļu darbība,kas sapiežot vēnas, dzen asinis uz priekšu.
3) Negatīvais asins spiediens sirds kambarī.
Negatīvo asins spiedienu nedaudz var pastiprināt ja izpūš elpu,papleš krūšu kurvi un it kā ievelk tūpli uz iekšu. Šõ vingrinājumu var darīt tad, kad tu esi spiests ilgstoši sēdēt vai stāvēt.Sēžot kājām jābūt nedaudz paceltām lai nenospiestu augšstilba vēnas.
Arī aizcietējumi veicina vēnu sastrēgumu.Ilgstoša saspringta poza.Elpas aizturēšana pie ieelpas.Sievietēm venu paplašinājumi pastiprinās pie dzemdībām.
Nedrīkst nēsāt nospiedošas biksītes un zeķes ar ciešām gumijām.Tad jau labāk zeķu bikses.
Jānēsā kompresijas zeķes. Kā viņas nēsāt,pateiks ortopēdiskās poliklīnikas speciālists.Tā atrodas uz Pērnavas ielas.
Jāiemācās veikt pašmasāžas.Bet to jaapgūst pieredējuša speciālista uzraudzībā.
Jālieto kastaņa preperātu saturošas ziedes un iekšķīgi tā (kastaņa) preperāti.Arī ieteiks ģimenes ārsts.
Bez cīņas nav uzvaras.
Veiksmi.



Edited 1 time(s). Last edit at 13.04.2012 22:55 by Mazdakteris1.
Re: Varikozas vēnas.
15.04.2010 08:35
Vai papildus venotron forte jālieto vēl kastaņa preperāti? Vai skriešana palīdz vēnām, vai gluži pretēji? Kaut kur lasīju, ka braukšana ar riteni palīdz, bet skriešana jau nav gluži tas pats.
Re: Varikozas vēnas.
15.04.2010 09:24
Domāju, ka attiecībā uz vēnām nekāda liela starpība nav. Galvenais ir svarīgi nepārslogot organismu un vēl priekš vēnām ir svarīgi vairākas reizes dienā nodrošināt skartajām ķermeņa daļām tādu stāvokli lai būtu asins attece no viņām uz kādu pus stundu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Varikozas vēnas.
16.04.2010 06:30
Varbūt Jūs ziniet, kā jālieto Venoruton forte? Pamācībā, jocīgi, bet nav teikts, vai tukšā dūšā, vai pēc ēšanas, ar lielu daudzumu šķidruma, vai bez.
Re: Varikozas vēnas.
16.04.2010 12:05
Venorutonam patiešām nav noteikt lietošanas veids bet ņemot vērā to, ka venorutona ietekme uz organismu nav lielāka kā piesārņotajam pilsētas gaisam, jāsecina, ka ir vienalga kad un kā to lieto... caurums kuņģī neizdegs jebkurā gadijumā. Pie viena jāatgādina, ka venorutons nekādi neaizstāj pārējās organismam nepieciešamās uztura piedevas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Upsaaa
Re: Varikozas vēnas.
16.04.2010 12:50
A par to ir jāsatraucās. Tagad ir visādas metodes, pat bez griešanas, kā to visu likvidē.
Re: Varikozas vēnas.
16.04.2010 13:27
Problēma ir tā, ka pašu varikozo vēnu izoperēšana (vai citāda iznīdēšana) nekādi nenovērš to cēloni... A vēnas ta ķermenī ir visur... arī iekšējos orgānos... arī smadzenēs... Turklāt reizē ar varikozām vēnām nāk arī visādas citas likstas kas ar saistaudiem sakarā. Hemoroīdi, dzemdes un iekšējo orgānu noslīdējums, urīna nesaturēšana, ādas nokarāšanās... Tiešs vēnu bojāšanās rezultāts ir aneirismas un insulti... Tā kā ir iemesls satraukties. Vienkārši ne visiem cilvēkiem ir lemts līdz tam aizdomāties šajā patēriņa laikmetā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Varikozas vēnas.
17.04.2010 06:07
Nu gan sabaidījāt.
Re: Varikozas vēnas.
13.04.2012 19:19
Man palīdzēja uzlabot vēnu stāvokli Ļoti labs līdzeklis Timed Release Leg Vein Essentials : http://neslimo.eu/vein_essentials.htm
Re: Varikozas vēnas.
13.04.2012 21:11
Varbūt noder-pret vēnu problēmām-C,E vitamīni,cinks,varšs,mangans

jekabs19@inbox.lv
Re: Varikozas vēnas.
13.04.2012 23:07
Nezinu par cinku,mangānu un varu.To var ieteikt visos saslimšanu gadījumos. Un formāli būs taisnība.
Vairāk vajadzētu domāt jaunībā,kad meitenes saldē kajas nesājot salā plānas zeķes.Kad kājām nav tauku kārtiņas,kas kā elastīgas zeķes aptvertu vēnas un neļautu tām deformēties.Kā jau teicu augstāk, viens no vēnu saslimšanas iemesliem ir vēnu vārstuļu bojājums.Te runa varētu iet par sistēmas slimībām jeb auto imūnam slimībam.Mazkustīgs dzīves veids.Par to vairāk jāruna skolās.
Re: Varikozas vēnas.
13.04.2012 23:09
Brrrr. Tā, davai mazāk spiedienu uz viskautkādiem vitamīniem un pārējiem insultiem.... Vitamīni un mineralvielas nav nekāda panaceja. Kāju vēnu bojāšanu vairāk iespaido - iedzimtība, pārlieku liela fiziska slodze, liekais svars, stāvošais darbs, sirds mazspēja, pat augstpapēžu kurpes un skraidīšana vienās zeķbiksēs -5 grādos. Kā teica mans fizioloģijas pasniedzējs: "Rūpējaties par savām vēnām arī jaunībā, vēlāk viņas jums paldies pateiks!".

Ku! No kājām trombi aiziet sākumam uz plaušām. Insults ir vienīgi un vienīgi galvā. :)

Autoram ieteiktu neieklausīties akupunktūras, vitamīnu fanātu un pārējo homeopātu ieteikumos... vēnas ir klasiska lieta. Tā ir tomēr vairāk elementārā fizika. Agrāk bīja tāds Jūras centrs. Tur labi tika galā ar kāju vēnām.
Pameklējiet arī kompresijas zeķes, zeķbikses arī derēs, bet tās dārgākos variantus jāņem.



Edited 2 time(s). Last edit at 13.04.2012 23:21 by Dr.asist. Raimonds.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 24?
Ziņa: