Paaugstināta alfa amilāze

Aizsāka Dinija 

Man pirms 6 gadiem ir bijis akūts pankreatīts, pēc tam sūdzības nav bijušas. Vakar nedaudz sāka sāpēt kreisajā paribē, tāpēc šorīt nodevu asinsanalīzes uz alfa amilāzi, atbilde ir 102 pie normas 28-100. Sāpes šodien nav izteiktas, ir neliela diskomforta sajūta tikai. Nezinu, kā man labāk rīkoties. Pārtraukt ēst pavisam, līdz asinsanalīzēs alfa amilāze būs normas robežās, vai arī šis palielinājums nav tik būtisks, lai pilnīgi pārtrauktu pārtikas uzņemšanu? Piebildīšu, ka alkoholu neesmu lietojusi nemaz visu šo 6 gadu garumā. Jau iepriekš pateicos par atbildi.
Re: Paaugstināta alfa amilāze
28.06.2010 14:19
neēdot vispār arī neko labu nepanāksi, iedzīvosies vēl papildus problēmās. amilāzes palielinājums ir tikai 2 virs normas, tā kā nekas katastrofāls. Mēģini ēst k.ko "mierīgu", tad paskaties, kas notiek.
Lai izdodas!
Paldies par ieteikumu. Tā arī centīšos padzīvot uz tumēm un sautētiem dārzeņiem. Drošības pēc rītdien atkārtoti nodošu analīzes uz alfa amilāzi, bet ceru, ka šoreiz visu izdosies atrisināt bez slimnīcas un intravenozās barošanas.
HM
Re: Paaugstināta alfa amilāze
29.06.2010 14:24
Man atkal ir tikai 21 un neko - nekādas vainas :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 8?
Ziņa: