Homeopâtiskâ aptieka

Aizsāka loli 

dakteris
Re: Homeopâtiskâ aptieka
11.09.2004 18:42
to dr.asistentam Raimondam- varbût drusku jâpastudç medicîna vairâk un arî homeopâtija, bet nevis jâdod dezinformâcija citiem . Ïoti neglîti.
novçlu Jums pasdtudçt medicînu - netikai medicînas skolas ietvaros.
Igors Kudrjavcevs
Re: Homeopâtiskâ aptieka
11.09.2004 18:51
Rîgâ interesç? Skolas 14 (ieeja no Lâèplçða ielas) un Biíernieku 12 (tâs pirmâs aptiekas filiâle). Vçl daudz homeopâtisko preparâtu ir parastajâs aptiekâs - piem., vâcu firmas HEEL preparâti, kuri palîdz pie daudzâm kaitçm, arî amerikâòu BIOLINE - ideâli pie alerìijâm, gripas, nervozitâtes utt.
Veiksmi!
Igors Kudrjavcevs
Re: Homeopâtiskâ aptieka
11.09.2004 19:00
To Dakteris. Paldies!
Esmu jau kopð 1990 ârsts-homeopâts. Laikam mûsu veselîbas ministrija, kad apstiprinâja homeopâtiju kâ ârstniecisko metodi, kïûdijâs... Bet kas par zinâtniskiem datiem un pieradîjumiem - to ir tik daudz, ka daþi neticîgie var nepaspet viena vakarâ laikâ to visu izlasît. Homeopâtija ir medicînas sastâvdaïa gandrîz visâs valstîs. Tur tie stulbie profesoriòi, kas strâdâ homeopâtijas institûtos, arî kïûdâs?
Ja pavisam nopietni - mçs diskutçjam par to, par ko civilizçtâ pasaulç jau sen nediskutç. Homeopâtijas kritika bija attîstîta Padomijâ. Kopð tiem laikiem daudz kas ir mainijies.
Dr.asist. Raimonds
Re: Homeopâtiskâ aptieka
13.09.2004 23:51
Ne velti es jau rakstiju sos teikumus nobeiguma.

"Dazi to aiztaves pat ar putam pie mutes. Par so "terapiju" stridas jau daudz gadus. Nevar ne pieradit efektu, ne to noliegt uz visiem 100.

Mana attieksme neitrala."

Ta tada ari paliks. Tikai es piebildisu VESI NEITRALA. Ka macija, to izpauzu. Macija jau ne pasi sliktakie dakteri. Pats es par to lietu lasiju ari. Secinaju. Ka homeopatija dazos gadijumos ir svariga un noderiga. Ja pavisam atklati, tad domaju ka tai pat japateicas, ziniet par ko? Ta nonem no tradicionalas medicinas tos tukstosus pacientus kuriem nu nav jau isti to slimibu.
Var meginiet apgalvot ka realas kimisko vielu "pedas" udeni var lidzet ka kimiska, vai labak pateiksim iedarbiga viela. Ludzu nejaukt ar ta saucamiem ''Homeopatiskiem" lidzekliem kuriem medikamentu devas nu nav isti homeopatiskas, tas jau uz robezas ar normalam.

Es nestridos. Ta ir diskusija.

p.s.

Stridi ir visa pasaule.
Re
Re: Homeopâtiskâ aptieka
16.09.2004 11:27
http://www.homeopatija.lv/homeopatija.php
Dakter, bet kadas zales pret saslimsanu dzert grutniecem, ja slimo? Tikai homeopâtiju.
Re: Homeopâtiskâ aptieka
20.09.2004 00:13
?
Un ja dabuj plausu karsoni? Ari? )))

Homeopâts.
Re: Homeopâtiskâ aptieka
20.09.2004 10:09
to Marta.
Bieþâkie grûtniecîbas laikâ novçrojamie simptomi ir sirds -asinsrites sistçmas traucçjumi, nervozitâte, herpes, ançmija, muguras un locîtavu sâpes, miega traucçjumi un maksts infekcija. Vairums íîmisko preparâtu iet cauri placentârai barjerai un, tâtad apdraud, augli. Ðeit vislabâk noder homeopâtiskie preparâti, kuri nenodarîs pâri ne grûtniecei, ne auglim.
Sievietes veselîbai ir izðíiroða nozîme grûtniecîbas un dzemdîbu laikâ. Ja grûtniecîbas laikâ un pirms tâs sieviete lietojusi tikai veselîgas lietas un vajadzîbas gadîjumâ homeopâtiskos preparâtus, ârsti novçro mazâk dzemdîbu komplikâciju un bçrni dzimst veselâki.
Ja dzemdîbâs nepiecieðama íirurìiska iejaukðanâs, tad homeopâtiskie preparâti palîdzçs izvairîties no komplikâcijâm un saîsinâs atveseïoðanâs laiku.
Arî zîdîðanas periodâ var palîdzçt homeopâtija. Mastîts (piena dziedzera iekaisums) ir nereta problçma, kuras risinâðanâ íîmiskie preparâti var kaitçt bçrnam.
Bet nezinot konkrçti kas Tev, Marta, kaið, neviens Tev ðeit neko nevar ieteikt. Apmeklç ârstu homeopâtu, viòð Tev arî izrakstîs nepiecieðamos homeopâtiskos lîdzekïus.
ai
Re: Homeopâtiskâ aptieka
20.09.2004 11:15
Piekrîtu Homeopâtei.
Re: Homeopâtiskâ aptieka
20.09.2004 15:54
to Homeopâts
Te ir medicinas forums. Ludzu "nepudri ljudam mozgi"

to all
Vai interneta ir sarlotanu forums? Drosi vien ir. Homeopats ei uz to, labi?
Jus normali pludza, jus nesapratat. Ludzam jau tiesi.

ineshuks
Re: Homeopâtiskâ aptieka
20.09.2004 16:26
Nu nevajag Raimond tik asi. Ir jau arii homeopaatijai sava vieta.
Re: Homeopâtiskâ aptieka
20.09.2004 16:42
Var tachu liidztekus mieriigi pastaaveet arii dazhaadi viedoklji un dazhaadi aarstnieciibas panjeemieni, protams, neiet runa par izplatiitaajiem shkjiiviishu dancinaataajiem un pesteljotaajiem! Es domaaju profesionaaljus!
biz
Re: Homeopâtiskâ aptieka
20.09.2004 20:49
Dr.asistentam Raimondam. Vai homeopaatija neattiecas uz mediciinu?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 11?
Ziņa: