...vakcinējieties gan, lētticīgie...

Aizsāka mad nopietns 

mad nopietns
...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 02:12
....

http://sozvezdie-love.ru/pandemii_lzhi.html
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 11:33
Autoriem paranoja. Apgalvojums, kas izskan jau pašā sākumā, ir vairāk nekā smieklīgs.
Bet nu, lētticīgie, nevakcinējaties gan...
mad iezviedz
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 12:06
...strap citu, noeliņ, bumbulīt, taisni Tevi gaidīju oponentu pirmajās rindās...Tev viss ir smieklīgs, kas nesakrīt ar farmācijas šamaņu oficiālo viedokli...

...starp citu, pats neesmu saņēmis NEVIENU pretgripas vakcīnu...retu reizi piesitas baušļaks, dažreiz šņupis...pie tam, kontaktējos ar kustoņiem padaudz...un neslimoju...

...pati esi deklarejusi, ka statistika-bezkaislīgs un objektīvs rādītājs...

...nja...apšaubu, ka noskatījies kaut vai 25% no kustīgās bildītes...bet viedoklis Tev jau radies...

...Noeliņ, neesi no strausu cilts???...galvu smiltīs un viss pie dirsas???...
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 13:02
heh, protams, ka šo garadarbu līdz galam neskatījos, jo redzēju iepriekšējos.
Secinājumus izdarīju. Arī par viņu "statistiku" :)
Zini, ja tu nevakcinējies, tad vismaz sēdi klusu un nevienam nesaki, citādi tādu būs daudz un iespējas saslimt - lielākas.
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 13:11
Es arī piekrītu tam, ka vakcinācija ir tikai un vienīgi bizness. Ģimenes ārstam vaicāju par pretgripas poti, uz ko saņēmu atbildi, ka tā nav 100% garantija, ka tu nesaslimsi. Pret ko tiešām vajadzētu potēties, tas ir ērču enc.
Tās pašas hepatītu potes... Izpotējies pret vienu veidu, bet saslimsti ar citu. Jo nekad nezini, kurš no 40 variantiem būs tavējais.
Daudz kur pierādījies, ka vakcīna vājina imunitāti.
Un kā ir ar difterijas poti? Slimība neeksistē jau gadus 30...
mad iezviedz
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 14:07
...noelai viens sakāmais...da nu Tevi...:)

...uzvaicāju kādam no mediķu šlakas par tagadējām pretgripas zalēm...kā Tev liekas, ko vinš man pateica???...
mad uzjautrinās
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 14:10
...sereai...jā, difterijas nav gan...bet vietā ir nākušas citas kaites...kāds ir veicis objektīvus pētijumus???...
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 14:55
"Un kā ir ar difterijas poti? Slimība neeksistē jau gadus 30..."
Ej nu ej, pastāsti to tām ģimenēm, kurām pavisam nesen bērniņi miruši no tās. statistika (veca gan) : 2006.gadā reģistrēti 6 difterijas izraisīti nāves gadījumi.
mad - starp pretgripas zālēm un vakcināciju ir milzīga atšķirība. Jebšu tev tas viss viens?

"Ģimenes ārstam vaicāju par pretgripas poti, uz ko saņēmu atbildi, ka tā nav 100% garantija, ka tu nesaslimsi" jā, tāpēc, ka uz priekšu nevar īsti paredzēt, kurš vīrusa tips tas būs (kas, starp citu, nav nekāds noslēpums, par to vienmēr runā). Bet to nevar teikt pat difterijas, ērču encefalīta un vēl kaudzi ar vakcīnām.

Par tās filmačkas autoriem - kā viņi savā iepriekšējā garadarbā apspēlēja kaut vai pertussis incidenci, vai arī vakcīnu imunoloģiju - uhtī.. lai gan nu jā, imunoloģija, tas taču lielās farmindustrijas sponsorēts bizness :D

Bet nu tak katram sava galva uz pleciem.
mad iezviedz
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 15:21
...noeliņ, man patīk Tavas atrunas - viss kas nesaskan, utt, utt...

...liekot roku uz sirds, vari pateikt, kā pie bikts??? - viss, kas rādīts filmā, ir pīļu sūdi...

...neaprobežojies, lūdzu, ar vispārejām, nekonkrētām frāzēm, bet izvelies trīs no atbilžu variantiem:

-100% pīļu sūdi,

- nezinu, kas farmācijas šamaņu galvās darās,

-pilnīgi piekrītu filmā paustajam.
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 17:21
un tu, vari likt roku uz sirds un teikt - 100% taisnība?
Šis tas jau tur ir +/- reāls, lai uzturētu mītu, vajag jau arī šadus tādus patiesus faktiņus minēt, tikai interpretēti tie ir riktīgi pa savam, nu, kā ērti.
Bet man nevienam nekas nav jāpierāda :)
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 18:12
Filma gara, neskatīšos, bet esmu lasījusi par komplikācijām pēc cūku gripas potes- nekā iepriecinoša, cilvēki paliek invalīdi uz visu mūžu.
Es arī pret gripu nepotējos un pamatā arī neslimoju. Pieļauju, ka ir slimības, pret kurām labāk sapotēties, bet ar pietiekoši stingru atlasi.
mad iezviedz
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 18:15
...tad jau iznāk, ka mīts tiek veidots no abām pusēm...

...noeliņ, mana pieredze rāda, ka oficiālās medicīnas daudzi pieņēmumu, kuri tiek uzskatīti par NESATRICINĀMIEM UN VIENĪGI PATIESAJIEM, ir dziļš fufelis...un tāpēc...nu ja, Tu jau saproti...:)
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 18:15
Pirms kāda laika ĢĀ par katru cenu gribēja mani sapotēt pret difteriju. Katrs gājiens pie viņas sākās ar apskatīšanos, kad tad esmu potējusies pret difteriju. Man izdevās izlocīties un šobrīd laikam vairs nav aktuāli. Vai nu potes beigušās, vai akcija beigusies.
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 19:41
Esmu skaītjies uz slimbas gaitu lielos kolektīvos 30 gadus. Redzējis,kas notiek ja ir potēti un kad nav potēti. Varu teikt tikai vienu. Tie kas kurina naidu pret potēm ir cilvēces lielākie ienaidnieki. Acīm redzot jukuši no labas un drošas dzīves. Paši izdzīvojuši no tā, ka tika potēti. Tagad acis pārgriezuši bļauj par pošu kaitīgumu. Viņus varētu pielīdzināt tiem, kas viduslaikos apgalvoja, ka mēris ir Dieva sods.
Varu piekrist, ka lielās potēšanas firmas nodarbojas ar reklāmu par potešanu. Ka te ir simtiem miljonu latu liels bizness. Piekrītu,ka cūkas gripas potes tika izsviestas tirgū bez pienācīgas pārbaudes. Somijā bija reģistrēti 50 - 60 gadījumi komplikācijas ar smagām sekām. Bija pielaista kļūda vakcīnas ražošanas tehnoloģijā. Notiks izmeklēšana un vainīgie tiks sodīti. Maksās visu mūžu miljoniem lielas kompensācijas.
Bet vakcīnas pret melnām bakām ,polimielītu, difteriju, trakumsērgu, ērču encefalītu u.c. nav apstrīdamas. Atjaunotās Latvijas laikā redzēju kas notiek ar gripas epidēmijas uzliesmojumiem 300 -600 lielos cilvēku kolektīvos bez vakcinācijas un ar vakcināciju.Pēc vakcinācijas iestājās miers un klusums. Pazeminājās citu saaukstēšanās slimību skaits.
Jā, vienu gadu,atceros, bija neveiksmīga pretgripas vakcīna. Tad atkal uzliesmoja gripas epidēmija.Mēs atteicāmies no tās firmas pakalpojumiem un bija atkal normāli.
Nu,nedrīkst pēc dažiem gadījumiem, melot cilvēkiem un aicināt nepotēties. Vēl jo vairāk ka pēc lieliem un smagiem epidēmijas gadījumiem neviens nenesīs atbildību par trģiskajām sekām .Lielie bļāvēji sēdēs klusi un mēmi. Tiesās atbildīgās amatpersonas.
Piekrītu, ka jāpārskata potēšanās grafiki.Arī bērnu vecums ir apspriežama lieta. Ir manāms, ka dažas augstas amatpersonas ir aizrāvušās ar potēšanas māniju un strādā lielo firmu interesēs.Priekš tam ir attiecīgas medicīnas ekspertu un prokuratūras nodaļas.
Bet aicināt cilvēkus nepotēties nemaz ir tumsonība. Cilvēces un medicīnas vēsturē ir skaidri saskatāmi divi periodi. Pirms vakcīnu periods un pēc vakcīnu periods. Šeit nav un nevar būt argumentu. Tā ir aksioma. Aksioma ir lielums, kas nav jāpierāda.
Lai veselība un veselais saprāts!
mad uzjautrinās
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
14.02.2011 21:34
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> Šeit nav un
> nevar būt argumentu. Tā ir aksioma. Aksioma ir
> lielums, kas nav jāpierāda.
> Lai veselība un veselais saprāts!

...yesss!!!...sagaidīju tumsonīgu izteicienu no augsti mācīta ļauža...
...varu uzskaitīt vēl veselu buntīti aksiomu, uz kurām balstās bezdomu dakterēšana...vai vajag???...

...par viduslaikiem...ck ilgi mācītie mediķi valkāja gardegunu maskas???...vai cirta āderes...un pilnā nopietnībā uzskatīja, ka abas darbības atnes realu labumu...

...aksioma...stulbākais izteiciens, kuru var sasistīt ar veselību...
Nevakcinēties un apzināti izvairīties vakcinētie pret slimībām kurām ir efektīvas vakcīnas ir antisociāli un noziedzīgi, lai neteiktu vairāk. Nevakcinēties ir katra paša darīšana, bet aicināt nevakcinēties citus ir zara zāģēšana uz kura pats sēdi. Visneloģiskākais izteiciens, kas ir dzirdēts no pretvakcinēšanās sludinātājiem ir, ka "vakcinēšanās grauj imunitāti" :D :D Ok, dažas vakcīnas varbūt visiem nav efektīvas, bet imunsitēmas sapurināšana nenāk par ļaunu.

Ak jā nesen lasīju interviju ar "roņiem" (peldes ziemā), kā tik neslavēja imūnsistēmas stiprināšanu dabiski ar rūdīšanos, bet vienalga atzinās, ka iesnas tomēr saķēra.
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
15.02.2011 09:30
...OOOO....vēl viens ..kas i, mediķiem dažas smadzeņu spējass ir atmirušas, vai???...ir gan tizla uztvere...KUR STĀV RAKSTĪTS, KA KĀDS AICINA NEVAKCINĒTIES???...infa pasviesta, un laii katrs izlemj, kas darāms - iespraust sevī šaubīgo poti vai ne...

...divi piemērini no manu pazinu loka....izgājšgad viens pakļāvās reklāmai un iesprauda sevī pretgripas poti...un visu ziemu novārguļoja...saaukstējās jau iziedama no mājas...nja...otrs rumpis cītīgi vakcinējās katru gadu, braucot ceļojumos uz austrumu valstīm, arī dūra sevī visu pēc priekšrakstiem...šogad neiesprauda sevī pretgripas poti...tagad ķerās viss klāt...pie tam nepārtraukti...čukča saka - čudno, odnako...

...un iedurot pretgipas poti, iesnas klāt neķeras...kā tad...
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
15.02.2011 10:55
Liksim cietumā tos, kas nevakcinējas:)
Starp citu, padomju laikā pretgripas pote bija turpat vai obligāta.
Tas jau iesēžas galvā, ka tā tam jābūt un viss.
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
15.02.2011 12:29
Manam Tēvam arī bija rūgta pieredze. Izpotējās pret gripu... rezultāts bija zemāks par nulli. Saķēra gripu, ārstēšanās nopietna... Kopš tās reizes viņš gripas potēm nachihajet. Un staigā vesels. Savukārt no ērču potes neatsakās. Tieši tāpēc neviens neaicina pilnībā atteikties no vakcīnām, bet gan izvērtēt, kura patiešām ir nepieciešama.
Bet ar to pretencefalīta poti arī gadās nelāgas lietas. Sapotēja ģimenes ārsts nedaudz noskrējušos, iesvīdušu cilvēku. Un drīz pēc tam pilsonis nolika karoti. Šis gadījums ir trauma, kā rezultātā neesmu bijusi uz nevienu pretērču poti. Cenšos sevi pasargāt maksimāli no iespējamā koduma.
sakne(īstā)
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
15.02.2011 14:38
Hmm...es atkal piekritīšu savai virtuālajai simpātijai, ka pret gripu vajag sapotēties. Pēdējo reizi, kad slimoju, pirms gadiem 15, dabūju komplikācijas uz pusgadu, vēē... tagad, kopš potējos - ptu, ptu, ptu...
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
15.02.2011 20:35
mad uzjautrinās


...par viduslaikiem...ck ilgi mācītie mediķi valkāja gardegunu maskas???...vai cirta āderes...un pilnā nopietnībā uzskatīja, ka abas darbības atnes realu labumu...
.....................................................................................................................................................................................................
Vidusslaiki...Nopietns arguments:):):)
Lai jautrs prāts un miers.
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
15.02.2011 23:30
...mazdakter, neliec man vilties Tevī...atkal burtus boksterē, jēgu nesaprazdams???...katrā gadsimtā mediķi balstījās uz aksiomām...un viena no tām bija gardegunu maska...un kur palikusi viņu svētā pārliecība???...no tuvākiem laikiem...metadonu grūda kā heroīna aizvietotāju, uzskatot to par mazāk kaitīgu...no vilka uz lāci...ja gribi, varu paturpināt mediķu maldu ceļus....un kur garantija, ka paejot laikam, arī vakcinācija tiks uzskatīta par kko līdzīgu maskai???...
vijolīte.
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
16.02.2011 00:41
No augstāk lasītā izriet ka mūs, Latviešu tautu, ārstē vieni tumsoņas, jo, kā vēstīja masu saziņas līdzekļos,bezmaksas pretgripas vakcinēšanās iespējas, ko iedalīja visiem LR ģimenes ārstiem un to māsiņām, šo iepēju izmantoja tikai pāris dr.! Tatad jautājums, kādēļ gan viņi, dakteri būdami, zinot cik šī vakcīna vērtīga un svarīga, un viņiem par baltu velti, palaida garām šo unikālo iespēju??? Tumsoņas jeb tomēr viņi reāli apzinās sekas? Arī pretgripas medikaments, negribu meklēt nosaukumu, bet tas vienīgais, izlasot blakus efektus sliecos domāt ka, ja nemirst no gripas tad no tā gan var nomirt, starp citu tikko izslimojām gripu un jautāju savam ģ.ā. par šo medikamentu, viņš teica ka nevienam to nerakstīs.
Par encefalīta poti...kuram ir teikts, ka pareizi izvekot ērci , vēlams 24h laikā, encefalītu praktiski nav iespējams dabūt, bet pret Laima slimību vakcīnas nav. Mani, piem., nekad šie mošķi nebija aiztikuši, bet rudenī pēc sēņošanas, tīrot sēnes piesūcās viena maita...aiznesos naktī lai izvelk...pārbaudījos uz abām iespējamām saslimšanām-Laima slim. klāt:(
>un kur garantija, ka paejot laikam, arī vakcinācija tiks uzskatīta par kko līdzīgu maskai???
Jūties baigo Ameriku atklājis? Vakcīnu efektivitāte ir pierādāma un pierādīta, blakusriski ir daudz mazāki nekā nepotējoties. Sakodīs tevi traka lapsa arī teiksi, nē, nē poti nevajag trakumsērgu izslimošu.
Piesaukt viduslaikus ir nevietā - klīnisko izmēģinājumi pirmsākumi ir datējami tikai ap 1750 gadu, kāda pārliecība par gardegunu masku efektivitāti ir tikpat anekdotiska kā tava pārliecība un anekdotiskie piemēri par vakcīnu "kaitīgumu". Es zinu draugu, kurš zina draugu, kurš no vakcīnas atstiepa kājas, lai gan moš tā nebija vakcīna šis dzēra ar nejēgā daudz :D
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
16.02.2011 19:42
Te ir forums. Man paprasīja padomu. Es to pateicu balstoties uz savu 30 gadu pieredzi lielos kolektīvos. Citam ir citas domas. Prasītājs lai pats arī izlemj. Jo dzīvos vai mirs viņš. Es savu izvēli esmu veicis balstoties uz tūkstošiem veikto vakcināciju pamata. Stingumjkrampji,difterija,melnās bakas, bērnu trieka, trakumsērga vairs nav problema pateicoties tikai vakcinācijai.
Lai prieks un miers.
mad ieņirdz
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
16.02.2011 19:47
Oto Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> >un kur garantija, ka paejot laikam, arī
> vakcinācija tiks uzskatīta par kko līdzīgu
> maskai???
> Jūties baigo Ameriku atklājis? Vakcīnu
> efektivitāte ir pierādāma un pierādīta,
> blakusriski ir daudz mazāki nekā nepotējoties.
> Sakodīs tevi traka lapsa arī teiksi, nē, nē
> poti nevajag trakumsērgu izslimošu.
> Piesaukt viduslaikus ir nevietā - klīnisko
> izmēģinājumi pirmsākumi ir datējami tikai ap
> 1750 gadu, kāda pārliecība par gardegunu masku
> efektivitāti ir tikpat anekdotiska kā tava
> pārliecība un anekdotiskie piemēri par vakcīnu
> "kaitīgumu". Es zinu draugu, kurš zina draugu,
> kurš no vakcīnas atstiepa kājas, lai gan moš
> tā nebija vakcīna šis dzēra ar nejēgā daudz
> :D

...vēl viens piemērs, kā medicīniskā izglītība kustoņus pataisa par ...nja...izlasi tekstus uzmanīgāk, pamuļķi...
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
17.02.2011 00:47
Godīgi sakot, neesmu neko lasījis no šī penteri, bet runājot par vakcināciju- kāda jēga, piemēram, vakcinēties pret gripu, ja katru gadu cirkulē cits gripas paveids? Pilnīgi beztolku.

Un bērnu vakcinācija- sakačā to jauno organismu ar hren viņ zin kādām zarazām un dzīvsudrabu, un beigās bērns paliek autisks, bieži vien uz visu mūžu.



Edited 1 time(s). Last edit at 17.02.2011 17:33 by existential fool.
sakne(īstā)
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
17.02.2011 11:04
Nju, vakSinēties es arī neieteiktu:)
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
17.02.2011 11:27
Vaksēties vajag :D
Re: ...vakcinējieties gan, lētticīgie...
17.02.2011 17:30
:DDD

A nu ka visiem vaksinēties!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 24?
Ziņa: