Vision - bez zemtekstiem.

Aizsāka Estemante 

Vision - bez zemtekstiem.
23.04.2010 13:24
Vision produkti - vai jums ir reāli atveseļošanās, veselības uzlabošanās stāsti?
Vakar noskatījos vienu filmiņu, kur kāda ārste, II grupas invalīde, asarām acīs stāsta savu bēdu stāstu ar ķīmijošanām un neskaitāmām operācijām līdz invaliditātei... un viņa pateica teikumu, kas pilnībā sakrīt ar manu senu pārliecību - nekad nevienas ķīmiskas zāles nevienu nav izārstējušas! Fakts. Farmācijas mafijai nav izdevīgi ražot zāles, kas IZārstē - tās apārstē, rada ilūziju, bet būtībā uzsēdina uz adatas..
Tā kā man pašai tagad grūtais periods veselības ziņā, ir iztērēti "miljoni" ārstu apmeklējumos, diagnostikās un tāpat nekāda labuma, es, blakus homeopātijai, meklēju vēl kaut ko, kas varētu mani stiprināt. Atceros, pirms gadiem 10 tiku lietojusi dažus Vision produktus, toreiz naudas bija tik, cik bija, tāpēc nevarēju atļauties tos lietot vairumā un ilgstoši, bet atceros, ka bija tāds "Detox", kurš mani pamatīgi tīrīja ārā-pati neticēju, bet ar kādām 3 dažādām burkām mēneša laikā jutos super. Tagad nezinu, vai produkti ir tādi paši, tāpēc gribētu dzirdēt reālas pieredzes stāstus. Tikai lūdzu šoreiz ne par MLM un piramīdu aprunāšanu - ne par to stāsts..mani tas neinteresē. Mani interesē produkti, kas spētu uzlabot manu veselības stāvokli, un man vienalga, kas tos tirgo - aptieka vai cilvēks.
Paldies!
Re: Vision - bez zemtekstiem.
23.04.2010 14:46
Tieši par Vision man ir grūti komentēt jo ir pieredze tikai ar Fitline taču par galveno piekritīšu, ka ar medikamentiem neko daudz izārstēt nevar. Tas ir tikai tāds daļējs risinājums kura galvenā fiška ir tur, ka tas ir ļoti ienesīgi ražotājiem tāpēc atļaujos uzskatīt, ka uz šo brīdi medicīna kā tāda ir smagi sačakarēta ar to visu... Turpretīm vitamīni un uztura bagātinātāji ir reāls ceļš uz veselības atgūšanu vai vismaz uzturēšanu ko es arī izmantoju...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vision - bez zemtekstiem.
23.04.2010 17:06
vispārinājumi nu nav nekas labs... kamēr nebija "mafiozo" antibiotiku, visi mira no plaušu karsoņa kā mušas.

par vitamīniem runājot, tas stāsts ir krietni interesantāks, jo Vision cenas, salīdzinot ar aptiekā nopērkamo to pašu ķīmiju, ir oioioi. vien tas, ka smukāka burciņa.

tradicionālajai medicīnai cilvēka veselības saglabāšanā ir savs koridors, un no tās nevar gribēt visu. daudz svarīgāka ir paša dzīve ļoti daudzos aspektos, pārtika, fiziskās aktivitātes, stresa menedžments utt.

bet ir cilvēki, kas dara visu, lai būtu slimi, tad nu tradicionālā medicīna viņus pēc tam sagraiza un ķīmiķo, lai saglabātu dzīvību, bet viņi vaid visādos video, ka ir bezmaz iz medicīnas tapuši galēti... ir jau arī izņēmumi, bet, cik nu mana kautrā pieredze medicīnā, tik tas bija ļoti redzams.
pingvins
Re: Vision - bez zemtekstiem.
23.04.2010 22:28
Man jau liekas, ka galvenais šajā jomā ir ticība- viss vienalga kam- homeopātam, dārgajiem Vision produktiem (starp citu, labi,ir mēģināts) vai aptiekā nopērkamiem. Placebo ir liels spēks. Es arī dzēru Vision, likās, ka ja tik dārgi maksā, tad jau ir labie, un man palīdzēja. Bet vienā brīdī sapratu, ka negribu visu mūžu būt atkarīgai no viņiem, laikam jau visu to var aizstāt ar šobrīd aptiekā pieejamo produkciju, kas tiešām ir daudz lētāka. Galvenais- apzināties vājās vietas un saprast, ko vajag lietot, jo pieejamais klāsts ir milzīgs.
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 00:29
Mjā, kā reiz ar to vājo vietu apzināšanu ir vislielākās grūtības. Medicīna tur ir bezspēcīga un var sākt savu darbu tikai tad kad vājā vieta ir saplīsusi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 13:10
Par placebo gan nepiekrītu - no placebo nenāk, piedošanu, melni puņķi pa degunu un smiltis urīnā, kad notiek aktīva attīrīšanās.. Nu, ir kaut kas tajos Vision un tam līdzīgos "vitamīnos"! Var taču palasīt ne tikai ražotāja reklāmrakstus, bet reālas atsauksmes no tādiem pašiem mirstīgajiem, kā mēs.
Un homeopātijā, kuru dodu, kad nepieciešams, saviem kaķiem, arī diez vai nostrādā placebo:)
Viens ir īstā homeopātija un otrs - dažādie aptiekās nopērkamie "homeopātiskie" kompleksie līdzekļi...par to iedarbīgumu gan es šaubos, jo homeopātija ir smalka zināšana, kur nemaz nedrīkst jaukt kopā visu, kas "piemērots kādam konkrētam simptomam".
Es sen atpakaļ pamēģināju Vision nevis ar ticību, bet, tieši otrādi - ar lielu skepsi pret izplatītāju burciņām, bet pati uz savas ādas piedzīvoju pārmaiņas.. Tā jau dzirdēti entie šāda paša rakstura stāsti un visi ar laimīgām beigām. Vai arī tādi, kas drusku pamēģinājuši, nesagaidījuši uzlabošanos, nolekuši no strīpas un pēc tam bļaustījušies pa pasauli par naudas izspiedējiem izplatītājiem un piramīdām.
Nez, varbūt atkal jāpamēģina kāds atveseļošanās kurss? Par rezultātiem apsolos ziņot:)
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 13:29
Un ko- bija melni puņķi pa degunu?
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 13:30
vispār jau šis jautājums par "dārgajiem" vitamīniem un aptiekas analogiem ir radījis kašķi galvenokārt tāpēc, ka izplatītāji saviem produktiem piedēvē maģiskas spējas, arī savā starpā viņi sacenšas un stāsta, ka tie un tie nav tik dabiski utt., bet viņējie ir dabiskāki par tiem un tiem. otra lieta ir tā, ka cilvji izdod pārāk lielu naudu bezjēgā, turklāt tādi, kam viņas nav sevišķi daudz, kas, manuprātt, liecina par lētticību. un tas savukārt sagādā cilvēkiem vēl citas problēmas. bet tā nu katra paša lieta.

citādi taču vitamīni ir vajadzīgi savā laikā un vietā, it sevišķi, ja ir slimots, ja ir stresains laiks, ja nesanāk normāli paēst. es klausītu ārstam, ko viņš iesaka: vajag vai nevajag, un kādus. kā reiz teica mana ģimenes ārste: tagad tev to nevajag, ja vien tu negribi sev pārmaiņas pēc krāsainu čuru...
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 14:14
Vispār jau tā tēma sāk izskatīties pēc "gudrās" reklāmas... Bet ārsts jau nu točna nebūs tas kam par vitamīniem un UB prasīt. Tas ir pilnīgi garām... Nē, daži ārsti ir kas ar to nodarbojas, varētu būt lielākoties no sporta ārstu aprindām bet parastais ģimenes ārsts var tikai blisināt acis un māt ar galvu klausoties ko es viņam stāstu... Katrā ziņā ir liela plaisa starp oficiālo medicīnu un UB lietošanas atziņām... Un ļoti žēl, ka veikli darboņi šo faktu izmanto savām spekulācijām... :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 14:19
ku!, par Tavām devām tiešām "parastais ģimenes ārsts var tikai blisināt acis"... :)

turklāt viņam/viņai jau no paša sākuma ir skaidrs, ka Tu darīsi, kā gribēsi.
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 14:25
Nu, ja Tu vari panākt labsajūtu citādāk, tad lai Tev veicas bet runājot par devām varu teikt, ka Tu neesi izglītota šajos jautājumos jo manas devas patiesībā ir gluži pieticīgas. Turklāt, kas pats galvenais, kam tad man vajadzētu ticēt vairāk, Tev, ģimenes ārstam vai savai skeptiķa pašsajūtai?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 14:34
ku!, es esmu lasījusi (cita starpā) diametrāli pretējus viedokļus visnotaļ autoritatīvos medicīnas žurnālos... un es pati esmu izēdusi diezgan lielas un daudzas burkas savulaik. tā kā šim jautājumam droši vien jāļauj brīva vaļa, bet mana personiskā pieredze sakrīt ar vidējā ārsta viedokli, ko jau minēju iepriekš, ka ķīmiskie vitamīni ir nepieciešami atsevišķos gadījumos. varbūt Tu esi ļoti slims, to es nezinu.
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 15:06
Labi, nestrīdēsimies tak :) Protams, ka esmu lietas kursā par to, ka pastāv arī pretēji viedokļi. Nedomāju, ka esmu ļoti slims bet man ir bijušas problēmas ar "vielmaiņu" jau kopš bērnības. Taču būtiskākais ir tas, ka līdz 40 gadu vecumam man to neviens ārsts tā arī neteica kamēr es pats to daļēji nejauši atklāju... :( Līdz tam bija ieteikumi tjipa vairāk uzturēties svaigā gaisā vai nodarboties ar fizkultūru no kā mans bezspēks tikai vairoties vairojās... :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 15:11
Un vēl, pāris vārdi par slimošanu... Pie domas par vitamīnu lietošanu nonācu kad pēc kārtējās mokošās "saaukstēšanos ar vīrusu" sāku ķerties kā slīcējs pie salmiņa un uz dullo mēģināt visu kaut ko kas varētu palīdzēt... Vai tad labi un gudrie dakteri man sen nevarēja pateikt kādas ripas man jālieto lai es vairāk tā neslimotu?? Pilnīgi dusmas nāk virsū par to domājot...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 16:56
Ko Tu, ku!, domāji ar to gudro reklāmu?:) Es toč neko nereklamēju, tāpēc arī virsrakstā minēju "bez zemtekstiem", lai nebūtu uzreiz uzbraucieni par slēpto reklāmu.
Bet, kas zin, varbūt pēc laiciņa, kad mana veselība uzlabosies, es tiešām sākšu "reklamēt", kā man veicies vai neveicies:)
Skatos, ka reālu stāstu tomēr te nebūs...žēl, jārakājas internetā. Galvenais, neuzdurties uz īstā izplatītāja - tas uzreiz sāks klārēt savā "profesionālajā manierē", cik un ko, un kad man vajag, un cik ļoti pārpiesārņota es esmu - kā tādu vēl zeme nes:):) Labāk pasaulīgās pieredzes palasīties.
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 18:38
...probleemas ar "vielmainju"... kaa tad...
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 18:39
nju a kaapeec izveeleeties visiona vit C nevis "parasto" vitC?
fox
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 21:04
Zviedrijas televīzijā rādīja sižetu par to, ka kādus 10, vai pat vairāk gadus atpakaļ sievietes sāka eksperimentu, regulāri, gadā reizi izejot visparastāko multivitamīnu kursu. Tagad ir gatavi rezultāti, ka pēc šiem gadiem grupā, kas lietoja multivitamīnus bija trīs reizes lielāks skaits sieviešu, kas saslima ar krūts vēzi. Man, kā nemediķim tas neko neizsaka, bet tomēr tak tā dīvaini. Un reāls sabiedrības progress būs tad, ka cilvēki sapratīs, ka svarīgi ir tas, ko mēs ēdam ikdienā, nevis tas ar kādu ķīmiju mēs sevi tīrīsim, vai "uzstutēsim"uz kājām. Dārzeņi un augļi ir vitamīni, zāļu tējas ir "tīrāmie līdzekļi", no saulītes var dabūt dzīvesprieku, un sportojot enerģiju. ( Mans teksts neattiecas uz cilvēkiem, kas ir saslimuši, un kuriem jālieto zāles).
delta
Re: Vision - bez zemtekstiem.
24.04.2010 23:38
Nu man ir reāls stāsts - vairāku gadu garumā lietoju Vision, dažādus smalkus komplektus, un arī citi ģimenes locekļi lietoja, jo tuvi draugi bija kļuvuši par kaismīgiem izplatītājiem un stiepa mums lielos daudzumos par savu izplatītāju cenu. Grūti spriest, vai notika brīnumainā attīrīšanās, jo vienkārši neviens nebijām nekādā veidā "piesārņoti", nedz arī īpaši slimīgi un visādu kaišu nomocīti, lai redzētu kādu graujošu efektu, bet tās konkrētās problēmas, kas jau nu kuram bija, ne par matu neuzlabojās, tas nu ir fakts.
To izplatītāju bērnam bija baisa alerģija un nekā nevarējām ieborēt, lai nedod Vision speciālos bērnu vitamīnus, kam šokolāde klāt, no kuriem, protams, tā alerģija nevis kļuva mazāka, bet vēl briesmīgāk saasinājās.
Bet nu šāda pieredze jau droši vien nav tā, ko gribējās dzirdēt.
Re: Vision - bez zemtekstiem.
25.04.2010 00:50
,,,

Atslābsti medicīnas pedant, vai nav vienalga kā sauc to kas tāpat nav skaidri zinām - forumu lasa vienkārši cilvēki kuri tāpat neko daudz neatšķir.


zb

Lietojam visparastākos no aptiekas... Tā kā tagad ar naudu ne isai tad lietojam mazāk un lētākus. Uz kā rēķina acīm redzot ir neliels pašsajūtas pasliktinājums.


fox

Ir zināmi šādi tādi pētijumi šajā jomā taču viņi ir ne vairāk pārliecinoši kā apgalvojumi par Vision vai Fitline augsto efektivitāti. Un kāda man jēga nīkuļot atlikušo mūžu un vismaz 2 reizes gadā riskēt nomirt no vīrusslimību komplikācijām? Turlāt zinot kā tagad apstāv ar ārstēšanās iespējām. Tad jau labāk maksimāli kvalitatīvi līdz zvanam... Un paties sabiedrības progres būs tad kad viņi sapratīs cik sliktas kvalitātes pārtika ir noperkama veikalos un ka no dabiskas pārtikas mēs esam aizvirzijušies prom, iespējams uz visiem laikiem (ja negadīsies kāda globāla katastrofa). Starp citu, multivitamīni jālieto nevis kursa veidā bet gan nepārtraukti. Mēs taču nedzīvojam periodiski...


delta

Arī man ir gadijies dzirdēt visai dīvainus stāstus par tādiem izplatītāju "apmātības" gadijumiem :( Un zinu cilvēkus, kas gluži mierīgi dzīvo bez visas tās ķīmijas jo neizjūt no tās praktiski nekādu efektu. Tas ir individuāli un man tā neizdodas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vision - bez zemtekstiem.
25.04.2010 07:21
...taapeec var boreet par vielmainjas trauceejumiem.. njaa...
delta
Re: Vision - bez zemtekstiem.
25.04.2010 09:38
ku!
Es personiski kā reizi lietoju vitamīnus un pārtikas piedevas, dažus "kūrēm" ar pārtraukumiem, dažus visu laiku.
Tikai, pirmkārt, nepērku par neloģisku samaksu brīnumlīdzekļus, otrkārt, negaidu, ka no kāda līdzekļa ar visai pieticīgu sastāvu (ko taču uz burkas katrs pats var izlasīt, lai cik smalks un daļskanīgs nosaukums tam arī nebūtu piešķirts), pēkšņi "melni puņķi pa degunu un smiltis" sāks nākt ārā, treškārt, izvairos no gaisā pasistiem izplatītājiem, par kuriem varētu no sirds pasmieties, ja vien nebūtu tik daudz traģisku gadījumu, kad tiek apčakarēta tieši jau tā nepriviliģētā iedzīvotāju daļa.
Toreiz eksperimentus ar Vision veicu pilnīgi labprātīgi, apzinoties, ko daru, tieši tāpēc, lai nebūtu jāklausās, ka runāju to, ko nezinu.
Bet principā jau, ja cilvēki kaut nedaudz būtu informēti par sava organisma darbību, kaut populārzinātniskā līmenī palasītu, kas ir vitamīni un pārtikas piedevas, kā iedarbojas uz organismu un kā tos ražo, elementāri izlasītu sastāvu tam, ko pērk par dārgu naudu un ēd iekšā, tad šādas diskusijas vispār neuzpeldētu ik pa brīdim.
Re: Vision - bez zemtekstiem.
25.04.2010 14:26
Njā...pieredze ir pieredze, es jau arī esmu gatava uz to, ka mana pieredze (esmu nolēmusi sākt dažu produktu kūri) šoreiz var izrādīties neitrāla vai negatīva. Neesmu fanātiski noskaņota:) Bet esmu šo to gan lasījusi, gan arī apskatījusies video un esmu izdarījusi secinājumus par labu šiem dabīgajiem produktiem. Te viens onkulītis, krievu akadēmiķis runā par tēmu: http://video.mail.ru/mail/ognevskiy/_vblogs/320.html
Nu, nevaram mēs izdzīvot no tā, ko ēdam, dzeram, elpojam, un aptiekas C vitamīns var "superīgi" sabojāt kuņģi un nieres.
Re: Vision - bez zemtekstiem.
25.04.2010 18:23
"Nu, nevaram mēs izdzīvot no tā, ko ēdam, dzeram, elpojam,"

un kaa cilveeki izdziivoja liidz shim ?






" un aptiekas C vitamīns var "superīgi" sabojāt kuņģi un nieres."

no kurienes shis naak ? :D
Re: Vision - bez zemtekstiem.
25.04.2010 18:53
ai, nu kādi "dabīgie"... visa pamatbāze vienā fabriķī ražota... vai divos.

efekts ir burciņā, cenā un tekstā: dabīgs!!! tas psiholoģiski iedarbijas labi, varbūt tāpēc ir vērts, nezinu.
Re: Vision - bez zemtekstiem.
25.04.2010 20:19
zb, Tev, kā redzams, laba karma un par veselību nesūdzies:)
Šīs tēmas mērķis nav uzputot kašķi - es vaicāju pēc pieredzes.
Runcene, es arī domātu līdzīgi kā Tu par psiholoģisko efektu, ja vien pati nebūtu izbaudījusi fiziski, kā mans organisms tīrījās laukā no, piedošanu, sūdiem. Tas nebija psiholoģiski. Un man diviem ļoti tuviem cilvēkiem efekts no šādiem produktiem bija tāds, ka vienam izzuda glaukoma, kas bija nolemta ķirurģijai, bet otram - vairogdziedzera vēzis. Cik šādu stāstu dzirdēts! Ārsti tik noplāta rokas un nemāk to izskaidrot, bet fakts ir "uz sejas", kā saka.
Ā, un par sintētisko C vitamīnu runājot - tas taču ir tik elementāri saprotams, ja kaut cik orientējas bioķīmijā. Slinkums tulkot, palasi: http://chetday.com/naturalvitamin.htm
Re: Vision - bez zemtekstiem.
27.04.2010 11:20
http://www.citadieta.com/category/bazes-programma/
Re: Vision - bez zemtekstiem.
27.04.2010 12:36
...jaa, dzirdeet stieshaam daudz, redzeets gan neviens nav, kam melni punjkji naaktu aaraa vai veezis pazustu...
Estemante!
Redzu, ka kāds ir pareklamējis manu citadieta.com lapu. Prieks, ka derīga informācija izplatās.

Šai sakarā- par Vision nevaru neko pateikt, jo neesmu lietojusi, bet ir pieredze ar GNLD karotinu kompleksu (pirms gadiem 10-11), kas visai ģimenei patika, vienu ziemu lietojam, sikie bija bernudarza vecumā, ne reizi nenošķaudījās.

Kā kompānijas pārstāve pati esmu pārbaudījusi Nova Nutria Vital Formulu 99, gan lai palīdzētu savai sagrabējušai imunitātei, gan arī, lai būtu lietas kursā par produktu. Tad 1 mēnesi paņēmu citas firmas produktu, cena un sastāvs (tehnoloģija gan ne!) līdzīgs. Tā teikt, lai veiktu pētījumu. :) Mani bērni, kas nu jau ir pieauguši jaunieši, to otru uztura bagātinātāju nelieto, un pieprasa Vital Formulu, jo viņu vārdiem - "no tās vismaz bija kāda jēga".

Mans ieteikums, pieredzi gūstam tikai pamēģinot un izvēloties to, kas tieši mums ir labs un piemērots, jo mēs esam tik dažādi un viena pareizā varianta nav. Un vēl - vajadzīgi vismaz 2-3 mēneši, lai notestētu produktu.

Un absolūti piekrītu ku-ku. Es jau sen esmu zaudējusi jebkādas ilūzijas par oficiālās medicīnas efektivitāti, un sapratusi, ka pašiem daudz jālasa, jāvāc un jāšķiro informācija un jādomā līdzi , ko darām, ēdam un dzeram.

Piemēri no manas pacienta prakses :
Gadiem sāp galva. Neskaitāmi izmeklējumi un 3 diagnozes : Jums ir pārāk garš kakls. Jūs esat dabas bērns. Migrēna???

Akūts gastrīts. Pasmērējiet zem ribām Dolobene gel......

Komentāri lieki, vai ne?

Lai veicas! Un esiet visi veseli!
Gribu atvainoties.

"Un absolūti piekrītu ku-ku". Pareizi jābūt ku!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 25?
Ziņa: