klepus + skaņas

Aizsāka dukis 

klepus + skaņas
11.02.2011 21:31
Lieta tāda - Man kādu nedēļu ir klepus.. Šodien nedaudz izteiktāk ir tas, ka dziļi ievelkot elpu, ir tāda kā burbuļošana mugurpusē? Vai tas ir normāli? Vai tā nav mirstama vaina? Šodien nedaudz esmu 1Litriņu Vermutu izdzēris arī, bet burbuļošana jau bija pirks Vermuta. + man ir arī iesnas. Es ceru uz Jūsu labu vēlējumiem! Paldies!
Re: klepus + skaņas
11.02.2011 23:54
nu neizklausās jau labi...
zini, ka šodien vēl viens 46g vecs vīrietis aizgāja ar pēcgripas pneimoniju? labāk aizčāpo pie ārsta, lai paklausās plaušas!
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 00:21
Da bļiin! man šodien ģimenes arste parbaudija! neko ipašin netieca! Bet man vakarā parādijās tas, ka burbuļo! Vēl pasaki, ka tev nekad nav bijis tā, ka burbuļo mugura vai priekšā bronhas, ka tu ievelc elpu! TAS IR ŠITS!
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 00:31
JEI BOGU BLAAAAA!!! MANI GRIB PATAISIT PAR GARIIGO SLIMIKI!!!!!! MAN JAU NEPIETIEK KA AIZ AUSIM IR BUMBULI VEL DRAUD, KA PLAUSU KARSONIS!!! NU NEVAR BUT KA ES BLE TIK SLIMS ESMU, KA VISI FAKINGIE SUUDI MAN IR!! TA JAU LABAK VISPAR PAKAARSHOS!!
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 00:45
BET SAPROTAT??? MAN NAV NEKADS KLEPUS!! MAN VNK KURKST UN VISS!!!! EU NU VISS KAMOON ES NEGRIBU NOMIRT UN NEIESU PIE ARSTA JO JAU SODIEN BIJU PAKAL ARSTA ZIMEI UZ SKOLU UN MAN FAKING PARBAUDIJA AR TO KLAUSAMO SUUDU PLAUSAS UN VISUS SUUDUS!!! SAKAT KA VISS BUS LABI NEVIS TO, KA DIRSAA MAN BUUSSSS BLE ES TAD LEKSU NO 10STAAVA ..... NAV MAN PALUSU KARSONIS!!!!! MAN MUTERE TEICA,KA JA BURKST, TAD VNK IR BRONHIITS! ES NEMIRSU FAKING NERMIRSU ES NEMIRSU UN BEIDZAT MAN TE DIRSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT MAN DZIVIBA SVARIGAKA NEKA JUMS VISIEM KOPUMAAA!!!!!! ES DZIVOSU TIK ILGI CIK NEZINU.. BET TAA PUUCE MAN VISU GARIGO SBOJAAAJA! ES NEESMU TIK SLIMS KA VINA RAKSTA, jo MAN NENAAK KLEPUS TIKAI BURBULO!
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 01:08
:) Prasās pēc psihoneirologa :D
Bu.
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 01:22
aizej uz plaušu rentgenu, varbūt ko parādīs vairāk
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 10:12
nu ja vakar biji pie ārsta un tev visu pārbaudīja un paklausījās, un teica, ka ok, ko tad gibi no mums?
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 10:15
P.S. tā burbuļošana ir krēpas.
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 12:08
Atvainojos par vakardien sarakstito! Es biju alkohola reibumā no 1L vermuta, ko laikam par ātru iztrencu, kad ar draugiem sēdējām pie manim :D Kā nekā - tak piektdiena bija!
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 12:13
Šodien, pagaidām, vēl nekas nav burbuļojis
dukis
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 13:49
Bet katrā ziņā tas, ka tā ģimenes ārste mani pārbaudīja, neko nedod, jo man liekas, ka viņai pilnīgi pie pakaļas ir, ka tik nāk vēl un maksā to latu.. tik tizli ir palikt pilngadīgam, ka tagad vēl jāmaksā par katru poliklīnikas apmeklējumu! Es vēl saprastu ja par mājas vizīti vajadzētu maksāt, bet nejau par to, ka aizeju parādīties gimenes ārstam.. Agrāk, kad pediatrs bija man gimenes ārsts, tad vienmēr visu pateica, ieteica.. A šitā tik antibiotikas raksta, kaut gan iepriekšejā ģimenes ārste teica, ka nekada gadijuma antibiotikas nevar lietot, jo tikai novājina organismu

Man jau likās aizdomīgi tas, ka pirmdien aizgāju un teica, ka zīmei jānāk pakaļ piektdien - izrādās, ka par to arī 1 lats jāmaksā bija! Un tad kad viņa tur kaut ko pārbaudīja ar to aparātu, kuru liek pie krūtim un muguras un klausās.. Paklausījās un neko nepateica pat vai kaut kas tur ir vai nav! Padomāju, ka moš cer dabūt vēlvienu latu, tāpēc neko nepasaka. Da tagad mūsdienās vispār arstiem nevar ticēt nekad, kopš par veselibas aprūpi ir jāmaksā! Tagad tik grābj cik vien var naudu! Tieši tāpēc arī taisīju te topiku, jo nevar uzticēties viņiem nekad par 100%
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 14:02
izklausiit jau Tevi te neviens nevar... forums nevar aizstaat aarstu. un aarsts nav dievs, ka vinjam buutu jaatic. pasham arii vajag jautaat.
Re: klepus + skaņas
12.02.2011 14:15
Nu es pat nezinu kāpēc te rakstu.. Man vienkārši ir tā, ka ļoti nepatīk, ja man kaut kas ķermenī nav tā kā vajag.. Es vienmēr par to sāku stresot, jo gribas būt pilnīgi veselam. Reizēm tā, ka bail un domāju par to, kaut tik nekas slikts nebūtu, jo ļoti bail no slimnīcām.. Pēdējo reizi biju tur 7. klasē un atgriezties netaisos. Vēl jo vairāk, tagad jau man ir 18. , tādēļ par lietu, kas man riebjas būtu vēl jāmaksā cik tur tie lati - 13 bija? Bet man nav nekādas tur psiholoģiskās slimibas.. man tā ir jau no maza bērna dienām, ka vienmēr satraucos par visu.. vnk es esmu tāds un nekādas tur VD vai citas nervu slimības man nepiešūsiet!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 1?
Ziņa: