Visu laiku iekaisis sarkans kakls

Aizsāka LauraT 

LauraT
Visu laiku iekaisis sarkans kakls
12.08.2010 10:02
Labdie!
Situācija sekojoša, nu jau kādas 3 nedēļas ir iekaisis sarkans kakls, rijot netraucē, mutē augsslejas ar tā kā sarkanas bet visu laiku ir tāda kā diskomforta sajūta, palietoju smiltsērkšķu eļļu, bet tāpat nekas nemainās, varbūt drusku labāk paliek. Domāju, ka šī lieta varētu būt saistīta ar kunģi, ka skābe izdalās, bet ar nekā kuņģis vesels. Jāpiezīmē esmu smēķētāja.Nākamnedēļ došos pie LORA. Varbūtkādu padomu, viedokli? paldies!
Pilnīgi tas pats kas man! Pirms 2 nedēļām saaukstējos bija temp. 37,5 sāpēja kakls un iesnas bija. Pēc 3 dienām jau jutos labāk temperatūra arī normalizejās. Bet nu jau 10 dienas kakls ir sarkans un sāpīgs. Visstiprāk sāp no rītiem pa dienu nedaudz mazāk. Nu ne pa ko negrib pāriet. Dzēru gan tējas ļoti daudz gan pūtu kaklā zāles bet nekas nemainās. Temperatūra no rīta normāla dienas laikā viņa nedaudz paaukstinās 36.8 - 36.9 līdz 37 netiek. Tikko biju pie ĢA izrakstija antibiotikas padzert tad redzēs kā būs.
LauraT
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
12.08.2010 10:39
Man nebija ne saaukstēšanās, nekā, pēkšņi sarkuns un viss, ģimenes doks paskatījās teica, ka nekā slikta neesot, iešu tagad pie LORA. Nezinu, man ir bailes.
Katrā ziņā nekas labs tas nav ja viņš sāp un ir sarkans. Izdzeršu antibiotikas un tad jau redzēs pāries vai ne
LauraT
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
12.08.2010 11:51
Varbūt vēl kāds var padalīties ar pieredzi, viedokļiem?
LauraT
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
19.08.2010 10:27
Vai tiešām neviena nav?
palidzeja
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
21.08.2010 00:26
var mēģināt kādu kopresi uztaisīt man mājās ir mikstūra "Ilzīte" sastāvā ir klinģerīte, kastanis, vērmele, vilkābele, bērzu piepe u.c. ļoti labi palīdz. Ir bijušas pat neciešamas kakla sāpes, tad iedomājos uz nakti uztaisīt komprei samitrinu vati ar mikstūru lieku uz kakla, tad maisiņu un šalli un eju gulēt, tā kādas 2-3 dienas, man palīdz parasti pēc pirmās reizes un paskaloju arī atšķaidot ar siltu ūdeni, man parasti palīdz un nekādas tabletes. Ja nav mikstūra var pamēģināt šņabja kompresi.
LauraT
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
21.08.2010 11:45
Paldies, par padomu, ku to tinktuuru var iegaadaaties? Man jau bezcers naak virsuu, shodien atkal abas puses sarkanas kaklam
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
26.08.2010 13:57
Laura! Man arī tā bija, mocījos vairāk kā mēnesi: tabletes, skalošana, sīrups, utt. Kakls sāpēja pat elpojot. Beigās konstatēja kuņģa vīrusu. Ārstējot to, rezultāti bija pozitīvi jau pirmās dienas vakarā. Tagad viss OK:)
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
30.08.2010 09:35
Arī es ap šo cepos , vai tik nav atvilnis
Man arī jau vairāk kā mēnesi sāp kakls sevišķi no rītiem. Sarkans visu laiku un arī pa laikam temperatūra ir. Un arī no kuņģa atviļna tas viss. Tagad dzeru omeprazolu bet pagaidām pārak nepalīdz cerams ka drīz pāries.
Man arī ar kaklu tāda pati problēma.biju pie lora izrakstija kartejos antibjotikus .kamer dzēru itka pargaja.ka beidzu dzert ta 2 dienu laika atkal vis atpakal . varbut ari atvilna vaina .
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
16.10.2014 20:56
Atvilnis traucē konkrēti. Gulta jānostāda vismaz 10 cm augstāk. Ēst biežāk bet mazākām porcijām.Uz nakti nepārēsties. Trekns ēdiens izsviež žulti.
Var omeprozolu un arī Almagelu (pārklājējs).Jārunā ar Stradiņa klīnikas speciālistiem.Fizioterapeiti ieteiks vingrinājumus. Varbūt vēl klāt B gr. vitamīnus, kas paaugstina m. tonusu. Bet te tikai kopā ar speciālistiem.
Lai veiksme un veselība.



Edited 1 time(s). Last edit at 16.10.2014 20:58 by Mazdakteris1.
Re: Visu laiku iekaisis sarkans kakls
17.10.2014 10:34
Starp citu, bieži pastāvīgi iekaisuša kakla iemesls ir dziļais orālais sekss...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 7?
Ziņa: