Cēlonis galvas reibšanai...

Aizsāka luudzu paliidziet 

luudzu paliidziet
Cēlonis galvas reibšanai...
19.02.2011 21:22
Sveiki! Man ir taada probleema, man ir 46 gadi un jau gandriiz gadu reibst galva. Pie aarstiem regulaari staigaaju. Esmu veikusi analiizes, uzraada zemu hemoglobiinu un lielu trombociitu (800) skaitu. Peedeejo pusgadu dzeru katru dienu zaales - dzelzi. Reibonji uznaak peeksni un pat nezinu kas tos izraisa. Nesen biju uz brahiocefaalo asinvadu duplex skeneeshanu, kur aarste noraadija, ka viens no kakla galvenajiem asinsvadiem (nezinu kaa pareizi saucas) ir ljoti shaurs (0.199cm), bet otrs ir ljoti plats (0.398cm), kas man esot jau sen, citas probleemas aarste nesaskatiija. Gribeeju pajautaat - vai tas var buut iemesls galvas reibonjiem un varbuut kaadam ir bijis kas liidziigs un kaads var dot labu padomu, kaa riikoties.
Re: Cēlonis galvas reibšanai...
20.02.2011 20:44
Tas var but celonis galvas reiboniem. Noteikti jaiet pie neirologa, vins ieteiks, ko darit talak!
vijolīte.
Re: Cēlonis galvas reibšanai...
20.02.2011 20:44
Osteohondroze arī ir? Parasti jau tas vb par iemeslu...bet arī šis sašaurinātais asinsvads var būt par iemeslu...man arī tādu iedzimtu defektu konstatēja, arī reiboņi un līdzsvara trauc., bet dr. teica ka tur neko nevar darit. No savas pieredzes varu ieteikt Ginko Biloba-man līdzēja un daudz svaiga gaisa.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 25?
Ziņa: