raustās sirds

Aizsāka bubuce 

bubuce
raustās sirds
02.09.2010 09:55
ko dariit, ja vakaraa apguloties sirds saak kuulenjot un raustaas saules pinums.cik var dzert lexotanilu(tad ir o.k.)varbuut ir kaada alternatiiva?pie fiziskas slodzes nekas taads:)vakaros bailes no gultas!!!!
Re: raustās sirds
02.09.2010 10:18
Var kādu laiku padzert magne B6 ļoti labi palīdz pret sirds pārsitieniem. Vai arī vakarā pirms miega iedzert balderijānus vai kādu nervu tēju iespējams palīdzes, bet noteikti padzer magne B6 ļoti palīdz. Baidīties nav ko tie parsitieni visticamāk uz nervu pamata un nekas slikts nevar notik bet piekrītu ka izjūtas ir nepatīkamas. Man ir VD un agrāk pārsitieni bij ļoti bieži arī sevišķi pirms miega tagad jau retāk bet arī pa kādam parsitienam.
Re: raustās sirds
02.09.2010 10:19
Precīzi vis kas man bija sākumā , galvenais sagaidīt un pavadīt nakti , man uz sāniem tas bija un vienalga vai kreisajiem vai labajiem , pārgāja atguļoties uz muguras .Parādījās starp nomodu/miegu , tātad iemiegot un mostoties . Man tā bija kādi 4 mēneši neskatoties uz to ka dzēru sirds zāles prestarium un concor . Tagad nedzeru sirds zāles un vis labi vismaz no sirds puses .
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 11?
Ziņa: