miokarda infarkts

Aizsāka sirsninja 

miokarda infarkts
09.09.2010 18:25
Kas var uzraadiits Miokarda infarktu ? vai analiizes un kardiogrammma var uzraadiit 6o slimiibu ?vai jaaveic kaads nopietnaaks izmekleejums piemeram magnetiskaa rezonanse sirdij ?
laims
Re: miokarda infarkts
09.09.2010 19:29
EKG un noteikti rādītāji asinis, magnētisko gan neviens šādos gadījumos neveic...
itkā asins analiizes ir taisiitas . bet neko tur iisti neuzraada . varbuut tur kkaadas pilnaas asins analiizes vajg veikt ? vai kā?
vispār man ir veiktas visas analiizes un neko tur neatrod?
kardiogrammaa ar neko neuzrdaada! a cik maksaa EKG?
un kādā vecumā ir reāli ar to saslimt? vai jaunos gados arī ir reāli nu tas ir no 20?
Asinsainā rādītājs ir troponīns.Pie infarkta šis rādītājs ir paaugstināts,ja pareizi atceros,virs 1 skaitījās,ka infarkts ir bijis.
Re: miokarda infarkts
09.09.2010 23:16
sirsninja

Ja Tev būtu infarksts, tad nedomāju, ka tu te sēdētu un rakstītu netā... Bet vispār, ja vari tad uzraksti man uz guru03@inbox.lv varbūt kāda laba doma atradīsies priekš Tevis...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: miokarda infarkts
10.09.2010 05:40
Vispar jau man profesore kadreiz teica un ari daudzi stradajosi arsti stastijusi,ka infarktu,ja vins loti mazs un kompensacija laba, varot izstaigat.
Patologijaa ir redzeti sekciju sledzieni,kur konstatets ,ka cilvekam ir bijis infarkts.
Anamneze vinam nav,bet pec lielaka infarkta,kurs izraisijis peksnu navi ,sekcija atrod veca infarkta faktu.
Pasam viens pazistams sadi sudzejas,ka esot sapejis un pec 10gadiem vina sieva teica,ka esot miris .
Otrs infarkts bija pec 10gadiem,arsti teica,ka vinam jau viens mazs infarkts bijis sen.No sekcijas to pateica.
Sledziens ari bija atraitnei,prieks mirsanas dok.
Ja, var ari 15 gados,bet parasti pec 40it.
Jauniem ir bijusi sportistiem,cilvekiem ar sirdskaitem utml.
Jaunakais,ko esmu redzejis ar infarktu bija 40g.v. virietis , tiesa,tas bija sen.Tagad medicina nestradaju jau ilgi.
Par troponinu pareizi,veel ASAT, utml, bet tie var but ari no cita iemesla.
pingvins
Re: miokarda infarkts
10.09.2010 10:19
Nu ja jau meklē sev kādu sirds kreņķi, tad varu nomierināt- infarkts nav vienīgais, ir daudzas cits sirds slimības. Vai tik nebūsi no tiem, kuriem '' taisītas visādas analīzes- neko neuzrāda, ārsti ''muļķi''neko neatrod, bet noteikti ir kaut kas ar sirdi''...
Vārdu sakot biju magneetiskajaa rezonansē un uzrādīja šādus rezultātus . kāds var apskaidrot ko tas iisti noziimee un cik bistami tas ir un vai no tā var būt tādi simptomi kā piemēram spiedoša sajuta krutis brīžiem un ta ka durieni kruskurvi un kakla daljaa ,gruuta ieelpa. un bezspeks periodiski un dulla galva . man tika veikts muguras rengens ,kas uzradija kakla diskozi . varbuut tad no šiim abaam diagnozem var but tads sliktums ,ka iepriekš mineeju ? kur iisti griesties ? kardiogramma neko neuzraadiija un asins analiizes arii taapeec es ceru ka ar sirdi viss ir ok ! vai tomeer man vajg smalku iz meklee6anu sirdij un asinsvadiem . ? distonija tā laikam tomeer nav , ko man pirms mene6a aarsts pateica . ko varat piebilst ? kur man 6aada gadijumaa iisti griesties ,? pie kaadaa aarsta ?
rezultaati 6aadi ,veicu magnetisko rezonansi galvai ar asinsvadu programmu .-Ventrikulārā sistēma, bazālās cisternas neizmainītas, smadzeņu vielā patoloģiskas struktūras izmaiņas nesaskatu.

MRA – kreisajā pusē ACA A1 segments hipoplastisks, datus par aneirismu neiegūst.
(es atvainojos iepriek6eejaa tekstaa ,piemirsu iekopeet rezultaatus )
un vai tas vareetu buut raadiitaajs uz kaiutkaadu sirds vai asinsvadu slimiibu ? vai arii to jau uzreiz uzraada asins analiizees un kardiogrammaa ?
Taatad Joll ,kur griezties lai noskaidrotu vai tas infarkts ir bijis ? Jo man 2 reizes ir bijis ljoti slikti liidz neatliekamaas paliidziibas izsauk6anai , vardu sakot , saapes sirdii spiedo6as ,elpas truukums , ieelpa smaga , duurieni sirdii . taatad kardiogramma nevar to uzraadiit ,ja ? un kaa ar asins analiizeem ?
Pašlaik,diemžēl lai kaa es censtos baudiit dziivi un smieties ar draugiem kopaa man tas neizdodas,jo ik pa laikam taa spiedo6aa sajuuta,duurieni ,bezspeeks , un dullums ,,smagaa ieelpa un veel daudz kas cits :(
Laikam tiešām būs jābrauc pie kādiem dziedniekiem vai gaišregjiem , nevaru taa vairs dziivot , jo psihologiski es sevi katru dienu noskanjoju pozitiivi un visu laiku es domaaju pozotiivi un cen6os smaidiit , bet mani nepamet taa spiedo6aa sajuuta un paareejaas fiziskaas saapes :( pedeejaa laikaa arii zobu saapes . Tā lūk .
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 2?
Ziņa: