Kāpēc aspirīns nesit temp.nost?

Aizsāka gesija 

Kāpēc aspirīns nesit temp.nost?
03.05.2010 19:56
Aptuveni nedēļu bija drausmīgi mokošs klepus, nevarēja pat atklepoties un šodien pēcpusdienā sāka celties temperatūra. Visu dienu jutos slikti, tādēļ no rīta un pa dienu biju jau ņēmusi aspirīnu. Tad, kad pēcpusdienā sāka celties temp., tā kā temp. nepanesu, paņēmu uzreiz aspirīnu, bet tā vai tā jutu, ka temp. ceļas augstāk. Laiks bija pagājis - kādas 1-2 stundas. Pamērīju tiešām arī bija augstāka 38.2 (sākumā 37.5). Paņēmu analgīnu, palika labāk. Kāpēc aspirīns nepalīdzēja? Agrāk aspirīns vienmēr man palīdzējis, kaut vai uz dažām stundām. P.s. man ir astma.
Re: Kāpēc aspirīns nesit temp.nost?
03.05.2010 20:40
Iemesli tam var būt daudz. Liela intoksikācija (Daudz mikrobu,liela mikroorganismu virulence,agresivitāte...).
Maz šķidruma organismā un nenotika svīšana uz kā pamata notiek temperatūras krišana. Bijām silti apģērbušies un nenotika ķermeņa adzišana.Varētu būt arī citi iemesli vai to kombinācija.
Vairāk vajadzētu uztraukties par ilgstošu klepu un augstu temperatūru. Šeit jāsāk domāt par komplikāciju iespēju. Plaušu karsonis. Kāds cits iekaisīgs process. Vajadzētu tikt pie ārsta.Jo ātrāk jo labāk. Cieņā.
Aspirīnu pie astmas nemaz nedrīkst lietot... ja kas... Un apraksts izklausās pēc plaušu karsoņa. Marš pie ārsta un uz plaušu bildi!
Re: Kāpēc aspirīns nesit temp.nost?
04.05.2010 12:56
Pie ārsta tikšu tikai rīt pēcpusdienā. Mājās ir Amoxiklav, bet termiņš ir beidzies 2010. aprīlis. Vai drīkst lietot?
Re: Kāpēc aspirīns nesit temp.nost?
04.05.2010 15:56
Plaušu karsonis ir pārāk bīstama lieta lai gaidītu ārstu.
Pieņems jebkurš terapeits pie tuvākās poliklīnikas. Pazvanīt uz tuvāko slimnīcas uzņemsanas nodaļu.Pazvanīt infektoloģijas centram un uzzināt ko iesaka.
Veiksmi.
Re: Kāpēc aspirīns nesit temp.nost?
04.05.2010 20:10
Vai tas varbūt plaušu karsonis, ja tagad vakarā man vairs nav temp. Cēlās temp. vakar, tad otrreiz pa nakti (arī paņēmu analgīnu) un šodien ap plkst.12-13 (paņēmu analgīnu), pa dienu esmu paņēmusi vēl ACC. Vairāk neko neesmu lietojusi, izņemot astmas un kunģa zāles, ko ārsts izrakstījis. Un vairāk temp.nav cēlusies. Protams, neesmu arī mērījusi. Bet kad ceļas, tad es jūtu, jo paliek ļoti auksti un ir baigie drebuļi. P.s. vienīgais pēc ACC man palika slikti - sāka baigi spiest krūtīs, palika grūti elpot un vairs vispār nevarēju atklepoties.
Re: Kāpēc aspirīns nesit temp.nost?
04.05.2010 22:32
ACC arī nevar pie astmas lietot.
Iesaku vērsties pie ārsta- paklausīties, un lai izvērtētu vai vajag RTg plaušām un asinsanalīzes iekaisuma izvērtēšanai.
Re: Kāpēc aspirīns nesit temp.nost?
05.05.2010 19:41
LIELS PALDIES VISIEM!!!
Tomēr pa nakti atkal sacēlās temp. Negribēju ticēt, bet diemžēl ir plaušu karsonis.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 2?
Ziņa: