druup zobi

Aizsāka :P 

:P
druup zobi
31.08.2004 19:20
ir taada probleema ka man tas jau iefdzimts no vecaakiem ka trausli zobi...man 26gadi...peedejaa laikaa maniiju ka itsevishkji pastiprinaati tas notiek...pie zobaarsta nav laika aiziet..jaastraadaa ...uz pilseetu braukt mekleet kur pa sestdienaam straadaa diez vai sanaaks ar...ko ieteiktu dariit...pashlaik lietoju taadu aptiekaa pirktu austeru kalciju ar d vitamiinu...nez vai tas tikai liidzees..
..varbuut taadam gadijumam kaads var kaut ko ieteikt
...varbuut tas kalcijs jaarij pastiprinaati...teiksim 4x dienaa...
...nedaudz kaitina arii tas ka shodienaas zobu sataisiit maksaa ap patsmit latiem...
Dear,
tas noteikti ir saistits ar nieru energijas problemam. Par to esmu parliecinajies, praktizejot to jau 15 gadus. Butu labi parbaudit nieres ar ultraskanju, uztaisit analizes un pec tam varu paradit, ka to nieru energiju nostiprinat. Tie ir dazi speciali vingrojumi un punktu masaza. Ja velaties, ludzu, rakstiet. Tas gan nemaksas padsmit latu.
Visu gaishu!
Dr. Igors K
www.rsu.lv/iml
otto
Re: druup zobi
31.08.2004 21:09
Jaukas rekomendâcijas, îpaði no ârsta
Nodrupuði zobi, ejam nevis pie zobârsta , bet uz punktu masâþu
Man daþu zobu trûkst, varbût arî var pieteikties, izaugs ?
Nieru enerìija, kas vainîga pie zobu trausluma un tâs nostiprinâðana man arî ïoti patîk, skaisti.
Manâ laikâ gan RSU tâdas lietas nemâcîja, un vai to akceptç stomatoloìijas katedra ?
Toreiz gan tas bija vienkârði institûts nevis universitâte.
Ko domâ citi mediíi par ðo atbildi?
Alstere
Re: druup zobi
01.09.2004 08:53
Manâ ìimenç zobu jau ap 40 nebija ne mâtei, ne tçvam. Man draudçja tâ pati nelaime, bet "jaunajos laikos":
- kvalitâtîvi salaboju visu, kas iespçjams;
- lietoju normâlu (katrs lai izvçlas pats) zobu pastu un birsti;
- lietoju fluora/joda sâli, pietiekami kalcija.
Salabotie zobi turas, jaunu caurumu nu jau nav vairâk kâ 10 gadu.
Bçrnu zobus "uzmanîju" no bçrnîbas. Jaunâkajam (17) nav neviena cauruma ar visu slikto iedzimtîbu.
par nierçm - atïaujiet pasmaidît.
Dr. Kudrjavcevs
Re: druup zobi
01.09.2004 17:23
Dear Otto,
austrumu medicînas metodes atbalsta ne tikai "stomatoloìijas katedra" (skaidrs, ka Jus neorientçjaties jautâjumâ, jo tâdu katedru ir daudz!), bet gan visa pasaules medicîna, arî WHO (zinât, kas tâ ir?).
Izkrituðos zobus nevar dabût atpakaï, bet nostiprinât esoðos var.
Visu gaiðu!
Dr Kudrjavcevs.
Dr. Kudrjavcevs
Re: druup zobi
01.09.2004 17:29
To Alstere
Dear Alstere, es Jums, protams, "atïauðu pasmaidît". Zçl, ka Jûs nezinât austrumu medicînas principus, kurus jau sen izmanto visâ pasaulç, arî Pasaules Veselibas Organizâcija tos atbalsta. Nieru enerìijas harmonizçðana patieðâm palîdz uzlabot zobu stâvokli. Íînieði to zina jau ap 4000 gadu, un viòiem ar veselîbu viss OK, vai nç? Sprieþot kaut pçc tâ, cik viòu pasaulç ir. Latvieðiem ar dzimstîbu gan tik labi neiet ... Smaida tik par visu, ko nezina.
Visu gaiðu un smaidiet vesela!
Dr. Kudrjavcevs.
Alstere
Re: druup zobi
01.09.2004 17:35
To Dr. Kudrajavcevam
Smaidu vesela, smaida mani bçrni - par mazâm naudiòâm. Kâpçc maksât vairâk, ja rezultâts labs?
Par dzimstîbu - man ir 4 VESELI bçrni, pateicoties veselam saprâtam latvieðu mentalitâtes ietvaros.
Gija
Re: druup zobi
01.09.2004 18:14
Dziivoju austrumos un varu teikt,ka latvieshi tomeer smaida par maz.Un tas nav zobu deelj:))Austrumniekiem apbriinojami labi zobi un saulaini smaidi,vai tas ir deelj energjetizeetaam niereem,nezinu.:))))Bet noliegt austrumu mediciinu gan ir nepraats-labaak vaakt vairaak informaaciju un deriigo pielietot.
:P
Re: druup zobi
01.09.2004 19:23
es ticu austrumu mediciinai tik pat daudz cik latvju tautas...ti[pa ar avenem temperatuuru ar celjmalapaam bruuces....atkal jaanotic kaut kaadaam varbuutiibaam..tipa ok...ja paliidzees...un no aarsta puses..nu zjeel ka nesanaaca...P.S.E.
tad jau es driizaak ticu kalcija tableteem un tam padomam par joda saali un pienu...kaut gan peedejo es dienaa izdzeru mazaakais glaazi :D
nu ok...nedaaudz tajaa varbuut ir taisniiba ka nieres jaaizaarstee...tad to ar izdariishu pie normaala aarsta..bet ne jau doshos pie ".....fiiliem" lai mani bagsta
:D
rix
Re: druup zobi
02.09.2004 00:38
Da aizej uz somatologijas instituutu - lai paskataas kas tas ir , tur galu galaa ir centrs un viniem shiis lietas ir ljoooti tuvas, forumaa tev paliidzeet nevar - tie zobi ir jaaredz, parstais stomatologs diez vai tev varees liidzeet, varbuut ka kaada geneetisks lieta, silti iesaku aizej uz Instituutu
Bet pie Dr, Kudrajceva aizej tad ja Instituutaa nevar pateikt kas par lietu un aarsteeshana nepaliidz - tikai ar noteikumu ka maksaasi tad kad paliks labaak, svaadaak noslauks sausu...

RSU ir atveerts netradicionaalaas aarsteeshanas katedra - kauns visai Latvijas mediciinai (mans dusmiigs)
rix
Re: druup zobi
02.09.2004 01:03
Sorry, kluuda ne katedra , bet kas liidziigs, saucas - Integratîvâs medicînas laboratorija. Ja cilveeks tu nesaproti no zobiem ne nieka, tad neraksti mulkiibas, cilveeki lasa un nem veeraa....
Viena lieta kas man ienaaca praataa ir taada slimiiba - adontogeneeze - tur nepareizi veidojas zobu emaalijas un cemeta sasaiste, bet taa vareetu buut kaada cita geneetiska lieta. Nekaadai netradicionaalai mediciinai nav ko iisti dariit.
rix
Re: druup zobi
02.09.2004 01:08
Atkal kluuda (buushu laikam paarstaaraadaajies):
- odontogenesis inperfecta
- ostogenesis inperfekta paveids kas skar vairaak zobus
- emaliogeneezes trauceejumi - lobaas nost emaalijas kaarta
-?
daktere Dace
Re: druup zobi
02.09.2004 11:20
Nu, piedodiet, atvainojiet, ja drûp zobi un tu saki, ka pie daktera nav laika aiziet, tad man nav komentâru!!!!!
kace
Re: druup zobi
06.09.2004 18:59
Man arii priekseejiem zobiem emalja nodrupusi! Aizgaaju pie parasta zobaarsta un vinjs man pateica, ka tas no paaraak ciitiigas zobu tiiriishanas. Pat neieteica labot, kameer nesaap, jo blombe labi ja 6 meeneshus turoties. Paareejie zobi man ir pilniigi veseli. Vai taa ir iedzimtiiba?
Re: vaja imunitate
28.04.2005 18:29
Esmu uznemejs,liela morala slodze,bet biezi slimoju,pietiek drusku apauksteties un Temperatura,bezspeks u.t.t. ir klat,vel bezmiegs!Vai to var labot,cena nav butiski,taja gadijuma ,ja bus rezultats!
Re: vaja imunitate
28.04.2005 18:35
Esmu uznemejs,liela morala slodze,bet biezi slimoju,pietiek drusku apauksteties un Temperatura,bezspeks u.t.t. ir klat,vel bezmiegs!Vai to var labot,cena nav butiski,taja gadijuma ,ja bus rezultats!

huanita
Re: druup zobi
28.04.2005 20:06
aha...uz priekshu maseet punktus vai ko tur, lai mutee paliek pilsdrupas ;DDDDDDDDDDDDDDD
un autoram arii interesanta koncepcija- zobi druup, laika aarstam nav.... jaastraadaa... kaa pastraadasi, kad zobu vuispaar nebuus? ;DDDDDDDDDDD
valda
Re: druup zobi
29.04.2005 17:57
to maris

Man ir bijusi lîdzîga situâcija. Gadiem esmu jutusies pastâvîgi nogirusi, bez spçka, seviðíi elpoðanas orgânu slimîbu piemeklçta. Taèu pçc ilgstoðiem meklçjumiem esmu atradusi, kas savu veselîbu var sakârtot tâ, ka pat vçzis atkâpjas. Variet palasît citus manus komentârus forumâ. Man ïoti palîdzçja Koraïïkluba produkti.
Man ïoti palîdzçja Aija Vingre. Piezvaniet viòai pa tâlr. 6576401. Viòa Jums visu pastâstîs - gan kâ veikt organisma attîrîðanu, gan kâ uztura bagâtinâtâjus lçtâk iegâdâties (Koraïïu kluba biedri to var dabût ar 30% atlaidi). Koraïïklubs atrodas Miera ielâ 97/99 (t.i. pie Kazarmju ielas).
Lai Jums veicas!
Re: druup zobi
29.04.2005 18:42
Diez kâ tas tâ sakrita? Viens pasaka, ka cenai nav nozîmes. Otrs, uzreiz uztura bagâtinâtâju izplatîtâju koordinâtes sludina. Dîvaini gan. Cik saprotu, Mâris nezin no kâ raduðâs viòa problçmas, vai tâdâ gadîjumâ viòam bûs jânopçrk viss sortiments, pçc principa: gan jau noderçs?
Un diez kâpçc meitenei ar pumpâm, blakus tematâ, lîdz ðim vçl uztura bagâtinâtâji nav ieteikti? Viòa jau par tiem praðòâ. Var bût radâs iespâids, ka nevarçs samaksât?
dzelzs
Re: druup zobi
29.04.2005 22:38

zobi druup, pie aarsta nav laika iet, davai pajautaashu forumaa, varbuut sadakterees caur internetu! :) haika sanaaca.
zb
Re: druup zobi
07.06.2005 02:46
vajag iet pie daktera un tad atradiis kas zobiem par vainu.....


Dr. Kudrjavcev - kaads sakars starp niereem un zobiem? kaapeec nieru energjija un nevis aknu?
Re: druup zobi
07.06.2005 02:50
Starp citu kur palika RIX ?
li
Re: druup zobi
07.06.2005 09:18
Man zobârsts ieteica doties pie endokrinologa, jo viòa praksç ir gadîjumi, kad zobârs un endokrinologs kopîgiem spçkiem var saglâbt arî ïoti sliktus zobus - salabojot bojâtos zobus un sakârtojot vielmaiòu, lai tik âtri nerodas jauni caurumi. Un protams jâievçro zobu higiçna.

Bet bez ârsta neiztikt.
Re: druup zobi
07.06.2005 11:26
Dr.Kudravcev...:)))

Paldies, ka Juus esat....ticu austrumu metodeem un pati esmu paarliecinaajusies par to efektivitati:)
Kiska
Re: druup zobi
07.06.2005 19:17
Man personîgi palîdzçja fluora tabletes. Lietoju jau 2 gadus. Pirms tam man dikti drupa zobi, blombes krita laukâ. Ptu, ptu, ptu, bet pagaidâm sesûdzos.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 10?
Ziņa: