lūdzu padomu - vajag vai nee?

Aizsāka :/ 

:/
lūdzu padomu - vajag vai nee?
07.09.2010 20:58
braucot ar riteni uzbruka 2 lieli suņi :(
viens nedaudz saskrāpēja kāju.
izskatījās mājas suņi, labi baroti, šķirnes. skrāpējums sūrst un apkārt zilums, bet skrāpējums pavisam neliels ~ 1cm. Tā jau būtu štrunts, bet.... Vai tagad skriet un poteties pret trakumsergu? Nu traki tie suņi neizskatījās. Suņiem ļoti nepatīk riteņbraucēji...tā, ka doma par 6 potēm mani neiepriecina...
nu es nepotētos gan, jo īpaši, ja nav kodums, bet tik skramba
1)tās potes sāpīgas dikti. 2) potes satracina mūsu imunitāti, nekas labs tas organismam nav. 3)ja suņi mājas un laba barojuma, tad, prtms,ka nav viņi slimi.

brūci kārtīgi izskalo, pavēro kā dzīst, bet būs labi.traki suņi uzvedas citādāk. ritenim skrie pakaļ arī manējie, kas ir potēti un veseli :)
Re: lūdzu padomu - vajag vai nee?
07.09.2010 22:41
...es nepoteetos... bet no teorijas viedoklja pareizi tas nav...
kurpe
Re: lūdzu padomu - vajag vai nee?
07.09.2010 22:44
es potētos, man arī iekoda it kā mājas suņi labi baroti, bet ne visi pensionāri savus mīluļus potē... Man bija vairak par skrambu, un gaju potēties, bet nav viņas sāpīgās - injicē muskulī rokā. Es potētos, jo diognozei trakumsērga... nav vairs citas izejas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 23?
Ziņa: