sejas nerva iekaisums Bella paralize

Aizsāka katie 

Vai kaads luudzu nevar ieteikt tieshaam labu neirologu? jau meenesi ciinos, bet rezultaatu nekaadu :( vai kaadam ar ir bijusi pus sejas paralize no nerva iekaisuma?
zinu, ka mazliet sabiedēšu, un nezinu, kas un kā Tev noteicis diagnozi, kādas pārbaudes taisītas - draugam vasarā kļuva nejūtīga viena žokļa daļa, tad augstāk .. tipa nervs apsaldēts, bet neatgāja. Ārsts uzreiz ielika Gaiļezerā uz izmeklēšanu, diagnoze - laima slimība. Uz šo analīzes izdomāja uztaisīt neuzreiz, un izrādījās bingo, izārstējās, protams, ātri. Protams, tagad nav vasara un ērces cerams izmira kailsalā, bet nu šāda pieredze ir. Veseļojies. Labus neirologus te visos forumos iesaka - pameklē.
pret eerceem esmu poteejusies, taa kaa nevareetu buut.
Re: sejas nerva iekaisums Bella paralize
21.01.2011 19:39
pret šito zvēru nevienu nepotē, potē pret encefalītu.
paldies liels! aizskreju jau analizes nodot!
Davai, turies! Toreiz to puisi ielika slimnīcā un taisīja analīzes uz visu ko , līdz pēc dažām dienām izdomāja uz laima slimību uztaisīt. Tā ir ārsta kompetence, ja neko neatrod, tiešām ir daudz forumu, kur ieteikti labi neirologi. Vēlams, iet pie kāda, kas strādā slimnīcā, viņi visu ko tur ir atskatījušies. Ja kāds ir kādā medicīnas iestādē, apskaties, vai strādā slimnīcā arī. Tas attiecas uz jebkuras specialitātes ārstu.
paldies! es biju pie 2iem neirologiem, bez jebkadam analizem, citam parbaudem pateica, ka sejas nerva iekaisums. bus jakljust pasjai par aarstu. analizes bus 1dien. ceru, ka bus labi.
taatad:
IgM 9.1 < 18 AU/Ml rezultatu interpret. negativs<18, robezjvertiba 18-22, pozitivs>22
IgG <5.0 <10 AU/Ml rezultatu interpret. negativs<10, robezvertiba 10-15, pozitivs >15
vai pareizi saprotu, ka laima slimiba man nav?
Re: sejas nerva iekaisums Bella paralize
22.01.2011 16:54
jā, saproti pareizi.
paldies ;)
Klau, ko saka tavs ģimenes ārsts - nevar ieteikt, ko darīt, kur un pie kā griezties?
Mums to puisi uzreiz slimnīcā ielika.
neko nesaka, ka jaagaida, nervs atjaunojas apmeram 1mm dienaa.. to pashu neirologs. esmu bijusi uz adatu terapiju taa neliidz.
Re: sejas nerva iekaisums Bella paralize
23.01.2011 12:16
ir dzirdeets, ka shis process pat pusgadu aiznjem... un ir dzirdeets, ka nekad nepaariet taa paraliize...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 7?
Ziņa: