Sirds - papildus vadīšanas ceļš

Aizsāka Heiko 

Heiko
Sirds - papildus vadīšanas ceļš
01.07.2010 20:30
Tāds sindroms man esot iedzimts. Izraisa pēkšņas sirds aritmijas, tahikardiju, kauT arī spiediens un ķermeņa temperatūra ikdiena ir zema, arī sirds ritms man parasti ir lēns. Tas, protams izraisa dikomfortu. Tam visam klāt - hipoksija.



Vai ir pieredze ar šo lietu? Neg. aspekts ir tas, ka man ir bijusi bērnībā akūta kardiāla nepietiekamība, miokardīts. Pusaudžu gados - prolapss.



Pagaidām fiziski it kā viss ir normas robežās. Kardiologs mani nosūtīja uz diennakts sirds monitoringu un velo.

Nepatīkami, ka tas viss summējas ar VD un palielinātu vairogdziedzeri ( nedaudz, bet tomēr ), hipoksiju.

Pēc ārsta ieteikuma, sāku lietot MAGNE B6, Riboksīnu. Pa rokai stāv parastie sirds pilieni, ir ari citas tabletes - ja nu nelīdz pilieni. Pa rokai stāv Lexotanils, kaut arī parasti ar nervu lietām es nu jau labi tieku galā. Dzīvi un galvu sakārtojot tas viss notiek uz labu pats no sevis. Bet netīkami bija uzzināt, ka tas nav tikai uz VD pamata, bet ir tīri fiziska īpatnība.



Kāda ir jūsu pieredze ar šo sindromu? Pagaidām gan tiktu tikai Holtera monitorēšanu, velo atkrīt, jo kāja ir ģipsī. :D

Jau iepriekš - paldies!
Re: Sirds - papildus vadīšanas ceļš
01.07.2010 20:35
tas, protams, jaarunaa ar krietni lielaakiem speciem, bet- ja pashi nepiedaavaa, tad uzprasi vai taas radioablaacijas un citas metodes Tavaa gadiijumaa neder...
Man pateica šobrīd galvenais, ka esot nepieciešams uztaisīt Holtera monitorēšanu, velo. EHO ir tikko taisīta, arī kardiogramma. To man teica kardiologs. Netīkami, ja ir sāpes krūtīs. Lai gan man saka, ka nekas bīstams tas nav, neomulības sajūta neatstājas. Histērijā nekrītu, bet apjukums ir neliels gan.
Re: Sirds - papildus vadīšanas ceļš
01.07.2010 20:44
Holters ir svariigs, lai redz, kas un cik biezhi tur notiek....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 8?
Ziņa: