Tek deguns,nepārtaukti,gadiem ilgi

Aizsāka neatminama mīkla 

neatminama mīkla
Tek deguns,nepārtaukti,gadiem ilgi
11.06.2010 21:43
Kā tas ir apnicis neviens nesapratīs,kuram pašam tā nau.Nepārtraukta deguna tecēšana,no rīta 4-5 kabatlakatiņi slaapji,vnk līst ūdens no deguna,pa dienu mazāk,vakaros parasti nevajag,jo deguns sauss ,un gadās ,ka pa nakti pamostoties momenta piefiksēju,ka ir sauss deguns un tas traucē,ir jaiet uz vannas istabu saslapinat ar ūdeni,vai pēdejā laikā izdomaju viltību -ar krēmu.......bet no rīta atkal no deduna vnk tek.Tā jau ilgus gadus,neviens ārsts neko nevar ieteikt.Ko teiktu Jūs?
Re: Tek deguns,nepārtaukti,gadiem ilgi
11.06.2010 23:14
kādā veidā tas sausais deguns traucē? un, kad piezieķē pilnas nāsis ar krēmu, tad netraucē?
smēķē? traumas?
Re: Tek deguns,nepārtaukti,gadiem ilgi
12.06.2010 12:22
Acīm redzot ar deguna pilieniem esam kadreiz aizrāvušies. Varētu būt hronisks deguna gļotādas atrofisks iekaisums.Vajadzētu vēlreiz aiziet pie LOR daktera. Uz nakti deguna eļļas pilieni. "A" vitamīni. Vai vairāl lietot karotīnu saturošus produktus. Burkānus un citus oranžos darzeņus un augļus.
neatminama mīkla
Re: Tek deguns,nepārtaukti,gadiem ilgi
12.06.2010 22:24
Ir pierasts,ka no rītiem tek,un tik staujas pārmaiņas,uz nakti -sausums,arī augslējas,kakls sauss,obligati ja eju mitrinat degunu ir arī jāpadzeras,ar krēmu minimali.Nesmēķēju,traumas nau-nekādas,vnk alerģijas pret daudzko-putekšņiem,mitrumu(lietus),sausu gaisu(radiatori),veļas pulveriem,u.c.
Deguna pilienieus nelietoju nekad,bet cik sevi atceros no bērnības,bieži esmu vesta piespiedu kārtā pie LORa,ar strutojošam mandelēm,(izgrieztas)vai ar iekaisumiem-kā lai pareizi pasaka- deguna ,aizdeguna dobumos.
Mīkla ir gan-kāpēc nelieto zāles pret alerģiju ? Ir tabletes , piem. Aerius, intranazālie steroidi ,piem.Flixonase, gaisa mitrinātāji vai sausinātāji.Kur problēma kaut ko izmēģināt?
neatminama mīkla
Re: Tek deguns,nepārtaukti,gadiem ilgi
13.06.2010 21:54
Daudz kas ir izmēģināts,tad būtu nepārtraukti paciņām dienā jaēd tavegils ,suprastins u.c.Gaisa mitrinātaji ir dzīvoklī,bet ne skolā un darbā un kā lai izmanto gaisa sausinātaju lietus laikā laukā?
aeriuss 1 reizi dienā , nasonekss(flixonase 2x) 1 reizi dienā , skolā jūras ūdens -aptiekas=ļoti daudz variantu
vai mežā mītat , es sapratu ka problēmas rodas urbanizētā vidē,tur var ko pats darīt? lietū pat man slapjš deguns :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 12?
Ziņa: