Limfi,temperatura,nogurums.

Aizsāka limfuvirs 

Sveicinati,veletos dzirdeet profesionala arsta viedokli.
Tatad man ir piepampis kakla limfs labajaa pusee,minimali uzpampis limfs zem zhoklja labaja puse un iespejams ljoti mimimali uzpampushi abi cirksnja limfi isti nevaru saprast-tur ir tadi minimali kalninji bet ieveroju vinjus tikai tad kad pamaniju ka zem zhoklja sacis pusties limfs.Jau kadu laiku ir minimali paaugstinata temperatura.Laba roka minimali uzpamst-slipejot,krasojot parasti.Jutu tadas sikas bet dzeloshas-ka ar adatu sapes muguras lejasdaljaa labaja puse praktiski visu dienu kad sezhu,saliecos.Vakaros kadu labu laiku ir tada sajuta ka labajaa pusee zem ribaam no priekshas plaushas ir salipushas;/nu gruti apskaidrot,tada nepatikam sajuta zem ribaam ka spiestu bishku.Jutos nomakts un vakaros uznak depresija vienkarsi saku domat visadas 'debilas' domas un nevaru apstaties.
Esmu pamanijis ka reizeem gadaas tadas neveiklas kustibas pasham to isti ta negribot-teiksim pagriezhu galvu bishku pa labi un kad griezhu atpakalj...vinja atkal pagriezhas pa labi bet taa atraak un tas bez manas zinjas-;/nu velns izklausaas divaini bet....nu tada kaa aizture/dubultoshanaas un tas gadaas diezgan biezhi ar manim ta dienas gaita.Miegot ciet shie erori palielinaas un ari pastiprinas raustishanas-vainu teiksim jutu ka plecs raustaas vai vienkarshi kads no muskuljiem kermeni sak pulset.

Jutu ka pieaug nespeks tiklidz kautko daru-agrak ta nau bijis,reizem vienkarsi nau speka.

Galva nesaap,est edu ka vienmer,pipeju,gulu normali,fiziska piepule-videja,galva pedeja laika nau reibusi,asins spiediens parasti kad meru ir normals vai bisku pazeminats(vakaros).Nekad nesmu operets,nesmu lauzis kaulus,esmu 20gadus jauns,nau lieka svara 197cm un 83kg + - paris kg un cm.

Pats jutos normali,uztraucos tikai tapec ka limfi un nespeka vilni parak loti krit acis lai neliktos ne zinis.

Jautajumi

1. vai ir iespejams ka visi shie simptomi ir vienas slimibas delj?
2. kadas analizes butu velamas?

P.S.ja esmu bijis pie arsta un man izrakstija zales pret caureju-forshi,paldies valdiba par lielisko darbu pilsonu laba.Veselibas aprupei ir jabut 1.maja vieta jebkura valsti,pasarg dievs ja man atklasies kada mirstama kaite-bez kada politika es neaiziesu.
Re: Limfi,temperatura,nogurums.
28.06.2010 23:42
no analīzēm vari sākt ar p.a.a.(+egā), vēl vari pieķert Cro, urīna analīzi vari uztaisīt.
kad pēdējo reizi plaušām rtg taisīji?

un,jā, tas viss varētu būt saistīts
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 5?
Ziņa: