Nātrene.

Aizsāka serea 

Nātrene.
30.01.2011 12:30
Sveiki!
Nu vairs nesaprotu, ko darīt. Ir alerģiska reakcija no zālēm. Sameta pamatīgu nātreni ar vēl pamatīgāku niezi. Spēros pie sava ģimenes ārsta. Nozīmēja 5 dienu potēšanās kursu - Tavegyl dibenā, kaļķis + C vit, kā arī dexamethason vēnā. Plus vēl Claritine tablete vakarā. Ir bijušas 4 potēšanās tūres, nieze nedaudz mazinājusies, bet nātrene klejo pa visu ķermeni.Tam visam komplektā locītavu stīvums, sajūta, ka visas locītavas izmežģītas. Plaukstas bija savilktas, nevarēju pakustināt pirkstus, tagad atgājies. Vakar nevareju paiet, pateicoties asām sāpēm ceļgalos. Šorīt varu paiet, bet abi pleci kā noņemti.
Sāk jau palikt šķērmi ap dūšu. Varbūt apmeklēt kādu citu ārstu, jeb jāsaka savējam, lai sūta uz alerģijas testiem. Nozīmēta ir asinsaina, bet tā kā sākušās ikmēneša dienas, tad jāpaciešas.
Zinu, ka vienīgais labais ieteikums ir doties pie ārsta, bet gribētos tomēr dzirdēt labu vai sliktu pieredzi kaut kamī lidzīgā. Varbūt kādam pašam bijis un var padalīties pārdomās. Lai vismaz vedinātu uz domām un rīcību pareizā virzienā. Reizēm jau ārstam arī priekšā jāpasaka, ko darīt, lai viss ātrāk ietu uz priekšu....

Jau iepriekš, paldies.
Re: Nātrene.
31.01.2011 18:03
Manam radam bija niezoša nātrene.Vēl klāt nāca t*. Ielika ādas 6 nodaļā Rīgā.Tur viena "peredzējusi" medmāsa,labu domādama ,iešpricēja diklofenaku,bez ārsta atļaujas un nebrīdinot slimnieku.Bet viņam alergija sākās no ilgstošas diklofenaka lietošanas. Daudz netrūka līdz anafilaktiskajam šokam un nāvei. Mēnesi atgāja.Drausmas bija skatīties.Nodaļa atrodas Rīgas 1 slimnīcas teritorijā. Tur labi speciālisti tieši alerģijas ādas problēmu skalošanai.
Ārstēšana izklausās pamatīga. Vēl skalot ķermeni ar šķidruma dzeršanu.Kumelīšu tejas bet remdenas. Viegli ģērbties un segties.Nekada gadījuma CoColas un tamlīdzīgus dzērienus.Nē kafiju.Visu ēdienu vārītu.Neko ceptu. Neko ar konservantiem!
Lai veiksme.Lai veselība.
Re: Nātrene.
01.02.2011 16:14
Māsiņa nosūtīja uz reimatisma analīzēm, pieļauj iespēju, ka varētu būt locītavu iekaisums. (Neilgu laiku atpakaļ ārstējos no bronhīta un deguna blakusdobumu iekaisuma. Bija 2 antibiotiku tūres). Rīt tiekos ar pašu dakteri. Mums te mazpilsētā viss notiek tā lēnāk, visi vienmēr iesaka nogaidīt. Iedeva pretsāpju Coxtral, ceru, ka aknas neatteiksies! :)
Re: Nātrene.
03.02.2011 10:52
Man arī izskatās, ka pie vainas reimatoloģija. Jāpārbauda RF, CRO, grimšana, ANA, dsDNS, ENA, ANCA, HLAB27, Anti CCP, C3,C4
piilaadze
Re: Nātrene.
03.02.2011 12:22
Pret naatreni paliidz homeopaatiskaas tabletiitas Urtica 6c vai 30c - paarbaudiits gan uz mani, gan uz viira
Re: Nātrene.
04.02.2011 17:32
Vienas analīzes uztaisīja. CRO ir 7.94, RF negatīvs. Tagad gaidu atbildi uz HLAB un vēl dažiem brīnumiem.
Saprašana no tiem burtiem un cipariem ir nekāda, bet pēc parastās asins ainas pavisam nedaudz zem normas ir: RDW, MPV un PDW. Varbūt kās var izskaidrot, kas tie par zvēriem?
Reizēm kaut kur ieniezas un seja pēc mazgāšanas kļūst sarkana un svilst. Kopumā var teikt, ka ārēji nātrene ir gandrīz atkāpusies. Tik tās locītavas....
Tagad man jāšpurcina deklafenaks un jādzer sulfasalazins un claretine. Sāk jau likties, ka to ripu kļūst par daudz. Vai tas viss ir nepieciešams, jeb tagad moderni triekt ribās kaudzi ar zālēm?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 24?
Ziņa: