Furunkuls zem acs!

Aizsāka snukers 

Furunkuls zem acs!
20.07.2010 17:11
Sveiki!

Atgriezos foruma ar zinu par furunkuli :D
Paris dienas atpakal uz kajas uzmetas augonis, tacu tulin jau bus sadziedets. Bet par nelaimi nedauz zem acs ir uzmeties vel viens augonis. Paslaik esmu UK un vinu aptiekas neka nav. Vispar nav cienigas par tadam saukt! Tad nu luk, man butu lugums Jums forumiesiem ieteikt man kaut kadus tautas paliglidzeklus.

Ar cienu, snukers
Re: Furunkuls zem acs!
20.07.2010 21:56
Galenā ideja ur neļaut viņam sažūt kas apgrūtina nogatavošanos. Vienkāršākais būs skābais krējums maisijumā ar biezpienu zem plākstera. Bet neesmu pārliecināts, ka UK var tādas lietas dabūt. Tobiš droši vien, ka var, taču biezpiens nav taisīts no biezpiena un krējums nav taisīts no krējuma... Nu un kad tas frukts ir nācis caurs tad tālāko izvilināšanas procesu var veikt ar sālsūdeni. Sālsūdenim var piejaukt sodu ja tādu var dabūt UK.

Un vēl, brīdinājums! Sastrutojumi uz sejas augstāk par lūpu kaktiņiem ir potenciāli bīstami ar smagas komplikācijas iespēju kas saucās kavernozā sīnusa tomboze. Lielākā daļa nomirst, pārējie paliek par invalīdiem. Par laimi komplikācija nav pārāk bieža bet nevajadzētu par to aizmirst...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Furunkuls zem acs!
20.07.2010 23:31
Pievienojos KU! Lieta pārak nopietna, lai nodarbotos ar tautas medicīnu. Kas ir UK? Ukraina vai Lielbritānija?Vai tikai nevajadzēs antibiotikas. Seja!
Manā prakse nomira jauna sieviete. Jo deniņu rajona bija ādas sastrutojums.Nedzēra ārsta izrakstītās a/b .Sākās strutainais meningīts!
Re: Furunkuls zem acs!
21.07.2010 01:12
Dezinfikceju ar spirtu un uzliku kaut kadu ziedi (magnesium sulfate paste). Pagaidam vienigais risinajums. Pie arsta varot tikt tikai nakamnedel, tas ta ka butu par velu! Vienigi rit laikam naksies nopirkt antibiotikas. Vel jau var meginat doties uz slimnicu, bet vai ir vajadziga kirurgiska iejauksanas ?


Paldies ieprieks kolegiem par palidzibu!
Re: Furunkuls zem acs!
21.07.2010 09:50
Uznjemshanas nodaljaa dezhuuraarstam buutu jaaapaskataas
Re: Furunkuls zem acs!
01.11.2010 19:26
Nu tad tā. Esmu atpakaļ, mācos... augonis jau pazuda septembrī, taču sarkans pleķītis vēljoprojām ir. Nesāp, nesūrst, nekā izņemot vizuāla defektu. Pats saprotu, ka nekāda iekaisuma reakcija nav, taču dodoties uz Donoru centru , atteicās pieņemt manas asinis dēļ šī sīkuma. Aizgāju pie ģimenes ārstes, kura tā arī nekā jaunu nepateica - it kā nekas nav, taču asins aina jāuztaisot, lai pārliecinātos par leikocītu daudzumu. Vēl neesmu uztaisījis un arī nedomāju , ka būs jēga no tā.
Vienīgais , kas man šajā visā nepatika ir tas, ka augonis praktiski nepārplīsa. Bija pavisam nedaudz strutu. Kur viss pārējais palika? Vai ir iespējama uzsūkšanās atpakaļ, vai arī makfrofāgi visu paveica ?
Kāds, kurš draudzējās ar dermatoloģiju varētu kaut ko ieteikt?

Ar cieņu , snukers



Edited 1 time(s). Last edit at 03.11.2010 18:51 by snukers.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 15?
Ziņa: