Aizkuņģa dziedzeris

Aizsāka enfuego 

Aizkuņģa dziedzeris
04.01.2011 18:03
kas veic aizkuņģa dziedzera pārbaudi,un kā to pārbaudi sauc??
gici
Re: Aizkuņģa dziedzeris
04.01.2011 19:13
Pankreatogrāfija, varētu būt kautkas līdzīgs kobrai. Lai nebūtu nepatīkamās sajūtas šo izmeklējumu veic intravenozā narkozē
Re: Aizkuņģa dziedzeris
04.01.2011 21:01
bet endoskopija arī riju to kobru, tas nau tas pats kas aizkuņģa dziedzera kobra??? Un man to narkozi arī endoskopijā taisīja!
Re: Aizkuņģa dziedzeris
04.01.2011 21:04
Pankreatogrāfija, tādu kobru googlēēē neuzrāda!
Re: Aizkuņģa dziedzeris
04.01.2011 21:21
Nu pankreatogrāfija ir jau ļoti specifisks izmeklējums, ko neveic pie parastas pārbaudes, līdz tam ir daudzi miermīlīgāki paņēmieni, kā asins analīze, ultrasonogrāfija, magnētiskā rezonanse.
Dodies pie gastroenterologa - tas pats atbild arī par aizkuņģa dziedzeri.
Ar tām sāpēm tā viņš ir, man arī sāp kreisajā pusē, mēdz sākties pēc spēcīgākas ietusēšanas, it kā viss ir pamatīgi pārbaudīts un atzīts, ka nekas nekaiš, bet prāts nav īsti mierīgs. No vienas puses negribas kļūt par hipohondriķi, bet tādas sāpes ir biedējošas un arī lasīts, ka aizkuņģa dziedzera problēmas ne vienmēr ir tik viegli sākuma stadijā konstatēt.
Bet nu, neko daudz jau tur nevar pasākt - atrodi labu gastroenterologu, izstāsti smalki savu bēdu (tā nu ir, ka ārsti reizēm īsti negrib ieklausīties...), izej kārtīgu pārbaudi - ja neko neatrod, tad jāpieņem, ka tā arī ir, jo, kā var secināt no bēdu stāstiem dažādos citvalodu medicīnas forumos, neizskaidrojamas iekšu sāpes ir samērā plaši izplatītas...
Un vēl - "iekšas", lai cik tas neticami, ir ļoti ļoti cieši ar galvu saistītas un tur nudien ļoti bieži izpaužas psihosomātika.
Re: Aizkuņģa dziedzeris
05.01.2011 18:42
Ko? Bet diemžēl, man sāpes parādās pirmās un pēc tam doma, nejau es domāju ka sāp un tad arī sāk sāpēt!
Re: Aizkuņģa dziedzeris
23.02.2013 23:31
nu man ir visu laiku sapes kreisaja pusē, citreiz loti specigas, reizem pat teiktu ka sirds saap, bet taa nav, man arsts teica, ka tas sapes katram cilvekam ir atskirigas, un ka sap tur neko pat isti neizsaka. katrs organisms ir tik dazads, un nervu tik daudz, eju pie arsta, b et es nezinu kur vina grib mnai ielikt, vina uzrakstija, ka ķipa konkremeti aizkunga dziedzera kanālā, gastroendurits, u.c. problemas. man liekas katrs labakais variants, ir gimenesatrast arstu kam tu uzticies un vari visu izstastit, jo ari pati daktere visu laiku ir teiksusi, ka tas iesakums ir meklejams psihē, un vispar ka cilveks jutas garīgi. labakais ir nearsteties pasam, bet tomer arsta uzraudzibā un uzticet visu, pat bedas, un viss azud ka nebijis.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 3?
Ziņa: