Nestāv...

Aizsāka L.Vija 

Nestāv...
25.01.2011 16:58
Sveiki! Esmu mazliet nobažijusies par mana un drauga seksualajām attiecībām. Esam pazistami jau kadu laiku, satiekamies reti un dažkārt steigā, bet esam sašutuši, ka tieši šajā brīdī DRAUDZIŅŠ atsakās mīlēties. Neesam jau vairs tīņi un saprotam, ka dzīves ritms un problēmas mēdz darīt savu, bet šī problēma psiholoģiski grauj manu vīrieti. Esam pacietīgi un mēģinām šo problēmu risināt paši, bet varbūt ir jāmeklē speciālista palīdzība?!
Esmu pirmā sieviete ar kuru manam vīrietim ir šādas problēmas varbūt vaine ir manī?
Re: Nestāv...
25.01.2011 17:54
nestāvēšana jau nu riktīgi ir galvā, ja vien nav iekaisuma...

varbūt viņam bija obloms iepr. attiec., varbūt kādi citi dzīves stresi, varbūt Tu viņam kaut ko atgādini, varbūt kaut ko nejauku, kaut nejauši, pateici.

mani aizkavē vārds "sašutuši"... dzīvē ir ķezas, kas šitā nerisinās, un konkrētā jau nu pavisam ne. arī steiga var būt pie vainas, jo tad sanāk, ka jāstāv uz līdakas pavēli.

ja saviem spēkiem nesanāk, tad seksologs vai pāru psihoterapeits. dažkārt zemapziņa met tādus lokus, kurus paši nevar tik viegli pamanīt.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.01.2011 17:55 by Runcene.
Re: Nestāv...
25.01.2011 21:14
Nu savā iepriekšējā laulības dzīvē manam vīritim seks vairāk bijis bez emocijām un mīļuma. Mūsu attiec. sākās tieši ar lielu sapratni un ļoti emocionāli. Esmu domājusi, varbūt vaine ir kaut kur šajā lietā. (galvā)
Re: Nestāv...
25.01.2011 21:41
...ja fiksais sekss, kur jumpravas galva tiek iespiesta skapja durīs, lindraki parauti uz augšu, biksiņas nolaistas uz ceļiem un...nja...:)

...slimas rokas vai mute maza???...



Edited 1 time(s). Last edit at 25.01.2011 21:42 by madcynics.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 22?
Ziņa: