Iekaisums ar atkārtojumiem

Aizsāka Lindams 

Jau vairākus gadus mani ik pa laikam piemeklē standarta iekaisuma temperatūra - tā ap 37,3. Reiz ginekologs konstatēja ielaistu iekaisumu, analīzes laikam uzrādīja stafilokoku. Izdzerts antibiotiku kurss, pēc ~4 mēnešiem atkal temperatūra, vēl viens nu jau citu antibiotiku kurss. Trešajā reizē sāka palikt žēl naudas un sevis, mēģināju to risināt ar netradicionālo medicīnu. It kā palīdzēja un temperatūra pārgāja. Bet nu atkal pēc ~ 4 mēnešiem tā ir atpakaļ. Pārņem jau izmisums. Finansiālais stāvoklis neļauj ik pa 2 mēnešiem pie ārsta pa 50 Ls atstāt.
Saprotu, ka no šī visa nekādu diagnozi nevar uzstādīt, bet varbūt ir kāda ideja, kur iet un ko pārbaudīt, lai noteiktu, kas man kaiš? Ģimenes ārstam neuzticos, jo tur jūtu tikai finansiālu ieinteresētību un visu kaišu norakstīšanu uz stresu, ko ārstēt ar konkrētu firmu vitamīniņiem...
Varbūt ir kāda zāļu tēja, kas tajā jomā varētu līdzēt, jo ķīmiskajiem medikamentiem ne pārāk uzticos.
Laikam jau vajadzēja ginekoloģijas sadaļā šo diskusiju likt..
Re: Iekaisums ar atkārtojumiem
05.04.2011 22:32
Ja kaut kur ir bijis iekaisums, tam ir tendence atkal uzklupt tai pašai vietai, ja rodas labvēlīgi apstākļi. Ginekoloģiskiem iekaisumiem no tējām palīdz rasaspodiņš, kosas, pelašķi, nātres, asinszāle, sarkanais āboliņš. Vislabāk dzert kursu veidā atsevišķi pa nedēļai vai divām katru no šīm. Var arī mēģināt Tereško tējas. Bet skaidrs, ka ir kaut kāds iemesls, kāpēc tas rodas. Vajadzētu atrast to.
Ir arī homeopāti, dziednieki, kas var palīdzēt ilgtermiņā. Antibiotikas palīdzēs tikai uz kādu laiku.
Jautājums, droši vien, muļķīgs, bet tomēr - vai varu sportot, ja ir šāds iekaisums un temperatūra ap 37?
Re: Iekaisums ar atkārtojumiem
10.04.2011 20:31
Domāju, ka pat vēlams, tikai slodzei jābūt mērenai.
O, paldies!
Un es visu laiku atturējos no regulārajiem treniņiem.
Vēl viens jautājums - kā bija domāta piebilde, ka jāatrod iekaisuma rašanās iemesls? Tas ir ar domu, ka jāsameklē konkrēta problēma galvā? Un varbūt ir ieteikums, kas to varētu atrast. Man zināmā dziedniece īsti nerunā par iemesliem, kā kaites rodas, tikai mēģina tikt ar tām galā.
Re: Iekaisums ar atkārtojumiem
11.04.2011 21:17
Tas var būt saistīts ar domāšanas veidu, dzīvesveidu uzturu, ieradumiem. Ne vienmēr to tik vienkārši atrast. Tam palīdz grāmatas (tādas kā Siņeļņikova, Luizas Heijas, Luules Vilmas, Lizas Burbo), ieklausīšanās sevī, citos, un tml. dažkārt garš ceļš, bet pamazām var apjaust īstos iemeslus. Galvenais mīli sevi! (kas arī ne vienmēr ir viegli un vienkārši).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 9?
Ziņa: