zilumiņš zem acs -pats no sevis

Aizsāka izbrīnīta 

izbrīnīta
zilumiņš zem acs -pats no sevis
08.06.2010 12:53
vai kāds var pateikt no kā tas var būt ,ka bez jebkāda sitiena parādījās mazs zilumiņš zem acs,iedomājos ka tas varētu būt vai no oda kodiena vai no asinsvada plīsuma zem acs taisni .Zilums ir maziņš riktīgi zils nekāda sitiena nebija.Kas par iemeslu varētu būt?
Re: zilumiņš zem acs -pats no sevis
08.06.2010 13:05
no oda kodiena var būt; ja neparādās nekur vairāk, tad vari aizmirst, uzsmērē krievu smēri siņak-off, un būs ok; ja parādas, tad jāveic asinsanalīze. ja vien neesi mēnessērdzīga un nekur naktī nieskrēji :)
izbrīnīta
Re: zilumiņš zem acs -pats no sevis
08.06.2010 13:23
Runcene,es gan nejutu to oga kodumu ,bet tas zilums ir vienā vietā --taisni uz maisiņa zem acs neliels tāds,bet nu labi redzams,bet ko nozīmē ja neparādās nekur vairāk --kur un kā lūdzu uzraksti ko vairāk ,ja nu kas cits tas varētu būt?:(((
Re: zilumiņš zem acs -pats no sevis
08.06.2010 15:12
tas tachu ir tieši labi, ja nekur citur neparādās. varbūt tiešām kas iekodis vai kāds mazais asinsvads plīsis. pasmērē, gan jau pāries un dzīvo bez rūpēm tālāk ;)
izbrīnīta
Re: zilumiņš zem acs -pats no sevis
08.06.2010 16:18
paldies jums,Runcene un dr.me par mierinājumu,sāakumā ieraugot ļoti uztraucos jo nekas mūžam tāds zilumiņš ne no kā nav bijis,saprastu ja būtu dabūts kāds sitiens,kas protams mūža garumā ir bijis,vienīgi uztrauc vai no asinsvada plīsuma nevar būt nekas tāds slikts,ja tas ir no tā,bet nu mani drusku nomierinājāt .Paldies no sirds.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 25?
Ziņa: