parazītu problēma

Aizsāka martinika 

parazītu problēma
01.05.2011 16:32
Dzīvoju komunālajā dzīvoklī, kaimiņiem diemžēl ir kaķis, kuram, izrādās, ir cērmes, brrr. Tā kā kaķis staigā pa virtuvi un visām istabām, man ir aizdomas, ka arī mums pārējiem ir cērmes un kas to lai zina, kādi vēl parazīti (mēs dzīvojam subtropu reģionā, šeit, iespējams, ir vēl tādi parazītu veidi, kādi nav Latvijā)... Kaķim tagad saimnieki dos tabletes, un es arī šodien iešu uz aptieku sev tās nopirkt.

Es palasīju internetā infu par parazītiem un pilnīgi bail palika. Vai taisnība, ka tabletes nepalīdz, ja cērmes (vai citi parazīti), jau ir iecistojušās, piemēram, muskuļos vai smadzenēs, tā kā rādīja seriālā "Dr. Hauss"?

Vai ķirbju sēkliņas, ja ēd profilaktiski, tās vispār kaut ko palīdz? Un cik lielos daudzumos tās ir jāēd, lai būtu efekts? Tas pats jautājums par ķiplokiem.

Jau iepriekš paldies!
Re: parazītu problēma
01.05.2011 20:26
Mazāk no seriāliem vajag iespaidoties :D Ja jau subtropu reģions, tad jau jūs tur tagad peldēties jau varat (Itālija, Spānija?)

Un pret cērmēm kaut kādus graudiņus jādzer esot!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 20?
Ziņa: