Sāpes celī.

Aizsāka poga 

Sāpes celī.
16.01.2011 07:49
Vakar izbraukumā nostaigāju ap 15 km, tad sāka sāpēt celis. Brīžiem bija situācijas, kad paiet nebija iespējams. Kas tur varētu sāpēt? Ko vajadzētu darīt? Apsaitēt? Kaut ko uzsmērēt? Lūdzu, palīdziet!!!!!!!!
Re: Sāpes celī.
16.01.2011 17:29
Jāzin vecums,dzimums,svars,augums. Vai ir bijušas līdzīgas saslimšanas. Jāredz celis.Vai ir vietejais uztūkums. Nevar mīlīši atbildēt uz jautājumiem, kas sastāv no viena teikuma. Kurā ceļa malā sāp vairāk.Vai ir traucēta saliekšanas kustība?
Vispār, varētu būt meniska vaina. Kādā pakāpē, nosaka sīkāka izmeklāšana. Jāiet pie sava ģimenes ārsta.Pagaidām- ceļa fiksācija un kāda pretiekaisuma tablete. Var lietot kādu pretsāpju smēri, ja nav pret visu to alerģija.
Veiksmi.



Edited 1 time(s). Last edit at 16.01.2011 17:30 by Mazdakteris1.
Re: Sāpes celī.
26.01.2011 14:08
Man ir 25 gadi, sieviete, augums 172cm, svars ap 55kg. Līdzīgas saslimšanas nav bijušas. Tikai vienu reizi vakarā arī iesāpējās tā uz dažām minūtēm, bet tā kā drīz nokļuvu mājās, tad to drīz arī aizmirsu. Uztūkums nebija. Sāpēja, liekas, abās pusēs celim, bet precīzi nevaru pateikt. Bija tā, ka ejot sāka sāpēt, tad sāpju dēļ apstājos. Pēc dažām minūtēm lēnā gaitā varēju turpināt iet. Pēc tam atkal vajadzēja laiciņu, lai saņemtos iet tālāk. Sāpēja pie kājas saliekšanas. Ja nekustināju kāju, tad nesāpēja. Nākamajā dienā vēl mazliet tikai bija jūtams, pēc tam sāpes pilnībā pārgāja. Bet tomēr gribētos zināt, kas tas ir un vai tas ir kas vērā ņemams, vai vienkārši no slodzes un satraukumam nav pamata?
Re: Sāpes celī.
26.01.2011 14:15
"Bet tomēr gribētos zināt, kas tas ir un vai tas ir kas vērā ņemams, vai vienkārši no slodzes un satraukumam nav pamata?"

pie ārsta jādodas. pilnīgi nav foruma līmeņa jautājums.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 4?
Ziņa: