Locekļa nestāvēšana

Aizsāka Janis1 

Janis1
Locekļa nestāvēšana
03.12.2010 09:26
Labrit!
Pirms kaadiem 3 meenesiem man bija varikoceeles operaacija ar laporoskopiju. Peec taas nekaadas probleemas un arii pirms tam nekad nekas taads nav bijis, vienmeer staaveejis kad vajag un arii kad nevajag, bet nu jau kaadu briidi noveeroju, ka ar lielaam piepuuleem ir gruuti dabuut stingru, pat esot gultaa ar savu miiloto, ja nu vienu reizi sanaak, tad otru prakstiski nevar pierunaat. Esmu satraucies par sho lietu, jo tomeer tas ir svariigi. Paliidziet luudzu saprast, kas vareetu buut par vainu. Paldies!
Janis1
Re: Locekļa nestāvēšana
03.12.2010 11:57
Tagad saprotu kas par vainu-tas ir no stresa, kas radies jau kaadu laiku attieciibu deel. Attieciibaas ar otru pusi viss ir kaartiibaa, bet biezi vien noslogoju savu praatu ar nevajadziigaam domaam, kas rada stresu un liidzarto ir probleemas tajaa zinjaa. Ir paaris dienas atpakal bijis taa, ka nevaru aizmigt vai normaali guleet, jo kaajas un arii citur kermenii sajuuta, kaa mazas skudrinas skraidiitu, kaajas taadas arii, ka nevar normaali mieriigas notureet, gribas piecelties un izkustinaat. Kaa lai tieku valjaa no shiis probleemas?
jojo
Re: Locekļa nestāvēšana
03.12.2010 14:40
es ieteiktu aiziet pie neirologa. Jo sajūtas par tām skudriņām var būt arī neiroloģiskas dabas..Traucēta asinsrite un tā
br
Re: Locekļa nestāvēšana
03.12.2010 17:54
varbūt nemierīgo kāju sindroms? pagooglee...
Re: Locekļa nestāvēšana
04.12.2010 14:00
Vajadzētu aiziet pie ģimenes ārsta un parunāt. Ja ir bijusi varikocēle, tas norāda uz vēnu vārstuļu vājumu. Smagums varētu būt no kāju vēnu varikozes sākuma stadijā. Kā ir ar kāju vēnām? Kas ir par darbu? Ilgi jāpavada uz kājām? Pie viena pastāsti par aptuveno vecumu , augumu , svaru. Veiksmi un veselību.
Janis1
Re: Locekļa nestāvēšana
07.12.2010 12:39
Ar kaaju veenaam viss kaartiibaa. Darbs ir seedosh, darba dienas laikaa sanaak maz staigaat, peec darba gan sanaak staigaat arii normaali. Vecums 23, 190 un svars aptuveni 74.
Nu jau jaasaka, ka tas ir paargaajis un viss kaartiibaa. Tik vienalga - nav taa kaa bija agraak, ka pie uzbudinaajuma loceklis staav kaa vajag un ir liidz galam stingrs, tagad ir stingrs kad vajag, bet seksa laikaa nav tik cik vajag buut un tas traucee shajaa lietaa.
Re: Locekļa nestāvēšana
07.12.2010 17:27
Svars liecina par spēcīgu libido.Domāju, ka tās ir stresa un operācijas sekas. Noņemt stresu. Nedaudz pipariņus, ķiplociņus(ar tiem uzmanīgi, bojā aknas). Šokolāde. Rieksti. Padzer Eleuterokoka preperātus Tribestan pluss. Tos kopā nevajag.Pārāk spēcīgi. Jākontrolē spiediens. Uz nakti lietots Tribestans var traucēt miegu. Miegs ir spēcīgs pretstresa un pretvēža līdzeklis. Mazāk alus un vīna. Pārbaudi erogēnās zonas un palūdz partnerei tās iedarbināt.Sevišķi fāzes otrajā daļā.Iemācies novest līdz orgasmam draudzeni ātrāk. Tas uzbudina.
Mēģini atpūsties. Izvairīties no ilgstošas sēdēšanas. Pārtraukumi ,fizkultūra uz sēžas muskuļiem, kāju celšanas -nolaišanas vingrinājumi regulāri, ik pēc 50 minūšu sēdēšanas. . Jāpārbauda prostata. Pēdējā laikā sakarā ar sēdešanu pie datora, nospiedošs apģērbs u.c., palielinājies jauniem puišiem prostatīts ,salīdzinot ar agrākiem laikiem, Sevišķi ja esi bijis armijā un tur stulbi priekšnieki apsaldē puišu pariktes. Ja darba laikā skaties erotiku un neseko noplūde. Pie laba urologa var parunāt par libido. Labs urologs Gaiļos. Dr .Knipšis.
Lai veselība un ''Celtspēja"'



Edited 2 time(s). Last edit at 01.01.2011 15:16 by Mazdakteris1.
nesaprastais
Re: Locekļa nestāvēšana
31.12.2010 15:39
Sveiki.Varbūt kāds kaut ko varētu ieteikt un kādam ir bijusi pieredze, jautājums būs par dzimumlocekļa kārtīgu nestāvēšanu, ar kādām zālēm to varētu likvidēt un palielināt testoterona līmeni asinīs?Provirons?Mazdakteri varbūt tu vari palīdzēt .Paldies
Re: Locekļa nestāvēšana
01.01.2011 15:20
Par šo jautājumu jārunā ar savu urologu vai seksologu. Ir jāredz pacients! Jāuzdod desmitiem jautājumu. Jāzin vecums,svars, augums. Dzīves veids.Iespējamās intoksikācijas.Uzturs. Psihiskais stāvoklis. Darba un atpūtas režīms. Zāļu iedarbības īpatnības.
Lai veiksme.
nesaprastais
Re: Locekļa nestāvēšana
01.01.2011 21:52
bet ja nevēlos iet pie ārstiem, nu nav jau ka nestāvētu un nevarētu nodarboties ar sex, bet man pašam gribas vēl cietāku\jaudīgāku.Ir varbūt kaut kādas stimulējošas tējas vai kas tml?
Re: Locekļa nestāvēšana
04.01.2011 01:23
jaeed katru dienu pa vienam kivi un 3 - 4 paipalu olas
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 09:26
Sveiki!

Varbut kāds var dot kādu padomu?
Tad nu tā: Man 35. Bija radušās problēmas ar erekciju un uz tā fona izveidojās depresīvs nomākts garastāvoklis, bailes par attiecībām - nu kā tas mēdz būt Biju pie sexopataloga, kurš parakstīja antidepresantu - zoloftu. To zoloftu ko ārsts bija izrakstījis nevarēju panest - vienkārši nedēļu nevarēju aizmigt, pašsajuta pa dienu it kā laba, bet cik tad ilgi motors to izturētu. Zoloftu man nomainija pret valdoxanu. Sākumā bija baigi labi - i miegs bija i vēlēšanās pēc sexa i garastāvoklis oki. Bet pēc to liktenīgo divu nedēļu lietošanas, 31. decembrī kā sākās kaut kada trauksme tā tagad ar katru dienu sūdīgāk paliek. Zudušas vispār da jebkādas intereses, nav atetīte, zinu, ka slikti, bet esmu sācis pastiprināti smēķēt, kaut iepriekš smēķēju ļoti maz!!! Dzeru magniju, tribestānu, jo samērā zems testosterona līmenis. Sāku nopietni domāt vai vispār nafig nemest nost tos antidepresantus - iedzert vienkārši vakarā kādu kokci... Vakar zvanīju ģimenes ārstei un vaicāju ko darīt. Man parakstīja adaptolu pa dienu un fenozepāmu vakarā, bet valdoxanu turpināt lietot. Jāsaka, ka esmu pierakstījies pie urologa, bet tas būs vēl pēc pāris nedēļām. Baidos ja šitā turpināsies tad, kad tikšu pie viņa man vairs neko nevajadzēs...
Varbut mest tās zāles malā, mēģināt tikt galā pašam ar saviem tarakāniem galvā, paciesties pāris nedēļas, kamēr tikšu pie urologa...



Edited 2 time(s). Last edit at 06.01.2011 09:48 by Apcis.
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 10:02
normāli vispirms būtu iet pie urologa. ja nav iekaisuma un citas problēmas, tad pēc tam var kārtot galvu.

visām psihotropajām zālēm ir blaknes, ne visas visiem der. zoloft uzreiz vajadzēja kopā ar adaptolu, sākumā tā var būt, pēc 1 ned. nevar pateikt, ka zāles neder.

bet labāk būtu meklēt psihoterapeitu, kas specializējies sexa problēmās un kurš vajadzības gadījumā var izrakstīt arī medikamentus (ir arī psihiatrs) vai kurš var ieteikt labu psihiatru. visticamāk, ja pie urologa viss ok, tad tā ir ar sarunām, ne uzreiz ar zālēm risināma lieta.

psihotropās zāles ir absolūti pēdējais moments, jo neveicina cēloņu meklēšanu paša spēkiem. trankvilizatorus vēlams lietot īslaicīgi, antidepresanti kursu veidā, mētāties nav labi. ja nu ir ļoti slikti, tad antidepresanti noteikti ir labāki par alko un smēķēšanu, jo pēdējie depresiju ar laiku padziļinās. adaptols parasti labi noņem tieksmi.

jāsaprot arī, ka šādas lietas nevar atrisināt pāris nedēļu laikā. iespējams, ka ir kādi apstāļi dzīvē, kas tādu situāciju un sajūtas veicina. kas notiek pēdējā laikā, kādas neveiksmes utt. pašam jādomā, to grūti uzminēt. visticamāk, ka kaut kas jāmaina, dzīvesveids, darbs, attiecības. daudz jautājumu...



Edited 1 time(s). Last edit at 06.01.2011 10:08 by Runcene.
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 10:33
Nezinu, man analīzēs ļoti zems testosterona līmenis 3,0 ng/Ml un augsts SHBG 57 nmol/L, pieļauju, ka tas varētu būt arī par iemeslu, kam klāt nāk nepārliecinātība par savām spējām. Ar partneri viss ir kārtībā, par dzīvi un darbu arī līdz šim nesūdzējos, nebija tā ka kaut kādas problēmas būtu gruzījušas.

Bet ko darīt tagad??? Man šausmīgi nepatīk tāds apdauzīts stāvoklis, kad vispār neko negribas un nevaru pat tā īsti domas salikt... Neesmu žūpa pa dienu nedzeru un lāpīties arī nelāpos, tāpēc man tādas izjūtas, ka šitās pāris nedēļas man vieglāk būtu vakarā kādu glāzi iedzert, miegam... tad vismaz pa dienu var mēģināt sakārtot domas ar "savām" smadzenēm, jo tagad tāda sajūta, ka es neesmu es... Esmu pat aizdomājies, vai neaiziet pie kāda dziednieka...
Varbūt tagad mest malā tās zāles, pagaidīt ko saka urologs, varbūt tomēr problēmas pamatā ir hormoni... un tad, ja tas būs nepieciešams sākt visu šito psiho tā "gramotna" no jauna... jo tak fenozepāms tas tak ir pilnīgs ČAU, tur tak ne sex vairs neeksistē, ne draugi ne jebkādas izklaides...

P.S. kādu īsti tieksmi noņem adaptols.... ?



Edited 2 time(s). Last edit at 06.01.2011 10:41 by Apcis.
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 10:40
ir labāki miega līdzekļi, piem. stilnox, somnols, ģimenes ārstam to vajadzētu zināt, pēc tiem parasti nav ČAU. tāpēc bildu, ka labu specu vajag. fenazepams ir tanšu zāle, vecs medikaments.

es gan teiktu, ka arī hormonu pamatā ir psiho, bet tur var būt smalkas, uzreiz nenotveramas nianses, sākumā var vajadzēt i urologu, i psihu, kas ir cilvēciski patīkams kā uzticības persona; tas vienmēr ļoti svarīgi.
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 10:41
ja pasaules uzskats ir tāds, vari iet arī pie dziednieka, pie homeopāta, pie mācītāja, nodarboties ar jogu, meditāciju vai jebko, kas izklausās pašam pieņemami.
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 10:50
Neilgi pirms tam biju ievērojis dietu un diezgan strauji kādos 4 mēnešos nometu svaru bija 85, tagad 67, esmu 183 garš, arī ešanas paradumi laikam var tos hormonus ietekmēt... nu tur jau skaidrs, ka jāskatās...

Es jau saprotu, ka vajag urologu un tad ja vajag psihu, bet tieku ar analīzēm un sonografiju tikai 18.datumā pie viņa, ko man lidz tam darīt, esmu neziņā, lietot vai ne, jo reāli ar katru dienu jutos sliktāk, nespēju uz lietām reāli paskatīties, jo nav skaidru domu ne depresīvu (kā tas būtu neko nelietojot), ne pozitīvu... NAV NEKĀ TUKŠUMS... :( Mums ieplānots neliels ceļojums nākmās brīvdienas, bet es tak šitādā komā ne par kādu izklaidi nespēju domāt un nevēlos...



Edited 2 time(s). Last edit at 06.01.2011 10:59 by Apcis.
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 10:51
Nu ne pušlotājiem īsti neticu, tas tā murgaina ideja...
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 11:14
varbūt ir vērts apskatīties to miega problēmu, ģim. ārsts var izrakstīt to pašu stilnox, visu tāpat uzreiz neatrisināsi, jāņem pirmais, kas uztrauc visvairāk.

varbūt vairāk uztrauc kas cits...
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 11:25
Sākumā satrauca, tas ka šitās lažas dēļ izjuks attiecības...
bet šitādā komatozā stāvoklī man sāk viss palikt vienaldzīgs un tas man tagad galīgi nepatīk... nezinu vai būt par zombiju ir labāk kā izjust, lai arī kādas, bet manas emocijas, tad vismaz var kaut kā mēģināt tās iespaidot... pie tam man notām ripām tagad ir pat kaut kādas pilnīgi fiziski nepatīkamas sajūtas, tas tak nav normāli, ka krūtīs stāv kmols kurš žmiedz pilnīgi nost, ka neko nevar norīt, kā kaut ko nedaudz paēd tad liekas ka sirds pa muti izleks un karstumi nāk virsū...
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 11:32
kamols toč nav no ripām, bet no depresijas...

bet jāsāk ar kaut ko vienu, "laža", kā jau bildu, nav nedz nedēļas, nedz meneša jautājums.
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 11:44
vienkārši man nav īsti pārliecība, ka šis ir īstais ceļš, ka es drusku līki sāku vajadzēja uzreiz iet pie ģimenes ārsta un urologa... un, ka tagad ir sliktāk nekā bija.... tie hormoni jau ari laikam nevar dēļ depresijas nokrist zem plintusa pa pāris nedēļām.
Šobrīd nesaprotu vai ir jēga ēst stipras psihi ietekmējošas zāles, ja man ar katru dienu paliek sliktāk?



Edited 1 time(s). Last edit at 06.01.2011 11:52 by Apcis.
Re: Locekļa nestāvēšana
06.01.2011 12:01
nu bet tad vajag steidzīgi kaut kur doties, visu nokavēto var atgūt.

tās salīdzinoši nav stipras zāles, no stiprām Tev acis būtu otrādi.
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Svars liecina par spēcīgu libido.Domāju, ka
> tās ir stresa un operācijas sekas. Noņemt
> stresu. Nedaudz pipariņus, ķiplociņus(ar tiem
> uzmanīgi, bojā aknas). Šokolāde. Rieksti.
> Padzer Eleuterokoka preperātus Tribestan pluss.
> Tos kopā nevajag.Pārāk spēcīgi. Jākontrolē
> spiediens. Uz nakti lietots Tribestans var
> traucēt miegu. Miegs ir spēcīgs pretstresa un
> pretvēža līdzeklis. Mazāk alus un vīna.
> Pārbaudi erogēnās zonas un palūdz partnerei
> tās iedarbināt.Sevišķi fāzes otrajā
> daļā.Iemācies novest līdz orgasmam draudzeni
> ātrāk. Tas uzbudina.
> Mēģini atpūsties. Izvairīties no ilgstošas
> sēdēšanas. Pārtraukumi ,fizkultūra uz sēžas
> muskuļiem, kāju celšanas -nolaišanas
> vingrinājumi regulāri, ik pēc 50 minūšu
> sēdēšanas. . Jāpārbauda prostata. Pēdējā
> laikā sakarā ar sēdešanu pie datora,
> nospiedošs apģērbs u.c., palielinājies
> jauniem puišiem prostatīts ,salīdzinot ar
> agrākiem laikiem, Sevišķi ja esi bijis armijā
> un tur stulbi priekšnieki apsaldē puišu
> pariktes. Ja darba laikā skaties erotiku un
> neseko noplūde. Pie laba urologa var parunāt par
> libido. Labs urologs Gaiļos. Dr .Knipšis.
> Lai veselība un ''Celtspēja"'
lieto ZOLOFTU. vis ir ok. nevajag letot regulari. pirms 3-4 stundam pirms seksu. nevajag ari dzert veselu tablete, petik ar 1°/3 dalinju. bet protams vajag aiziet pie androloga vai labu urologu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 14?
Ziņa: