Elpas trūkums

Aizsāka Mandele17 

Elpas trūkums
04.07.2010 12:07
Pirms gada man sākās VD ar visām panikas lēkmēm un citiem nelabumiem. Pēc pāris menešiem parādijās elpas trūkums. Un tā viņš man ir saglabājies jau apmēram gadu. Visu laiku dzivoju ar elpas trūkumu nav dienas kad viņa nebūtu. Nav tādu lēkmju kad nevarētu paelpot bet vnk visu laiku sajūta ka nevar pietiekami ievilkt elpu un dažreiz tā kā kamols kaklā. Pēdējā laikā ari bieži spiež sirds rajonā. Protams sirds parbaudīta un pilnīgi viss kartībā, plaušas ari parbaudītas. Vai tiešām nervi?
Re: Elpas trūkums
04.07.2010 13:14
ja nav nekādu citu orgānu sistēmu disfunkciju, tad jau laikam gan nervi...
Re: Elpas trūkums
04.07.2010 14:51
Ir problēmas ar kuņģi bet ja tas sāp tad sāpes ir savādakas un citā vieta. Interesanti ka sirds parasti sāp pec negulētām naktim kad bijis kāds tusinjs un nav laika aiziets gulet tad nakosaja diena spiež. Un ir ta ja sāp sirds tad dazreiz speciali pasportoju un pec laika sapes pariet. Stulbie nervi tagad esmu sagruzijies par to sirdi kaut gan saprotu ka neka slikta tur nevar but nesen esmu visu parbaudijis un viss pilniga kartiba.
Mandelei17
Re: Elpas trūkums
06.07.2010 08:17
Man ir pilnīgi tāda paša problēma, mocos jau kādus 8 gadus! Vienīgais ar ko vēl varēju saistīt kopā, bija ērces kodiens, pēc kura bija tāds kā apsārtums kā laimas slimībai! Un esmu lasījis, ka pēc ērces kodiena, vīruss var sagraut sirds asinsvadu sistēmas darbību, kā arī radīt elpošanas sistēmas darbības traucējumus.

Vairogdziedzeri pārbaudīji?

Man arī it kā viss ok, tikai vēl jo projām neesmu pārbaudījies uz ērču Laimas slimību...
Mandelei17
Re: Elpas trūkums
06.07.2010 08:19
Klau, un pastiprināta svīšana, galvas reibšana aktīvi elpojot un citi blakus efekti nav parādījusies?
Re: Elpas trūkums
06.07.2010 11:03
Svīšana nav it ka pastiprinātā. Atri un dziļi elpojot nedaudz noreibst galva bet tas jau man liekas ir normali. Pēdēja laikā bieži ir spiedoša sajūta sirds apvidū tas ir vienigais tāds simptoms. Bet sirds pilnīgi vesala droši vien uz nervu pamata man spiež jo nesen beidzu dzert AD
Re: Elpas trūkums
08.07.2010 11:21
9 mēnešus pirms elpas trūkuma sākuma biju parbaudijis vairogdziedzeri viss bij kartība. Diez vai pa tik īsu laiku kkas varēja notikt. Bet varbūt japarbauda. Un tas elpas trūkums sākās atri. Sakumā jutu skrienot ka prasās dziļāk ieelopt. Pēc pāris dienām jau miera stāvokli viņs bija. Sakumā elpas trūkusm bij izteikts pilnīgi gandriz smaku nost ka nebij ko elpot. Pēc tam palika vieglak un tik traki kā sakuma nav vairs. Un pēc sportošanas praktiski pazūd elpas trūkums kļust daudz vieglak elpot bet tas uz īsu laiku. Nav ne klepus. ne kāda sēkšana un nekadu elpas trukuma lēkmju. Plaušas aprbaudītas sirds vesala bet nu jau gads riņķī kopš nevaru normāli elpot. VD esmu praktiski uzvecis jutos daudz labak bet tikai tas elpas trūkums.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 3?
Ziņa: