Deguna blakusdobuma iekaisums

Aizsāka Andris8765 

Andris8765
Deguna blakusdobuma iekaisums
16.02.2011 13:40
Sveiki!
Mana problēma šobrīd: pāgājušās nedēļas vidū biju tā kā saaukstējies, iesnas bija, bet viss tika darīts kā vajag un tās arī pazuda. Tad nu piektdien, braucot autobusā garāku gabalu, sāku just, ka spiež tā kā uz deguna blakusdobumu, arī deniņos un mutes kreisā puse tāda savāda palika. Pēc tam mājās esot jau likās, ka kaut kas nav, jo apetītes nebija un izskatījās pēc nelielas temperatūras. Tad nu naktī pāris reizes cēlos augšā, jo nevarēju pagulēt, spiedīga sajūta bija deguna rajonā, un tad uz 7dienas nakti vēl vairāk. Nopirku jau 6dien Sinupret, sāku lietot. Tad nu 7dien šņaucot degunu, sapratu, ka izdalās smacīgi izdalījumi, ko man teica uzreiz, ka tās noteikti ir strutas. 7dien dabūju recepti ko izrakstīja ģim. ārsts un saņēmu antibjotikas, ko lietoju kopā ar Coldagran un Sinupret. 7dienas vakarā sanāca iedzert pirmo antibjotikas tableti (bija arī uzkāpusi liela temp.), to ar paracetamolu dabūju nost. Tagad nu jau ir 3diena un bez problēmām esmu varējis gulēt tikai vienu nakti, šonakt arī nebija īsti labi un nācās celties ik pa laikam, lai pašņauktu degunu, bet nekas it kā jau nenāk daudz ārā, bet kā noliekas slīpi, tā nemierīga sajūta, spiedīga un uz galvu dod. Ir doma izdzert antibjotiku kursu līdz nedēļas beigām un ja nelīdzēs, doties pie ārsta. Ko jūs varat ieteikt un kā būtu pareizāk rīkoties? Kāds scenārijs tuprinājumā varētu man būt, lai tiktu vaļā no šīs problēmas?
Re: Deguna blakusdobuma iekaisums
16.02.2011 19:33
Pareizāk būtu iet pie nopietna LOR speciālista. Izlemt jautājumu par deguna blakus dobuma skalošanu, kas kardināli atdrīvotu dobumu no strutām un paātrinātu izveseļosanos. Haimorīti pie neefektīvas ārstēšanas mēdz pāriet hroniskā formā. Srutas apdraud organismu. Vienmēr jādomā par sepsi un slimības "ieķeršanos" organismā. Tas var beigties (reti bet...) ar reimatismu, kas savukārt noved pie invaliditātes.
Lai veicas.



Edited 1 time(s). Last edit at 17.02.2011 17:30 by Mazdakteris1.
kaadi ir simptomi shim briesmonim? varu ari nejust ka man ir kkaadas problemas ar deguna blakusdobumu? man ik pa laikam iesnas ne no kaa..
Re: Deguna blakusdobuma iekaisums
17.02.2011 17:31
kakjis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> kaadi ir simptomi shim briesmonim? varu ari nejust
> ka man ir kkaadas problemas ar deguna
> blakusdobumu? man ik pa laikam iesnas ne no kaa..
Palasi sūdzības, tur viss pareizi teikts. Lai veselība un miers.
Re: Deguna blakusdobuma iekaisums
18.02.2011 11:09
man ir satrutojis deguns jau vairak ka gadu,tas sakas no deguna blakusdobuma iekaisums.Tagad man sakas galvas reibuni un matu izkrisana turpinas.Ko man darit?
Re: Deguna blakusdobuma iekaisums
18.02.2011 17:04
Pavisam nesen pārslimoju deguna blakusdobuma iekaisumu. Ģim.ārsts izrakstīja speciālus pielienus,kurus uz vietas aptiekā pagatavoja. Lieliski palīdzēja.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 6?
Ziņa: