Jaunais budzets it ka priekslikumi esot.

Aizsāka joll 

Re: Jaunais budzets it ka priekslikumi esot.
27.09.2010 09:37
Iesniegumu Eiropas Ombudam ar parakstiem ir atbalstījuši aptuveni 50 000 Latvijas iedzīvotāju. Paldies visām organizācijām, kas atbalstīja SUSTENTO aicinājumu piedalīties parakstu vākšanā!
Iesniegumu plānots nosūtīt ar kurjeru no protesta akcijas, kas norisināsies 29.septembrī no plkst. 12:00 līdz 12:20 (pulcēšanās 11:45) pie EK pārstāvniecības Rīgā, Aspazijas bulvāris 28. Būsim priecīgi, ja iespējami daudz parakstītāju piedalīsies šajā pasākumā.

Pasakums oficiali registrets un atlauts.Ierodoties,ludzu ieverot sabiedriskas kartibas noteikumus un etikas normas.
Iespejams,pasakumu apmekles ari tadi cilveki,kas iebilst pret FM ieteikumu celt PVN medikamentiem un medicinas precem uz 21%.Ja ari Jus tas neapmierinatu, varat apmeklet pasakumus.
Pasakuma jaievero visparpienemtas etikas normas un sabiedriskaas kartibas noteikumi.
Masu mediji un manipulatori jums iestastijusi,ka neko nespesiet panakt, jums esot jasez maja un jakunkst?
Ka jus neko nepanaksiet un jasamierinas, vai ka pasakums ir partiju vai arodbiedribu kails atbalsts.
Tas,ko pauz mediji ne vienmer ir patiesiba.
Pasakumu ogranize ETUC ,atbalsta LR arodbiedribas,SUSTENTO un Pacientu Ombuds.
Latvijas valdiba un prese jums stasta,ka neesot izejas,valsts esot izvesta no krizes.

Luk,skatamies ieprieksejo Latvijas Brivo Arodbiedribu savienibas,Latvijas Darba Deveju Konfederacijas,Latvijas Pasvaldibu Savienibas,Latvijas Tirdzniecibas un rupniecibas kameras,Latvijas Pensionaru federacijas un Jaunais Laiks,Tautas Partija,TB LNNK ,Pilsoniska Savieniba ,Zalo un Zemnieku savieniba 2009.gada 11,junija vienojas par budzeta samazinajumiem.
Luk,piemers, Veselibas Ministrijai - minus 45miljoni Satiksmes Ministrijai -minus 4miljoni,Vides Ministrijai 1milj un citas talakas pozicijas.
Vai nav teicama solidaritate?

Ievietoju so,jo mani neapmierina iespejamaa PVN celsana Latvijaa medikamentiem un medicinas precem.
Ja ari Jus neapmierina sada iespejamiba vai stavoklis veselibas aprupe, vai metodes,ka risina budzeta jautajumus varat ierasties pasakumaa ,informejot savus radus,draugus,kolegus par so pasakumu.

Jums teiks,ka pasakumu organize partijas,ka nav verts piedalities,ka neko nepanaksiet.
Iespejams, daudzam organizacijam nemaz nepatiktu ,ja pasakumu apmekletu daudz cilveku.
Tadel tada ipatneja mediju attieksme pret akciju ar divainu pasniegsanas veidu.
Rietumos sadi pasakumi civilizeta un etiska veida notiek loti biezi, tiek ieverota likumdosana un uzvedibas normas.Sabiedriba aktivi piedalas savu tiesibu un velmju aizstaviba, gan iebilstot pret cenzuru masu medijos,gan pret nodoklu celsanu medikamentiem utml.
Pasakuma pilnaaks teksts www.sustento.lv
Domaju,ir verts padomat,vai verts sanemties un iebilst,vai sedet sava majaa un klusi vaideet,maksajot vairaak un sanemot mazak, ar vainas apzinu par savu eksistenci, luk balsoji,pasi vainigi, jadodas uz velesanam un jabalso par mazako launumu , utml.
Ja man butu iespeja atrasties Riga pasakuma laikaa, es to apmekletu, jo neatbalstu iespejamo PVN celsanu medikamentiem un veidu,ka LV lidz sim tiekot taupiits...
Iespejams,ja Jus velesieties samierinaties un neiebilst, Jums naksies velak par so pardomat,ieejot aptiekaas, slimnicaas un ta talak, tikai varbut bus jau par velu.
--
Re: Jaunais budzets it ka priekslikumi esot.
27.09.2010 09:40
SUSTENTO kategoriski iebilst pret līdzekļu atņemšanu kompensējamiem medikamentiem
Š.g. 2.septembrī tika izsūtīts sabiedrības plašsaziņas līdzekļiem paziņojums par to, ka LCĪVSO SUSTENTO izsaka visdziļāko sašutumu par 01.09.2010. publicēto Valsts funkciju auditoru ieteikumu samazināt valsts finansējumu kompensējamajiem medikamentiem par 7,4 miljoniem latu, lai ietaupītu līdzekļus valsts budžetā.

Luk,iespejamais patiesais taaa saucamais kompensacijas mehanisms, velk uz to pusi,kas bija pec pasvaldibu velesanam,vai ne?

Zinu, ka daudzi baidas komentet un izteikties,pat iespejams, runat ar kolegiem un draugiem.
Pazemiba un bailes varetu but iespiesta rakstura.Iestastits,ka neko nepanaksiet, ka pasakumus organize politiska partija,ka jums jaglabj latviesu valoda , naak komunisms un tautiba,ar ko mus biede 20 gadus.
Nolaizas rokas, iestenas un kunkst sava maja, sukstoties par cenam aptiekas,pie arsta un zobarsta, bet, ak vai , mes neko tur nevaram darit.

Iepriekseja komentara mineto pasakumu organize ETUC Eiropas arodbiedribas, nevis Latvijas iestades vai kur nu vel kaut kadas partijas.Vairakas organizacijas pasakumu atbalsta- SUSTENTO,Pacientu Ombuds.
Pasakuma misija ir ne tikai atgadinat par algam utml bet PAR VEIDU, UZ KA REKINA RISINA KRIZI.

Ja Jums nav bailes un ir velme, varbut sanemieties un atnakat.
Iesaku par pasakumu un to,kas vinu patiesiba organize informet visus draugus,kolegus un pazinas.
Latvijas medijos biezi paradas pazinojumi,ka it ka kada partija organize, komentari,ka prasis algas palielinajumu, visadi kunksti,ka neko nespes panakt.
Iespejams, tads ari ir merkis---- panakt lai Jus domatu ,ka neko nespejat panakt un sedetu majaas,sagaidot planotos valdibas lemumus klusejot.Vel mediji saka,ka Jums jabalso par vienu vai otru partiju, ka jus esat vainigi un neko nepanaksiet, ka nav izejas utml.Tiem kas to raksta, maksa darba algu par to.
Ielagojiet to.
Man Latvijaa darba algu nemaksa neviens, arodbiedribas un partijas nesastavu.
Neatbalstu PVN palielinajumu medikamentiem un to,uz ka rekina Latvijaa tiek un tiks taupits.
Re: Jaunais budzets it ka priekslikumi esot.
28.09.2010 06:23
Ja, acimredzami maz kas interesejas par kadam norisem ap nodokliem un medicinu Latvijaa.Nu ko, sagaidam PVN celsanu, un citus jaukumus.Tikai, ne visi, kam japerk tie mediamenti, paliks un kritis celos kopa ar Jusu valdibu ,ies uz koncertiem un balsos par Jusu koalicijas latviskuma glabsanai piecisu un visadas muzikas.
Partika un medikamenti jau tagad daudzas valstis letaki ka LV un ne visi ir tadi,kas nevar atlauties atstat LV.
Ta,ka varat palikt maja un barot 4 gadus savas vienotibas murgus.
http://www.financenet.lv/viedokli/348242-no_nodoklu_celsanas_nevares_izvairities
21%,par tematu raksts
Re: Jaunais budzets it ka priekslikumi esot.
08.10.2010 05:53
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/article.php?id=34516391
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 16?
Ziņa: