Nesaprotu.

Aizsāka Troy 

Nesaprotu.
06.06.2010 23:09
Sveiki,man ir 17gadi. Esmu ļoti tievs,viduklis it īpaši,ja kāds mani ieraudzītu(kailu) nodomātu,ka man ir anoreksija.MAN NAV ANOREKSIJA. Ēdu pietiekami,citriez pārēdos. No sākuma domāju,ka iedzimts,jo mans vectēvs bija tievs,mana mamma un brālis arī tievi. Abi ir tievi,bet tā sakot viņiem to tik traki nevar pamanīt,viņi izskatās normāli,salīdzinājumā ar mani kā nakts pret dienu. KAS MAN PAR VAINU,LūDZU PALīDZAT. :((((( Es pat nevaru iet peldēties,vai ar pliku vēderu staigāt,jo ja godīgi izskatos briesmīgi. Mamma saka,ka manā vecumā bija tāda pati,bet neticu,ka viņa bija tik tieva,ka es. Esmu apmēram 1.80. LūDZU PALīDZAT!!!!!!
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 01:37
un cik tad ~ sver? pārbaudies uz cērmēm.
ja nevari dabūt taukos masu-respektīvi, ar ēšanu-, tad laiks padomāt par muskuļu masas audzēšanu- palielini fizisko slodzi, ej uz svaru zāli...vai mājās trenējies..
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 07:58
Itkā esmu jau pārbaudījies pret cērmēm,apmēram pirms gada. Cērmju nav. Pēdējo reizi.kad svēros 55kg.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.06.2010 07:59 by Troy.
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 10:13
Tu jau pats mini par iedzimtību - tas ir normāli! Faktiski, Tev vajadzētu priecāties, ka nesirgsti ar liekā svara problēmām.
Ja Tu jautā, kas Tev par vainu, tad jāsaka, ka pie "vainas" ir iedzimtība - tāda ir Tava ķermeņa konstitūcija. Bet, ja vēlies kļūt formīgāks, būs vien jāseko Dr.me padomam un jāstrādā pie muskuļu masas ar regulāriem treniņiem trenažieru zālē un atbilstošu ēšanu. Meklētājā ievadi kaut ko līdzīgu kā "build muscle mass" un lasi:)
Mans vīrs arī ir ļooti tievs, taču ar labi attīstītiem muskuļiem - viņš izskatās super!
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 15:47
Nu es jau sporta zāli nevaru atļauties,tāpēc jau kādu mēnesi katru vakaru skrienu. Es biju dzirdējis,ka pie tā,ka ir tievs var būt vainīgs vairogdziedzeris un nepareiza vielmaiņa. Vai tas tā varētu būt?

Man ir pārkačāta sirds,bet nezinu,kā esmu viņu pārkačājis. Ieskat man treniņprogrammu,ar kuru man vajadzētu nodarboties katru vakaru!



Edited 2 time(s). Last edit at 07.06.2010 15:49 by Troy.
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 16:17
nu, nav jau obligāti iet uz sporta zāli, vari mājās hanteles cilāt, presītes taisīt utt utj..
protams, var būt vairogdziedzeris vainīgs kā jau endokrīnais dziedzeris, kas zināmā mērā regulē vielmaiņas procesus, bet ir kādas sūdzības?
un kā Tu zini, ka Tev ir pārkačāta sirds?
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 16:39
Nu, skriet katru vakaru pie tavām proporcijām gan nevajadzētu. Vari sabojāt muguru. Tev jāieklausās padomos. Jāaudzē muskuļi.Tas ir gadiem ilgs darbs. Pie tava auguma un vecuma esmu redzējis tādus puišus daudz. Armijā viņi kļūst apaļāki jo: ēd putras un regulāri sporto.Tev drīzāk vajadzētu aiziet pie psihologa. Lai noņem uzmācīgas domas. Tu izskaties tā kā pie tava auguma un vecuma ir jāizskatās! Veido muskuļu reljefu. Pie tava kārnuma tas būtu satriecoši efektīvi. Rādi savu augumu visiem un lepojies ar to. Jaunība ir pārāk īss laiks , lai mocītu sevi ar nevajadzīgām domām. Saules gaisma ir viens no pamatnoteikumiem spēcīgu kaulu un muskuļu attīstīsanai.Jāatmet smēķēšana un kofeīna lietošana, kas uzbudina seksuālo sfēru , rada nevajadzīgu aktivitāti un kārnumu.Jāguļ 8 stundas. Jāģērbjas tā, lai enerģija netiktu izlietota ķermeņa sasildīsanai. Kalciju, kas piedalas kaulu un muskuļu veidošanā no organisma izskalo kolas kurās ir daudz skābes. Tikai uz spēcīgiem kauliem var attīstīties labi muskuļi bet ne otrādi.
Kaulus veido :
-olbaltums(proteīni);
-"C" vitamīns;
-kalcijas;
-"D" vitamīns;
- fosfors (zivis);
-saules gaisma.
Pie tavas konstitūcijas ir ļoti jāpiedomā par mugurkaula arī kakla skriemeļu traumatizācijas profilakses. Izslēgt triecienslodzes.Pārāk lielu pretdabisku ķermeņa liekšanu,locīšanu. Sevišķi ar smagumiem. Parakājies Dr.lv arhīva par šīm temām. Atceries. Meitenes ir kāras uz slaidiem puišiem. Muskuļu reljefs šo interesi tikai pastiprinās.Vēl padoms. Sievietes mīl ar ausīm. Esi gudrs! Runā, un tavs kārnums tiks aizmirsts ja kādu tas uztrauc. Tu kā vīrietis mīli ar acīm. Tāpēc tavs slaidums tev liekas nepieņemams. Veiksmi.
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 20:14
dr.me,decembrī biju pārbaudīt sirdi. Mazdakteri1,tātad nevaru skriet,cilāt baigos smagumus,vai ari pārāk locīt ķermeni. Tad ko man Jūs iesakat,lai uzaudzētu muskuļus?
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 21:18
ja Tev ir "paarkachaata" sirds, tad Tu ari skriet nedriixti ;)
Tikai ar pulsometru un meerkjzona ja nejaucu ir ~60-70%msr

un kaa Tu paarbaudiji sirdi? Pastaasti. EHO, kariograma, holters, veloergometrija?

Lai audzeetu muskuljus 1.kaart dieetu pareizi sastaadi un treneejies ar savu svaru pie stienjiem. Pareiza dieeta buutu 1.5-2g proteina uz katru Tavu kjermenja kilogramu. paareejo neskaiti... eed cik lien. Bet proteinu (olbaltumvielas) gan skaiti. Treneejies pie stienjiem 3x nedeeljaa. vel 2x nedeeljaa soljo pa 30min ar pulsu 60-70%msr

Kad saaku audzeet galju, pie 183cm biju 65kg. Tagad ari tad ja tikai reizi nedeeljaa kaut ko padaru, zem 85kg nekriitas. Galvenais ir gramatno sastaadiita programma, dieeta un neatlaidiiba. Pirmaa gada laikaa kaadus 10kg var dabut klaat. Peec tam katrs naakamais naak gruutaak un gruutaak.

Vitamiini - iesaakumsm Wellmann Sport. Naakotnee Animal Pak (kad buusi 80 un vairaak kg).

Un jaa... sauljojies ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Nesaprotu.
07.06.2010 22:41
Cik man liekas biju uz EHO. Tātad vismaz 3x nedēļā jāvingro pie stieņiem? Man jāpievelkas? 2x nedēļā man jāsoļo 30min?

Katru vakaru drīkstu 30vēder preses,10piepumpēšanās,30pietupieni un ar 3kg hanteli 20 ar katru roku?

Mateus,pasaki precīzāk,kas man pie tiem stieņiem jādara.



Edited 2 time(s). Last edit at 07.06.2010 22:52 by Troy.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 22?
Ziņa: